DB Ontwerp preview

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »
Hipska BE

Hipska BE

02/05/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik ben even bezig geweest met het ontwerpen van een DB voor een site van een basketbalclub. Daarin zou een gedetailleerd systeem van hun ploegen en wedstrijden moeten komen. En hiervan heb ik al een gedeelte geschetst. (database.pdf)

Nu wou ik aan jullie vragen of er eventueel opmerkingen over zouden zijn.
Gebruik ik goede namen, zou jij een onderdeel anders doen, ...

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 22:31:43
 
- SanThe -

- SanThe -

02/05/2009 23:34:00
Quote Anchor link
Age? Je gaat toch geen leeftijd opslaan neem ik aan, maar alleen een geboortedatum.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/05/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Die age is Teams_Category.age die jij bedoelt waarschijnlijk?

Wel, die club heeft jeugdploegen (net als bij voetbal bv.) en je hebt categorieën Benjamins, Juniors, ..
Om bij een nieuw seizoen spelers tot een ploeg toe te voegen, moeten die dus aan een maximale leeftijd voldoen om er bij te mogen zitten. Als een speler ouder is dan de leeftijdscategorie waar men hem wil in steken, dan komt er een warning op het scherm.

Daarvoor die age als integer. Stel dat ik een geboortedatum zou moeten opgeven, dan zou die elk jaar aangepast moeten worden.

Verder nog opmerkingen?
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Nog mensen die een kijkje willen nemen naar het voorlopige ontwerp?

Ik heb van iemand op IRC gehoord dat het makkelijker zou zijn om bij Game_Points niet te werken met home en away maar iets als eigen punten en tegenstander punten. Alhoewel ik besef dat dit heel erg discutabel kan zijn..
 
GaMer B

GaMer B

05/05/2009 16:51:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 05.05.2009 16:41:
Ik heb van iemand op IRC gehoord dat het makkelijker zou zijn om bij Game_Points niet te werken met home en away maar iets als eigen punten en tegenstander punten. Alhoewel ik besef dat dit heel erg discutabel kan zijn..


Ben ik met je eens. Het kan op twee manieren benaderd worden. Denk dat je gewoon de manier moet kiezen die voor jouw het meest handige lijkt.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/05/2009 16:59:00
Quote Anchor link
Hou je met programmeren wel rekening met Dispensatie?
(Is overigens een eigenschap van een speler, dus moet misschien ook in de DB)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/05/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Aparte tabel voor postcodes en steden?
 
GaMer B

GaMer B

05/05/2009 17:05:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 05.05.2009 17:00:
Aparte tabel voor postcodes en steden?

Voor een wat kleine club overbodig lijkt me. Je hebt er ook nog eens geen verdere voordelen bij...
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 18:09:00
Quote Anchor link
nico schreef op 05.05.2009 16:59:
Hou je met programmeren wel rekening met Dispensatie?
(Is overigens een eigenschap van een speler, dus moet misschien ook in de DB)

Wat bedoel je hier mee?

Tommy schreef op 05.05.2009 17:00:
Aparte tabel voor postcodes en steden?

Ja, zodat wanneer men een stad invult, men automatisch de postcode krijgt die er bij hoort. (of omgekeerd natuurlijk)
Of bedoelde je dit niet?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/05/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Dispensatie is als je te oud bent voor een team, maar vanwege omstandigheden toch in het lagere team mag spelen.
(ik moest bijvoorbeeld naar de A's, maar omdat er genoeg keepers in de A's waren, en te weinig in de B's, ben k in de B's gebleven.
Maar dispensatie moet wel officieel worden aangevraagd bij de KN*B, wat dit dus een eigenschap maakt van een speler.
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 20:21:00
Quote Anchor link
Bij basketbal mag je altijd in een hoger team spelen dan uw leeftijd. A en B ploegen zijn in dezelfde leeftijdscategorie, dus wisselen hierin kan ook zonder problemen.

Maar ik heb nog nooit gehoord om in een leeftijdscategorie te spelen die lager is dan uw leeftijd. Dit mag volgens mij gewoon niet.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Ik weet dat het met voetbal zowieso mogelijk is :P

en even een link,,
In Basketbal kan het dus ook
http://www.bbrayonnoord.nl/wedstrijden/dispensatie.htm
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 21:41:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt. Dan geef ik enkel een warning als een persoon wordt toegevoegd die buiten de leeftijdscategorie valt.

Wil Tommy ook nog eens zijn reactie duidelijk maken aub?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/05/2009 22:32:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 05.05.2009 18:09:
nico schreef op 05.05.2009 16:59:
Hou je met programmeren wel rekening met Dispensatie?
(Is overigens een eigenschap van een speler, dus moet misschien ook in de DB)

Wat bedoel je hier mee?

Tommy schreef op 05.05.2009 17:00:
Aparte tabel voor postcodes en steden?

Ja, zodat wanneer men een stad invult, men automatisch de postcode krijgt die er bij hoort. (of omgekeerd natuurlijk)
Of bedoelde je dit niet?


Tuurlijk, daar had ik niet aan gedacht!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.