DirectAdmin API CMD_API_SUBDOMAINS probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Paul IJmker

Paul IJmker

22/03/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met DirectAdmin API.
Ik krijg een mooi overzicht weergegeven. Alleen het probleem is wanneer ik het overzicht weer vernieuw dan zijn mijn subdomains verwijderd.
Ik wil de subdomains 1 voor 1 verwijderen en niet allemaal tegelijk.
Ik ben er al een behoorlijke tijd mee bezig maar ik krijg het met geen enkel mogelijk voor elkaar. Heeft iemand een oplossing?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?

$sock
->query('/CMD_API_SUBDOMAINS',
array(
'domain' => $value
));    
$subrow = $sock->fetch_parsed_body();

    if(empty($subrow['list']))
    {

        echo 'Er zijn geen subdomeinen aanwezig';
    }

    else
    {
        foreach ($subrow['list'] as $sub => $subwaarde)
        {

            echo '
                <tr>
                    <td width="200">'
.$subwaarde.'.'.$value.'</td>
                    <td width="390"></td>
                    '
;
                        $sock->query('/CMD_API_SUBDOMAINS',
                        array(
                        'domain' => $value,
                        'action' => 'delete',
                        'select0' => $subwaarde,                                                                                        
                        ));
    

                        echo '
                        
                    <td width="10"><a href=""><img src="images/verwijderen_klein.png" border="0"></a></td>    
                </tr>
            '
;
        }
    }

?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul IJmker
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 09:08:32
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 21:13:00
Quote Anchor link
<? en ?> geeft je code highlights. Dat incombinatie met wat outdents (minder tabs) zou de boel al iets leesbaarder moeten maken.

Wat bedoel je met '...dan zijn mijn subdomains verwijderd.'?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Paul IJmker

Paul IJmker

22/03/2009 21:18:00
Quote Anchor link
Lapidi schreef op 22.03.2009 21:13:
<? en ?> geeft je code highlights. Dat incombinatie met wat outdents (minder tabs) zou de boel al iets leesbaarder moeten maken.

Wat bedoel je met '...dan zijn mijn subdomains verwijderd.'?



Ten eerste was je iets te snel. Ik had dit al aangepast :-)

Ik maak mijn subdomains aan in directadmin. wanneer ik op mijn zelfgemaakte pagina kom die gebruik maakt van directadmin API, wil ik de subdomains 1 voor 1 verwijderen. Echter er is een fout in mijn script dat alle subdomains in 1 keer verwijderd wordt. Ik wil zelf de keuze maken welk subdomain ik wil verwijderen en ze mogen niet allemaal in 1 keer verwijderd worden.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 21:27:00
Quote Anchor link
En waaraan zie jij dan welke je wilt verwijderen?
 
Paul IJmker

Paul IJmker

22/03/2009 21:30:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.03.2009 21:27:
En waaraan zie jij dan welke je wilt verwijderen?


Ik moet eerlijk zeggen dat ik je vraag niet helemaal goed begrijp.

Zoals in het script wordt weergegeven zie je dat er een lijst komt met subdomains. Dit wordt weergegeven in de tabel.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Klopt en een link 'verwijderen'. En die link geeft niet aan welke je wilt verwijderen.
 
Paul IJmker

Paul IJmker

22/03/2009 21:37:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.03.2009 21:35:
Klopt en een link 'verwijderen'. En die link geeft niet aan welke je wilt verwijderen.



Ik heb daar alles al geprobeerd. Alleen als ik er 2 subdomains heb staan en ik klik op 1 subdomain dan verwijderd hij beide.

Heb jij een suggestie wat ik er in moet zetten?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Ik ken het systeem verder niet.
 
Ivar

ivar

23/03/2009 08:14:00
Quote Anchor link
mss heb je hier wat aan (als je het nog niet had gelezen): http://www.directadmin.com/api.html#user_apis

daar staat dat je voor een delete 'delete' mee moet geven als 'action'
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 08:18:00
Quote Anchor link
ivar schreef op 23.03.2009 08:14:
mss heb je hier wat aan (als je het nog niet had gelezen): http://www.directadmin.com/api.html#user_apis

daar staat dat je voor een delete 'delete' mee moet geven als 'action'


Zie regel 25 van mijn script die ik hierboven gepost heb. 'action' => 'delete'.
Dit is het probleem niet! Hij delete ipv 1 subdomein direct alle subdomein namen.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/03/2009 09:03:00
Quote Anchor link
Logische toch, je haalt alle subdomeinen op en vervolgens verwijderd je ze 1 voor 1...
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 09:13:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.03.2009 09:03:
Logische toch, je haalt alle subdomeinen op en vervolgens verwijderd je ze 1 voor 1...


Heb jij dan enig suggestie wat ik kan doen? eventueel een voorbeeld? Alvast bedankt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/03/2009 09:17:00
Quote Anchor link
Maak een link, zet daarin het domeinnaam en subdomeinnaam en als je die $_GET's binnen krijgt kan je die CMD_API_SUBDOMAINS aanspreken.

Eitje.
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 09:42:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.03.2009 09:17:
Maak een link, zet daarin het domeinnaam en subdomeinnaam en als je die $_GET's binnen krijgt kan je die CMD_API_SUBDOMAINS aanspreken.

Eitje.



zo'n eitje lijkt het me niet. Met $subwaarde krijg ik de informatie binnen van de subdomain.
Voorbeeld:

test.subdomein.nl

$subwaarde = test
$value = subdomein.nl

Hoe moet ik dit dan via een $GET in een link zetten. Ik ben een beginnende php'er. Misschien dat je mij een klein zetje kunt geven?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/03/2009 09:46:00
Quote Anchor link
<a href="?actie=verwijderen&domein=subdomein.nl&subdomein=test">link</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(!empty($_GET['actie'] && $_GET['actie'] == 'verwijderen')
{

 if(!empty($_GET['domein']) && !empty($_GET['subdomein']))
 {

  $domein = $_GET['domein'];
  $subdomein = $_GET['subdomein'];

  echo $domein.' - '.$subdomein;
 }
else{
  echo 'Ik verwacht enkele waardes!';
 }
}

?>
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 09:48:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 23.03.2009 09:46:
<a href="?actie=verwijderen&domein=subdomein.nl&subdomein=test">link</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(!empty($_GET['actie'] && $_GET['actie'] == 'verwijderen')
{

 if(!empty($_GET['domein']) && !empty($_GET['subdomein']))
 {

  $domein = $_GET['domein'];
  $subdomein = $_GET['subdomein'];

  echo $domein.' - '.$subdomein;
 }
else{
  echo 'Ik verwacht enkele waardes!';
 }
}

?>



Ik waardeer dit zeer, ik ga er spoedig mee bezig. Alvast heel erg bedankt.
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 18:41:00
Quote Anchor link
Helaas lukt het me nog steeds niet. Ik heb echt alles geprobeerd, misschien is het ervaring, maar ik zie geen fout. Hij verwijderd nu zelfs geen subdomein meer. Heeft iemand een suggestie, of een oplossing, dan ben ik je echt heel erg dankbaar.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?

$sock
->query('/CMD_API_SUBDOMAINS',
array(
'domain' => $value
));    
$subrow = $sock->fetch_parsed_body();

    if(empty($subrow['list']))
    {

        echo 'Er zijn geen subdomeinen aanwezig';
    }

    else
    {
        foreach ($subrow['list'] as $sub => $subwaarde)
        {

            echo '
                <tr>
                    <td width="200">'
.$subwaarde.'.'.$value.'</td>
                    <td width="390"></td>
                    '
;
                        
                        if(!empty($_GET['actie']) && ($_GET['actie']) == 'verwijderen')
                            {

                            
                             if(!empty($_GET[$value]) && !empty($_GET[$subwaarde]))
                             {

                              $domein = $_GET[$value];
                              $subdomein = $_GET[$subwaarde];
                                $sock->query('/CMD_API_SUBDOMAINS',
                                array(
                                'domain' => $value,
                                'action' => 'delete',
                                'select0' => $subwaarde,                                                                                        
                                ));    
                             }
else{
                              echo 'Ik verwacht enkele waardes!';
                             }
                            }


                        echo '
                        
                    <td width="10"><a href="?p=hostpanel&actie=verwijderen&domein='
.$value.'&subdomein='.$subwaarde.'"><img src="images/verwijderen_klein.png" border="0"></a></td>    
                </tr>
            '
;
        }
    }

?>


Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul IJmker
 
- SanThe -

- SanThe -

23/03/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 19:26:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.03.2009 19:23:
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>


Dan krijg ik de melding:

Notice: Undefined index: location in C:\xampp\htdocs\admin\includes\da_api.php on line 306

En daar staat weer dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
 // now, if we're being passed a location header, should we follow it?
        if ($this->doFollowLocationHeader)
        {

            if ($headers['location'])
            {

                $this->redirectURL = $headers['location'];
                $this->query($headers['location']);
            }
        }

?>


Waarvan   if ($headers['location']) regel 306 is.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/03/2009 19:30:00
Quote Anchor link
Dan bestaat $headers['location'] niet.
 
Paul IJmker

Paul IJmker

23/03/2009 19:32:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 23.03.2009 19:30:
Dan bestaat $headers['location'] niet.



Maar ik kan wel alle informatie ophalen van de subdomeinen en ik kan, als ik er meerdere heb, ze allemaal in 1 keer verwijderen. Heeft dit hier dan iets mee te maken?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.