Div 100% breed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »
Billy

Billy

10/09/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik ben al een hele tijd bezig met layout maar een bepaalt gedeelte wil niet werken.

Ik heb zeg maar aan de linkerkant van de pagina een menu van ongeveer 300px.

Maar nu wil ik daarnaast een Div die 100% de breedte opvult naar rechts, ik krijg het maar niet voor elkaar. ik heb nu deze 2 divs, hierbij zijn deze divs te breeder dan het beeld waardoor je een scrollbar krijgt.

Alvst bedankt voor het helpen.

Grtz Billy

#acc_container{
position:absolute;
left:308px;
top:156px;
width: auto;
height:auto;
z-index:92;
}
.accordion_toggle {
display: block;
height: 23px;
width: 100%;
background: url(../images/acc_bg.png);
padding-left:10px;
line-height: 23px;
font-weight: normal;
text-decoration: none;
outline: none;
font-size: 12px;
color: #2a2a2a;
border-bottom: 3px solid #fff;
cursor: pointer;
margin: 0px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:15:45
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Hier een opzetje voor een lay-out met een menu links en de content rechts

Zie de bron voor de CSS.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/09/2007 20:42:00
Quote Anchor link
@Jan, hij bedoelt een liquid pagina.

Kun je niet beter een table gebruiken? (Ja ik weet het - het is ouderwets - maar het werkt).
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 10.09.2007 20:42:
@Jan, hij bedoelt een liquid pagina.

Kun je niet beter een table gebruiken? (Ja ik weet het - het is ouderwets - maar het werkt).


Liquid in de breedte maakt niet uit. Ik heb nu pixels genomen in het voorbeeld, maar ik zal het even aanpassen.

En tables??? Moeten we die discussie nu echt nog gaan voeren? ;-)))
Edit:
Voorbeeld is aangepast en nu liquid
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Billy

Billy

11/09/2007 10:34:00
Quote Anchor link
bedankt, ik zal er mee aan de slag gaan, als het lukt laat ik het weten.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

11/09/2007 10:41:00
Quote Anchor link
Billy nog even wat welke doc-type gebruik je want dit iets waar zelf ook laatst problemen mee had ik gebruikte normaal doc-type x-html1

maar wat jij wil kan niet met x-html dit moet met html 4 en dan moet je als nog met tables gaan werken want x-html ondersteunt geen percentages meer in iedergeval niet goed

Edit:


ik heb ook gelijk een vraag aan Jan
ik heb op een andere pagina van mij waar ik niet ben terug gegaan naar html 4 en met tables ben gaan werken een probleem met me hoogte in de div

ik heb boven aan de hele breedte 100% dit gaat goed hij is 80 px hoog

nou heb ik dus er onder een menu 100% hoogte en een content 100% hoogte nu lopen deze 2 verder als 100% ze nemen de 80 px ook nog mee hoe kan ik dit oplossen

oplossing is niet margin-top:-80px; padding-top: 80px; dan staat me tekst wel weer goed maar dan gooit ie weer die onderkant naar bene

moet je een stukje code ?

MVG sander van wijnbergen


Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2007 10:52:00
Quote Anchor link
Dacht je de desertme?

KLIK

Deze is helemaal X-HTML en ook liquid!
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

11/09/2007 10:53:00
Quote Anchor link
dat weet ik die heb ook al gezien ik dacht dat ik die nodig had maar probleem 1 IE 7

Works in IE5.01, IE5.5, IE6, Opera 7.23, Mozilla and Firefox

Edit:


iemand anders als Jan mag er ook op reageren hoor :P

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2007 13:08:00
Quote Anchor link
@desertme, wat zijn de verschillen dan tussen hoe het lijkt in FF2 en IE7?
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

11/09/2007 13:10:00
Quote Anchor link
ik weet niet op deze pc nog geen ie 7 staan:$ :P maar op die site roepen ze dat het alleen werkt op IE5.01, IE5.5, IE6, Opera 7.23, Mozilla and Firefox
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2007 15:56:00
Quote Anchor link
IE7 hoort ook in dat rijtje thuis, maar deze opzet was waarschijnlijk al gemaakt voordag IE7 bestond en is nooit aangepast.
Ik heb wel IE en heb het ook getest!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.