$end error na installatie wamp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Rush

Rush

07/08/2006 11:51:00
Quote Anchor link
Vroeger had ik apache en php 5 zel geinstalleerd maar toen wist ik nog niet van wamp.
Nu installeer ik wamp en krijg ik altijd een error wat ik voordien niet had
Quote:
Parse error: parse error, unexpected $end in ... on line 2437

Dit vind ik raar vroeger had ik dezelfde php versie dus daar kan het niet aan liggen.
Mijn script kan ik niet posten aangezien de lengte ervan.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Aan het script kan het niet liggen, dezelfde staat ook online op de server en deze geeft geen errors weer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rush
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 09:01:53
 
Frank -

Frank -

09/08/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Als je nu eens regel 2430 t/m 2440 eens plaatst, dan kunnen we je misschien verder helpen. Er zit in elk geval een parse error in.

Volgens mij heeft dat niet zo veel met de installatie van WAMP te maken. Maar dat moet dus blijken uit de code.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

09/08/2006 14:27:00
Quote Anchor link
wow 2437 regels wow

wat voor soort script heeft nu 2437 regels:S??
 
Jelle -

Jelle -

09/08/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je een lus niet hebt afgesloten, want dan krijg je op je laaste regel die error
 
Rush

Rush

09/08/2006 15:17:00
Quote Anchor link
Het werkt gewoon bij de installatie van wamp niet, het staat nu op mijn server online en die geeft geen errors.
Ik heb wamp gedeinstalleerd en gewoon mijn oude config (apache+php5) toegepast en deze geven geen errors dus het zal wel aan wamp gelegen hebben.

Toch bedankt voor jullie hulp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rush
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/08/2006 15:20:00
Quote Anchor link
Dan heb je niet netjes gecoded, want waarschijnlijk stond er in je php.ini dat er geen errors weergeven moesten worden, en nu heb je dat veranderd, dus script gaf een error, en nu heb je de error_reporting terug uit gezet, dus weer geen error.
 
Frank -

Frank -

09/08/2006 15:22:00
Quote Anchor link
Toch jammer dat je niet even de code hier plaatst en we het probleem kunnen oplossen. Ik heb nog nooit problemen met WAMP gehad, ik verwacht dan ook dat het probleem in de code zit.

Verzoekje: Geef even de code van regel 2430 t/m 2440. Zo veel moeite is dat toch niet...
 
Rush

Rush

09/08/2006 15:43:00
Quote Anchor link
Hier is het niet dat je er veel mee kunt ...
Wel wat meer dan nodig maar ik heb onlangs een 600 lijntjes in een included file gezet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
//Einde van paginas
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(!isset($printvr))
{

?>

</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=applijst&toon=klein_elektro"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 81px;" alt="" src="fotos/menu/porsche.jpg"><br>Klein elektro</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=applijst&toon=groot_elektro"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 98px;" alt="" src="fotos/menu/WIQ1432.jpg"><br>Groot elektro</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=applijst&toon=inbouw"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 77px;" alt="" src="fotos/menu/ET715501.jpg"><br>Inbouw</a>

</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=applijst&toon=telefonie"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 56px;" alt="" src="fotos/menu/SL100_espresso_small.jpg"><br>Telefonie</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=applijst&toon=audio_vision"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 85px;" alt="" src="fotos/menu/MC230_22_webImage100.jpg"><br>Audio | Vision</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=keukens"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 61px;" alt="" src="fotos/menu/pluto_ijsblauwthumb.jpg"><br>Keukens</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=folder"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 59px;" alt="" src="fotos/menu/folder.jpg"><br>Folder</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=wie_zijn_wij"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 59px;" alt="" src="fotos/menu/logo.jpg"><br>Wie zijn wij</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=contact"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 74px;" alt="" src="fotos/menu/enveloppe.jpg"><br>Contact</a>

</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">
<a href="index.php?pagina=dienstnaverkoop"><img style="border: 0px solid ; width: 85px; height: 63px;" alt="" src="fotos/menu/dnvs.jpg"><br>Dienst na verkoop</a>
</td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="white-space: nowrap; height: 100%"></td>
</tr>
<tr align="center" style="width: 100%; white-space: nowrap; text-align: center;">
<td colspan="2" rowspan="1" nowrap="nowrap">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
                $last_modified
= filemtime("index.php");
                print("Laatste update: ");
                print(date("j/m/y", $last_modified));
            ?>

</td>
</tr>
</tbody>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
}
$bot[0] = "MSN";
$bots[0] = "MSNBOT/0.1 (http://search.msn.com/msnbot.htm)";
$bot[1] = "google";
$bots[1] = "Googlebot/2.X (+http://www.googlebot.com/bot.html)";
// See http://www.robotstxt.org/wc/active/html/type.html for more Bots
$method = "mail"; //mail or log
  //If     LOG

 $logfile="log.txt";
  //If     Mail
 $mail  = "[email protected]";
 
 $totalbots=count($bot) - 1;
for($i = 0;$i <= $totalbots;$i++){
    if (eregi($bot[$i], $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){
            $onderwerp = $bot[$i]." Bezocht Uw Site.";
             $msg = ucfirst($bot[$i])." heeft jou website bezocht!\n\n";      
             $msg .= "Bezocht op: " . date("d.m.Y H:i") . "\n\n";          
             $msg .= "Ip adres: " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n";
             $msg .= "Hostname: " . gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']) . "\n";
             $msg .= "LongName: " . $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . "\n\n";
            
        if($method=="log"){
             $msg .="--------------------------------------------------------------\n\n";
             $file = fopen($logfile,"a");
             $filec = fwrite($file,$msg);
             fclose($file);
            
            if(!$filec){
                $mailc = mail($mail, $onderwerp, $msg, "From: [email protected]");
            }
        }
elseif($method=="mail"){
            $mailc = mail($mail, $onderwerp, $msg, "From: [email protected]");
            if($mailc == ""){
                 $msg .="--------------------------------------------------------------\n\n";
                $file = fopen($logfile,"a");
                fwrite($file,$msg);
                fclose($file);
            }
        }
    }
}

?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rush
 
Frank -

Frank -

09/08/2006 15:50:00
Quote Anchor link
De code ziet er vrij netjes uit. Ik heb alleen geen idee wat regel 2437 is...

Tip: Zet de opmaak in een stylesheet (css), dat scheelt je enorm veel tikwerk in je html-output. Tevens maakt dit het mogelijk om de opmaak te onderhouden, dat is nu vrijwel onmogelijk.
 
Rush

Rush

09/08/2006 16:06:00
Quote Anchor link
Dit gebeurt al kijk is naar de volledige output, http://www.baetens.be
Tips en of verbeteringen zijn welkom ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rush
 
Jelle -

Jelle -

09/08/2006 16:08:00
Quote Anchor link
Dus dat maakt het zo groot, al die js. dat kan ook extern
 
Frank -

Frank -

09/08/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Gebeurt al? Waarom kom ik dan de volgende code tegen in de source:
<tr align="center">
<td style="height: 100px; width: 100px; white-space: nowrap; text-align: center;">

align="center" hoort echt thuis in css, geldt ook voor de style van die <td>. En natuurlijk ook alle javascript, zet dat in een extern .js bestand.
 
Rush

Rush

09/08/2006 17:12:00
Quote Anchor link
Ok Bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.