$_get_page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:21:54
Quote Anchor link
Ik heb een mappen structuur gemaakt voor van een site, nu wil ik dus op een pagina een parameter kunnen aanroepen en vervolgens de gewenste pagina uit een directory includen.

zo moet het worden:
-lang
-module
-scherm
-topic

maar nu kan ik wel in dezelfde directory het bestand halen, alleen ik kom der niet echt uit als ik het via een directory moet doen. Moet je dan voor de module scherm enzo ook get_map doen bijvoorbeeld?

kan zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(file_exists ($_GET['lang'], ($_GET['module'],($_GET['scherm'],($_GET['topic']))

De code nu ik nu heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);



if
    (file_exists($_GET['topic']))
    {
    include($_GET['topic']);
    }

else
    {
    echo 'Het opgevraagde bestand bestaat niet probeer het later opnieuw';
    }
Gewijzigd op 24/10/2011 14:30:24 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:07:38
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2011 14:29:05
Quote Anchor link
Ik snap de logica niet. Als $_GET['topic'] bestaat ga je $_GET['page'] includen. Verder is dit op deze manier zeer onveilig.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:30:04
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/10/2011 14:29:05:
Ik snap de logica niet. Als $_GET['topic'] bestaat ga je $_GET['page'] includen. Verder is dit op deze manier zeer onveilig.


Al aangepast in mijn script zelf. SanThe hoe zou jij het doen?
Gewijzigd op 24/10/2011 14:31:45 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2011 14:36:21
Quote Anchor link
Check op zijn minst of het bestand wel op JOUW site staat. Of zet alle toegestane pagina's in een array() en kijk of de GET in het array() voorkomt.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:38:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/10/2011 14:36:21:
Check op zijn minst of het bestand wel op JOUW site staat. Of zet alle toegestane pagina's in een array() en kijk of de GET in het array() voorkomt.


Heb je een voorbeeld?
Gewijzigd op 24/10/2011 14:39:49 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2011 14:43:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$toegestaan
= array('home', 'pag1', 'pag2');
if(in_array($_GET['page'], $toegestaan))
{

    include($_GET['page'] . '.php');
}

else
{
    include('home.php');
}

?>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:47:58
Quote Anchor link
Nu wil ik dat nog graag met de directory structuur hoe kan ik dat het beste doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2011 15:36:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$directory
= 'pages';
$toegestaan = array('home', 'pag1', 'pag2');
if(in_array($_GET['page'], $toegestaan))
{

    include($directory.'/'.$_GET['page'] . '.php');
}

else
{
    include($directory.'/'.'home.php');
}

?>
 
Milo S

Milo S

24/10/2011 16:30:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dir
     = 'inc/';
$page    = !isset( $_GET['page'] ) ? 'home' : htmlentities( $_GET['page'] );
$allowed = array( 'home', 'pagina1', 'pagina2' );

if( in_array( $page, $allowed ) )
{

    if( file_exists( $dir.'/'.$page.'.php' ) )
    {

        include( dir.'/'.$page.'.php' );
    }

    else
    {
        echo 'Deze pagina bestaat niet.';
    }    
}

else
{
    echo 'De door u gekozen pagina is verboden.';
}

?>


Persoonlijk zou ik het zo doen, want dan kijk je ook meteen of de pagina bestaat niet of. Zo niet geef je dit netjes weer aan de gebruiker.

GR, Milo
Gewijzigd op 24/10/2011 16:30:55 door Milo S
 
Dirk Renes

Dirk Renes

25/10/2011 09:03:40
Quote Anchor link
Ik wil het met de bovengenoemde mappen structuur doen maar, als ik dus 3 of meer mappen heb hoe ga ik dat dan oplossen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2011 09:47:47
Quote Anchor link
Als je pagina's in drie verschillende mappen staan, kan je toch die directory's erbij opgeven in de $allowed array?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 13:55:46
Quote Anchor link
Ik heb alles werkende tot nu toe. Nu wil ik in mijn script toevoegen als de parameter 'module' leeg is dat je automatisch naar een map algemeen gaat en vervolgens met de parameter 'p' de juiste pagina includen. wie kan mij hier verder mee helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

$lang  = $_GET['l'];
$module = $_GET['m'];
$page = $_GET['p'];
$toegestaan = array( 'home', 'nl', 'eng', 'stock' );

        if(array( $screen, $toegestaan))
        {

            if( file_exists( $lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' ) )
            {

                include($lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' );
            }

            else
            {
                echo 'Deze pagina bestaat niet.';
            }    
        }

            else
            {
                echo 'De door u gekozen pagina is verboden om door u bekeken te worden.';
            }

?>
Gewijzigd op 31/10/2011 14:12:27 door Dirk Renes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 14:16:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if( !isset($_GET['p']) || ($_GET['p']=="")) {
    // niet goed... stuur door, of includeer een fout of index-pagina.
} else {
    // doe de rest.
}
?>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 14:23:34
Quote Anchor link
- Aar - op 31/10/2011 14:16:57:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if( !isset($_GET['p']) || ($_GET['p']=="")) {
    // niet goed... stuur door, of includeer een fout of index-pagina.
} else {
    // doe de rest.
}
?>


Dit snap ik wel, maar nu nog implementeren in mijn eigen script, ik ben geen php genie.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/10/2011 14:24:25
Quote Anchor link
Gewoon logisch nadenken en stapje voor stapje te werk gaan. Daar leer je het meest van. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het zal gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 14:25:21
Quote Anchor link
Kijk gewoon ook logisch naar het commentaar.

Als je hele kant en klare scripts wilt, dan ben je van harte welkom in het vacature-forum.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 15:06:31
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo opgelost. Alleen ik krijg ik foutmelding.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

$lang  = $_GET['l'];
$module = $_GET['m'];
$page = $_GET['p'];
$toegestaan = array( 'home', 'nl', 'eng', 'stock' );

        if(array( $page, $toegestaan))
        {

            if( file_exists( $lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' ) )
            {

                include($lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' );
            }

            elseif($_GET['m']=="" && $lang == 'nl')
            {

                include($lang .'/'.algemeen.'/'. $page .'.php' );
            }

            elseif($_GET['m']=="" && $lang == 'en')
            {

                include($lang .'/'. general  .'/'. $page .'.php' );
            }

            else
            {
                echo 'Deze pagina bestaat niet.';
            }    
        }

            else
            {
                echo 'De door u gekozen pagina is verboden om door u bekeken te worden.';
            }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Use of undefined constant algemeen - assumed 'algemeen' in C:\xampp\htdocs\Aware36S78pp0rt\help.php on line 63


Toevoeging op 31/10/2011 15:16:19:

Opgelost er moesten om algemeen dubbele quotes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/10/2011 15:16:19
Quote Anchor link
Lees de foutmelding. Deze geeft al aan wat er mis is, namelijk dat deze regel niet klopt:

include($lang .'/'.algemeen.'/'. $page .'.php' );
 
- SanThe -

- SanThe -

31/10/2011 15:16:28
Quote Anchor link
Waar komt algemeen vandaan?
include($lang .'/'.algemeen.'/'. $page .'.php' );

if(array( $page, $toegestaan))
Moet dat niet zijn:
if(in_array( $page, $toegestaan))

Toevoeging op 31/10/2011 15:18:25:

Dirk Renes op 31/10/2011 15:06:31:
Opgelost er moesten om algemeen dubbele quotes


Uh?? Zo bedoel je waarschijnlijk:
include($lang .'/algemeen/'. $page .'.php' );
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 15:24:22
Quote Anchor link
include($lang .'/"algemeen"/'. $page .'.php' );ik had het zo opgelost, of is dit niet de goede manier?

jou manier kan inderdaad ook.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/10/2011 15:32:58
Quote Anchor link
Dirk Renes op 31/10/2011 15:24:22:
include($lang .'/"algemeen"/'. $page .'.php' );ik had het zo opgelost, of is dit niet de goede manier?


Nee, dit is fout.
Zie mijn laatste regel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.