Drie talig script voor een site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Victor perez

victor perez

25/11/2004 16:25:00
Quote Anchor link
Ik ben al een paar dagen bezig om een taal script te maken met PHP en SQL
De bedoeling is dat je eerst een taal selecteert en dan haalt hij uit zich zelf de goede taal dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?PHP
Include(processen/mysql.php);

 Switch($_GET[taal]){
  Case
nederlands :{
     $resultaat  = mysql_query(SELECT * FROM `nederlands`, $db);
  }

Enz
}
?>


Waarom een switch wil gebruiken omdat het kan voor komen dat je dus niet langs de taal selectie komt en dan krijg je dus een standaard taal (engels)
Maar dan komt het
Ik heb dus een data base gebouwd
Met 2 rijen “id” en “woord”
Nou wil ik dus een “mysql_fetch_array of mysql_fetch_row
Ik wil dan eigenlijk dat ik dan een woord kan op roepen dus zo iets als dit

$woord[1] en 1 id dan het id van het woord.
willen jullie mij helpen al vast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 16:23:36
 
Winston Smith

Winston Smith

25/11/2004 18:04:00
Quote Anchor link
Ik snap niet echt goed wat je bedoelt, maar volgens mij wil je je query op het scherm krijgen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$sql
= "SELECT * FROM " . $taal . " WHERE id='" . $_GET['id'] . "'";
$resultaat = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($resultaat)) {
      print $row['woord'];
}

?>


Zo krijg je het woord te zien. Je moet dan wel eerst de taal instellen (met je switch) en je roept het woord in browser aan met pagina.php?id=1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.