Dropdown weergave dubbel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:28:30
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een dropdown menu, die zijn gegevens uitt de database haalt.
tot nu toe gaat bijna alles goed.
Ik maak gebruik van twee tabellen uit de database.
een genoemd pag en de andere sitefoto.
als ik in de database tabel pag bijvoorbeeld de naam info en contact heb, word de naam contact 3 keer weer gegeven terwel dat volgens het script maar twee keer moet zijn.
------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

//Query
$query = "SELECT titel FROM pag WHERE status='online' OR status='offline'";

//Query uitvoeren
$uitvoeren = mysql_query($query);

//Begin van dropdown
echo '<select name="soort_foto">';

//While voor data in de dropdown
while($rij = mysql_fetch_assoc($uitvoeren))
{

//De data in de dropdown zetten
echo '<option value='.$sRow['soort_foto'].'>'.$sRow['soort_foto'].'</option>';
echo '<option>'.$rij['titel'].'</option>';
}


//De dropdown beëindigen
echo '</select>';

?>

----------------------
Ik kan maar niet vinden waar die fout zit.
help!
Gewijzigd op 12/10/2012 20:49:31 door Arthur Heijmen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:40:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 20:36:46
Quote Anchor link
Ik raad je aan om goede foutafhandeling in te bouwen op je query. En waarom gebruik je mysql_real_escape_string() voor een vast en niet aanpasbare waarde?

Deze hoor je alleen bij POST, GET en SESSION te gebruiken.

Die hele WHERE lijkt me trouwens behoorlijk overbodig, iets kan toch online of offline zijn, maar niet iets anders?
Gewijzigd op 12/10/2012 20:39:05 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:44:04
Quote Anchor link
Haai aar,normaal staat dat er ook in, heb alleen de relevante code
die ik heb geplaatst
en offline , online, archief
Gewijzigd op 12/10/2012 20:45:03 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 20:48:26
Quote Anchor link
Waar komt $sRow vandaan. Als je data uit twee tabellen ophaalt moet je zeker eens kijken naar Joins.
 
Jaron T

Jaron T

12/10/2012 20:48:43
Quote Anchor link
je geposte code is geen directe reden voor je probleem, wel een tip maak gebruik van IN('online', 'offline') ipv overbodige statements
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:51:20
Quote Anchor link
Ik maak hier gebruik van twee tabellen uit de database.

Toevoeging op 12/10/2012 20:53:32:

bedoel je hiermee een array
Jaron T op 12/10/2012 20:48:43:
je geposte code is geen directe reden voor je probleem, wel een tip maak gebruik van IN('online', 'offline') ipv overbodige statements
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 20:54:13
Quote Anchor link
Zit er een koppeling tusssen met id's dan moet je eens kijken naar joins.

Nee, IN() is geen PHParray.
Gewijzigd op 12/10/2012 20:56:00 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:56:33
Quote Anchor link
Er ia alleen een koppeling tussen de pagina en de afbeelding'.
verder niet

en hoe maak je dan gebruik van IN().
Dit is voor mij de eerste keer dat ik dit tegen kom
Gewijzigd op 12/10/2012 20:57:49 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 21:03:24
Quote Anchor link
WHERE id IN(1,2,3)

Toevoeging op 12/10/2012 21:05:17:

Zit er een koppeling tusssen met id's dan moet je eens kijken naar joins.
Gewijzigd op 12/10/2012 21:04:51 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 21:11:23
Quote Anchor link
Ik begrijp het even niet,
hier is mijn db structuur
--------------------
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pag` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) default NULL,
`text` text,
`datum` datetime default NULL,
`poss` varchar(10) default NULL,
`status` varchar(10) NOT NULL default 'offline',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sitefoto` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`soort_foto` varchar(25) default NULL,
`naam_foto` varchar(255) default NULL,
`poss` varchar(10) default NULL,
`text_foto` text,
`status_foto` varchar(10) NOT NULL default 'offline',
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `naam_foto` (`naam_foto`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;
--------------------
de koppeling is tussen de titel en soort_foto.
het veld soort_foto, krijg dan de input van de titel.
Gewijzigd op 12/10/2012 21:14:32 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 21:15:35
Quote Anchor link
Tussen welke twee velden ligt de koppeling?
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 21:18:15
Quote Anchor link
de koppeling is tussen de titel uit tabel PAG en soort_foto uit de tabel sitefoto.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 21:21:15
Quote Anchor link
Is een idnummer niet makkelijker als je de titel later aan wilt passen? En wat heb je al geprobeerd met joins?
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 21:23:56
Quote Anchor link
Ik ben nog aan het lezen op het internet over Joins.
Maar ik zal ook even kijken wat ik kan veranderen in het database structuur.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.