een parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennisvdoever

dennisvdoever

18/12/2004 17:08:00
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen wat er fout is aan deze regel
mysql_select_db ($database_accountbeheer, $accountbeheer));

graag een reactie ik ben er 2 uur mee bezig geweest en er komt steeds in beeld parse error on line 9 dit is line 9 maar wat is hier fout aan
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 20:56:55
 

18/12/2004 17:09:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van ) erachter. 2 keer ) is echt niet nodig

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_select_db($database_accountbeheer, $accountbeheer);
?>
Gewijzigd op 18/12/2004 17:10:00 door
 
Dennisvdoever

dennisvdoever

18/12/2004 17:12:00
Quote Anchor link
bedankt ik ben hier nog niet zo goed in
 
Dennisvdoever

dennisvdoever

18/12/2004 17:16:00
Quote Anchor link
nu gebeurd er dit
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/virtual/site3/fst/var/www/html/accountbeheer/TMPe6ip18xecq.php on line 9

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/virtual/site3/fst/var/www/html/accountbeheer/TMPe6ip18xecq.php on line 12

dit is regel 9
mysql_select_db($database_accountbeheer, $accountbeheer);
en dit is regel 12
$accountbeheer = mysql_query($query_limit_accountbeheer, $accountbeheer) or die (mysql_error());
 
Bram Z

Bram Z

18/12/2004 17:16:00
Quote Anchor link
2 uur aan 1 regel niet overdrijven he, het klinkt mij heel logisch als je een haakje opent je er een sluit. dat is over al zo ook in de wiskunde.
 
Dennisvdoever

dennisvdoever

18/12/2004 17:19:00
Quote Anchor link
toch is het zo (over het hele script) maar wat is dan nu de code om het op te lossen
 
Winston Smith

Winston Smith

18/12/2004 17:38:00
Quote Anchor link
Hoe zien je variabelen eruit dan?
 
Bram Z

Bram Z

18/12/2004 18:13:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
="variable"";
?>
 
Winston Smith

Winston Smith

18/12/2004 18:19:00
Quote Anchor link
Ja duh :P Ik bedoel, wat staat erin? Als ze niet of verkeerd gezet zijn, dan is het nl. vrij logisch dat ze het niet doen.

Btw. foutje in je code ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.