Eenvoudig probleem email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

15/04/2015 14:53:38
Quote Anchor link
Het zal wel te stom voor woorden zijn, maar ik kom er niet uit. Onderstaand sendEmail script werkt goed, behalve dat ik de velden telefoonnummer, Straatnaam+Huisnummer en Postcode+Huisnummer niet te zien krijg. Wie kan mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php

// Replace this with your own email address
$siteOwnersEmail = '[email protected]';


if($_POST) {

   $fname = trim(stripslashes($_POST['contactFname']));
   $lname = trim(stripslashes($_POST['contactLname']));
   $email = trim(stripslashes($_POST['contactEmail']));
   $tel = trim(stripslashes($_POST['contactTel']));
   $straat = trim(stripslashes($_POST['contactStraat']));
   $postcode = trim(stripslashes($_POST['contactPostcode']));
   $subject = trim(stripslashes($_POST['contactSubject']));
   $contact_message = trim(stripslashes($_POST['contactMessage']));

   // Check First Name
  if (strlen($fname) < 2) {
    $error['fname'] = "Voer uw voornaam in.";
  }

  // Check Last Name
  if (strlen($lname) < 2) {
    $error['lname'] = "Voer uw achternaam in.";
  }

    // Check Postcode
  if (strlen($postcode) ) {
    $error['postcode'] = "Voer uw postcode + woonplaats in.";
  }

   // Check Straat
  if (strlen($straat) ) {
    $error['straat'] = "Voer uw straatnaam + huisnummer in.";
  }

      // Check Tel
       if(preg_match("/^[0-9]{2}-[0-9]{8}$/",$_REQUEST['telnr']) OR preg_match("/^[0-9]{3}-[0-9]{7}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{4}-[0-9]{6}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{10}$/",$_REQUEST['tel']))
        {
  }

  // Check Email
  if (!preg_match('/^[a-z0-9&\'\.\-_\+]+@[a-z0-9\-]+\.([a-z0-9\-]+\.)*+[a-z]{2}/is', $email)) {
    $error['email'] = "Voer een geldig emailadres in.";
  }

  // Check Message
  if (strlen($contact_message) < 15) {
    $error['message'] = "Voer een bericht in, deze moet minimaal 15 tekens bevatten.";
  }

   // Subject
  if ($subject == '') { $subject = "Contact Form Submission"; }

  // Set Name
  $name = $fname . " " . $lname;

   // Set Message
   $message .= "Email from: " . $name . "<br />";
   $message .= "Email address: " . $email . "<br />";
   $message .= "Telefoonnummer: " . $tel . "<br />";
   $message .= "Straatnaam+Huisnummer: " . $straat . "<br />";
   $message .= "Postcode+Huisnummer: " . $postcode . "<br />";
   $message .= "Probleem: <br />";
   $message .= $contact_message;
   $message .= "<br /> ----- <br /> This email was sent from your site's contact form. <br />";

   // Set From: header
   $from =  $name . " <" . $email . ">";

   // Email Headers
  $headers = "From: " . $from . "\r\n";
  $headers .= "Reply-To: ". $email . "\r\n";
   $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
  $headers .= "Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1\r\n";


   if (!$error) {

      ini_set("sendmail_from", $siteOwnersEmail); // for windows server
      $mail = mail($siteOwnersEmail, $subject, $message, $headers);

    if ($mail) { echo "OK"; }
      else { echo "Iets is fout gegaan. Probeer het opnieuw."; }

  }
# end if - no validation error

  else {

    $response = (isset($error['fname'])) ? $error['fname'] . "<br /> \n" : null;
    $response .= (isset($error['lname'])) ? $error['lname'] . "<br /> \n" : null;
    $response .= (isset($error['email'])) ? $error['email'] . "<br /> \n" : null;
    $response .= (isset($error['message'])) ? $error['message'] . "<br />" : null;
    $response .= (isset($error['postcode'])) ? $error['postcode'] . "<br />" : null;
    $response .= (isset($error['straat'])) ? $error['straat'] . "<br />" : null;
    $response .= (isset($error['tel'])) ? $error['tel'] . "<br />" : null;

    echo $response;

  }
# end if - there was a validation error

}

?>
Gewijzigd op 16/04/2015 22:18:02 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 14:33:57
 
- wes  -

- wes -

15/04/2015 15:20:18
Quote Anchor link
zet bovenaan je afhandeling eens var_dump($_POST);

wat zie je dan?
 
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

15/04/2015 15:33:38
Quote Anchor link
array(5) { ["contactFname"]=> string(6) "Sander" ["contactLname"]=> string(6) "Sander" ["contactEmail"]=> string(16) "[email protected]" ["contactSubject"]=> string(9) "undefined" ["contactMessage"]=> string(38) "fdsfdsjgnhfadkjan jfa gflg mkf m lfka" } OK
Gewijzigd op 15/04/2015 15:34:22 door Sander Zijnstra
 
Jeffrey van Rossum

Jeffrey van Rossum

15/04/2015 15:53:00
Quote Anchor link
Het zou ook fijn zijn om even de HTML van je formulier te kunnen inzien :)

Wat ik ook niet direct snap is waarom je $_REQUEST voor het telefoonnummer gebruikt en niet gewoon $_POST. Daarnaast gebruik je in die request de ene keer 'tel' en de andere 'telnr'.
Gewijzigd op 15/04/2015 15:55:38 door Jeffrey van Rossum
 
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

15/04/2015 17:29:20
Quote Anchor link
Dat weet ik ook niet, haha, zo goed is mijn kennis van php dus... copy/paste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<form name="contactForm" id="contactForm" method="post" action="">

           <fieldset>

                 <div class="row">

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactFname">Voornaam <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactFname" type="text" id="contactFname" placeholder="Voornaam" value="" />
                   </div>

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactLname">Achternaam <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactLname" type="text" id="contactLname" placeholder="Achternaam" value="" />
                   </div>

                 </div>

                                  <div class="row">

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactStraat">Straat+Huisnummer <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactStraat" type="text" id="contactStraat" placeholder="Straat+Huisnummer" value="" />
                   </div>

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactPostcode">Postcode+Woonplaats <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactPostcode" type="text" id="contactPostcode" placeholder="Postcode+Woonplaats" value="" />
                   </div>

                 </div>

                 <div class="row">

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactEmail">Email <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactEmail" type="text" id="contactEmail" placeholder="Email" value="" />
                   </div>

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactTel">Telefoonnummer</label>
                 <input name="contactTel" type="text" id="contactTel" placeholder="Telefoonnummer"  value="" />
                   </div>

                 </div>

                 <div class="row">

                   <div class="twelve columns">
                      <label  for="contactMessage">Bericht <span class="required">*</span></label>
                      <textarea name="contactMessage"  id="contactMessage" placeholder="Uw bericht" rows="10" cols="50" ></textarea>
                   </div>

                 </div>

                 <div>
                    <button class="submit full-width">Verstuur</button>
                    <div id="image-loader">
                       <img src="images/loader.gif" alt="" />
                    </div>
                 </div>

           </fieldset>

         </form>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/04/2015 22:17:27 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

16/04/2015 01:45:18
Quote Anchor link
stripslashes() zou je niet nodig moeten hebben.
Tenzij je op de een of andere manier magic-quotes hebt weten in te schakelen.


if(preg_match("/^[0-9]{2}-[0-9]{8}$/",$_REQUEST['telnr']) OR preg_match("/^[0-9]{3}-[0-9]{7}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{4}-[0-9]{6}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{10}$/",$_REQUEST['tel']))


Kennelijk bestaat een telefoonnummer altijd uit 10 cijfers met mogelijk ergens een - erin?
Maar +316123456 is ook een telefoonnummer?
Nog afgezien van buitenlandse nummers...

Maar je dwingt weer niet af dat het eerste cijfer een 0 is....


!preg_match('/^[a-z0-9&\'\.\-_\+]+@[a-z0-9\-]+\.([a-z0-9\-]+\.)*+[a-z]{2}/is',

Zo'n regex is nooit uitputtend. Gelukkig mis aan het einde nog (onbedoeld?) een $ zodat de laatste 2 tekens niet per se letters zijn. (zodat naast .nl en .be ook .com, .info en .vlaanderen geaccepteerd worden)

handiger is echter om gewoon met de ingebouwde filters te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 
 if(!filter_input(INPUT_POST, 'contactEmail', FILTER_VALIDATE_EMAIL){

    $error['email'] = "Voer een geldig emailadres in.";
  }

?>
 
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

16/04/2015 22:14:28
Quote Anchor link
Dank voor jullie hulp! Het probleem zat hem echter in het feit dat er nog javascript bestand tussen zat waar de nodige toevoegingen in gemaakt moesten worden.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2015 09:55:44
Quote Anchor link
je weet dat je script misbruikt kan worden om spam te versturen aan willekeurige ontvangers?

Jij zet userinput in subject en in het formveld.

Als iemand een newline in zijn voornaam zet, kan hij daarna zelf wat headers toevoegen en dus ook een 1000tal ontvangers.
En na nog 2 newlines zet hij zijn eigen inhoud van de mail.

Zelfde kan hij ook doen door in subject met newlines te spelen.

Controleer uitgebreid of dergelijke velden bevatten wat jij verwacht. En ook niet meer dan dat.
En vooral dat er in de velden als naam, subject en emailadres geen enters staan.

Om voor nog meer zekerheid te gaan, is het ook niet onhandig om een mailclass als phpmailer of swiftmailer te gebruiken. Dergelijke scripts filteren zelf ook op rariteiten in velden als emailadressen en subject.

En bedenk ook dat niet alleen jij betrokken bent bij een lek maiform, maar ook de duizenden ontvangers van spam via jouw site.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.