E-Mail Formulier met overzicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The Matrix

The Matrix

26/06/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben een beginner en ben op zoek naar een E-mail formulier met overzicht,

ik heb een formulier waar ik alles kan invullen,
bij verstuur word alle gegevens in een 2de document in een tabel gezet, maar nu wil ik het tabel verzenden naar een E-mail adres (eventueel 2 adressen),
hier is hetgeen dat ik al gemaakt heb, je kan dit bekijken op volgend adres http://84.195.248.164:8081/FOB-Formulier.php

mvg
The Matrix
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:42:03
 
- SanThe -

- SanThe -

26/06/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Even gekeken en het blijkt dat je een léég formulier kan versturen. Ik zou beginnen met te checken of de invoer wel in orde is.

Verder kan je bij de tutorials wel wat vinden over mailen.
 
The Matrix

The Matrix

26/06/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Over de invoer maak ik mij nog niet druk omdat ik ook niet helemaal weet hoe het moet, ik krijg het ook nog niet verstuurd bij het drukken van de knop op de 2de pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Matrix
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

26/06/2006 22:31:00
Quote Anchor link
dit is ongeveer de opzet die je moet hebben.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if (isset($_POST['submit']))
{

extract($_POST); //alle inhoud van de velden in variabelen zetten
//in db zetten en e-mailen

mail($email,$onderwerp,$bericht,$headers);
}

else
{
?>

<form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
<!--velden van je formulier -->
</form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan van Iwaarden
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/06/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>"
gaat denk ik ook niet lekker werken, ik zou
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>"
gebruiken ;-)

edit: code tags
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.