E-mail versturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Nicolas Mousserin

Nicolas Mousserin

27/12/2013 13:15:09
Quote Anchor link
Beste lezers,

Na het voltooien van mijn inlog formpje wilde ik het geheel een stap verder brengen met het realiseren van een verificatie e-mail na een registratie. Ik ben de PHP mail() ingedoken maar tot dusver heeft het me nog niks opgeleverd. Ik ben begonnen met de basis $subj, $body, $to, $from. Deze code werd goed afgehandeld want ik kwam bij het bericht: Email is verstuurd. Echter de emails kwamen nooit aan (ook niet in de ongewenst map). Vervolgens ben ik het internet afgestruind en ben ik veel theorie stukken tegengekomen maar het wil nog niet echt een kloppend en duidelijk verhaal vormen.

Het doel is simpel: Ik moet een mail sturen naar een bepaald persoon die in mijn code onder $email gedefinieerd wordt. Dit wil ik in eerste instantie doen via mijn XAMPP als een soort test. Later wil ik dit doen met een niet-test server. Nu ben ik PHPMailer, PEAR, etc. tegengekomen maar deze code wil ook niet werken omdat ik vast en zeker iets verkeerd doe. Hier is de code die ik op dit moment gebruik, zou iemand mij uit kunnen leggen waar het misgaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
require("class.phpmailer.php");
            
    $mail = new PHPMailer();
    $mail->CharSet = 'UTF-8';
    $mail->IsSMTP();                                      // set mailer to use SMTP
      
    $mail->Host = "localhost";  // specify main and backup server
    $mail->SMTPAuth = true;     // turn on SMTP authentication
    $mail->Port       = 25;    
    $mail->Username = "[email protected]";  // SMTP username
    $mail->Password = "mijngmail wachtwoord"; // SMTP password
    $mail->SetLanguage("nl");
    $mail->From = "[email protected]";
    $mail->FromName = "Mailer";
    $mail->AddAddress("$email");
                     // name is optional
    $mail->AddReplyTo("[email protected]", "Information");

    $mail->WordWrap = 50;                                 // set word wrap to 50 characters
    
    $mail->IsHTML(true);                                  // set email format to HTML

    $mail->Subject = "Account registratie";
    $mail->Body    = "Je bent succesvol geregistreerd met de gebruikersnaam $username. Klik op de volgende link om je account te bevestigen. rn </b>http://www.yourname.com/confirm.php?passkey=$com_code";
    $mail->AltBody = "Je bent succesvol geregistreerd met de gebruikersnaam $username. Klik op de volgende link om je account te bevestigen. rn </b>http://www.yourname.com/confirm.php?passkey=$com_code";

    if(!$mail->Send())
    {
        echo "Message could not be sent. <p>";
        echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
        exit;
    }

    echo "Message has been sent";
    }


*Foutmelding is steeds dat die geen verbinding kan maken met de SMTP host.

Als from wil ik mijn gmail account gebruiken. De host is nu mijn localhost (omdat ik het even als test doe en xampp gebruik).
Ik heb ook nog een paar vragen om het verhaal wat duidelijker te krijgen.

1. Klopt het dat de gewone mail() functie beter niet gebruikt kan worden omdat de mail dan meestal in de ongewenst map komt?
2. Wordt bij de gewone mail() functie de SMTP niet al (automatisch) geconfigureerd of geset?
3. Waarom zou ik PHPMailer beter kunnen gebruiken dan de normale mail functie? (wat waarschijnlijk ook deels als antwoord komt op de vorige vragen)
4. En natuurlijk wat gaat er mis in mijn code en hoe zorg ik dat die email verzonden wordt;)

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is voor jullie en vergeet niet: beginner hé.

Toevoeging op 27/12/2013 13:16:59:
Gewijzigd op 27/12/2013 13:17:56 door Nicolas Mousserin
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 03:06:08
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2013 13:23:23
Quote Anchor link
$mail->Host = "localhost";

Draai je dan zelf ook een mailserver?
Ik stuur nijn mail altijd gewoon met mail() van PHP.
Gewijzigd op 27/12/2013 13:24:56 door - SanThe -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

27/12/2013 13:24:22
Quote Anchor link
Klopt het dat je verbinding wilt maken met je gmail account?

Zoja dan moet je het volgende veranderen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$mail->SMTPSecure = "tls";
$mail->Host       = "smtp.gmail.com";
$mail->Port       = 587; // verander poort van 25 naar 587
Gewijzigd op 27/12/2013 13:25:15 door Jordi Kroon
 
Nicolas Mousserin

Nicolas Mousserin

27/12/2013 15:20:39
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/12/2013 13:23:23:
$mail->Host = "localhost";

Draai je dan zelf ook een mailserver?
Ik stuur nijn mail altijd gewoon met mail() van PHP.


Nee ik draai zelf geen mail server, en de mail() functie heb ik geprobeerd maar deze verstuurde de mails niet om de een of andere reden.



Toevoeging op 27/12/2013 15:31:28:

Jordi Kroon op 27/12/2013 13:24:22:
Klopt het dat je verbinding wilt maken met je gmail account?

Zoja dan moet je het volgende veranderen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$mail->SMTPSecure = "tls";
$mail->Host       = "smtp.gmail.com";
$mail->Port       = 587; // verander poort van 25 naar 587






Yes dat deed het hem! Mail is verstuurd en aangekomen! Hartstikke bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.