E-mail versturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Nicolas Mousserin

Nicolas Mousserin

27/12/2013 13:15:09
Quote Anchor link
Beste lezers,

Na het voltooien van mijn inlog formpje wilde ik het geheel een stap verder brengen met het realiseren van een verificatie e-mail na een registratie. Ik ben de PHP mail() ingedoken maar tot dusver heeft het me nog niks opgeleverd. Ik ben begonnen met de basis $subj, $body, $to, $from. Deze code werd goed afgehandeld want ik kwam bij het bericht: Email is verstuurd. Echter de emails kwamen nooit aan (ook niet in de ongewenst map). Vervolgens ben ik het internet afgestruind en ben ik veel theorie stukken tegengekomen maar het wil nog niet echt een kloppend en duidelijk verhaal vormen.

Het doel is simpel: Ik moet een mail sturen naar een bepaald persoon die in mijn code onder $email gedefinieerd wordt. Dit wil ik in eerste instantie doen via mijn XAMPP als een soort test. Later wil ik dit doen met een niet-test server. Nu ben ik PHPMailer, PEAR, etc. tegengekomen maar deze code wil ook niet werken omdat ik vast en zeker iets verkeerd doe. Hier is de code die ik op dit moment gebruik, zou iemand mij uit kunnen leggen waar het misgaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
require("class.phpmailer.php");
            
    $mail = new PHPMailer();
    $mail->CharSet = 'UTF-8';
    $mail->IsSMTP();                                      // set mailer to use SMTP
      
    $mail->Host = "localhost";  // specify main and backup server
    $mail->SMTPAuth = true;     // turn on SMTP authentication
    $mail->Port       = 25;    
    $mail->Username = "[email protected]";  // SMTP username
    $mail->Password = "mijngmail wachtwoord"; // SMTP password
    $mail->SetLanguage("nl");
    $mail->From = "[email protected]";
    $mail->FromName = "Mailer";
    $mail->AddAddress("$email");
                     // name is optional
    $mail->AddReplyTo("[email protected]", "Information");

    $mail->WordWrap = 50;                                 // set word wrap to 50 characters
    
    $mail->IsHTML(true);                                  // set email format to HTML

    $mail->Subject = "Account registratie";
    $mail->Body    = "Je bent succesvol geregistreerd met de gebruikersnaam $username. Klik op de volgende link om je account te bevestigen. rn </b>http://www.yourname.com/confirm.php?passkey=$com_code";
    $mail->AltBody = "Je bent succesvol geregistreerd met de gebruikersnaam $username. Klik op de volgende link om je account te bevestigen. rn </b>http://www.yourname.com/confirm.php?passkey=$com_code";

    if(!$mail->Send())
    {
        echo "Message could not be sent. <p>";
        echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
        exit;
    }

    echo "Message has been sent";
    }


*Foutmelding is steeds dat die geen verbinding kan maken met de SMTP host.

Als from wil ik mijn gmail account gebruiken. De host is nu mijn localhost (omdat ik het even als test doe en xampp gebruik).
Ik heb ook nog een paar vragen om het verhaal wat duidelijker te krijgen.

1. Klopt het dat de gewone mail() functie beter niet gebruikt kan worden omdat de mail dan meestal in de ongewenst map komt?
2. Wordt bij de gewone mail() functie de SMTP niet al (automatisch) geconfigureerd of geset?
3. Waarom zou ik PHPMailer beter kunnen gebruiken dan de normale mail functie? (wat waarschijnlijk ook deels als antwoord komt op de vorige vragen)
4. En natuurlijk wat gaat er mis in mijn code en hoe zorg ik dat die email verzonden wordt;)

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is voor jullie en vergeet niet: beginner hé.

Toevoeging op 27/12/2013 13:16:59:
Gewijzigd op 27/12/2013 13:17:56 door Nicolas Mousserin
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:18:51
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2013 13:23:23
Quote Anchor link
$mail->Host = "localhost";

Draai je dan zelf ook een mailserver?
Ik stuur nijn mail altijd gewoon met mail() van PHP.
Gewijzigd op 27/12/2013 13:24:56 door - SanThe -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

27/12/2013 13:24:22
Quote Anchor link
Klopt het dat je verbinding wilt maken met je gmail account?

Zoja dan moet je het volgende veranderen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$mail->SMTPSecure = "tls";
$mail->Host       = "smtp.gmail.com";
$mail->Port       = 587; // verander poort van 25 naar 587
Gewijzigd op 27/12/2013 13:25:15 door Jordi Kroon
 
Nicolas Mousserin

Nicolas Mousserin

27/12/2013 15:20:39
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/12/2013 13:23:23:
$mail->Host = "localhost";

Draai je dan zelf ook een mailserver?
Ik stuur nijn mail altijd gewoon met mail() van PHP.


Nee ik draai zelf geen mail server, en de mail() functie heb ik geprobeerd maar deze verstuurde de mails niet om de een of andere reden.



Toevoeging op 27/12/2013 15:31:28:

Jordi Kroon op 27/12/2013 13:24:22:
Klopt het dat je verbinding wilt maken met je gmail account?

Zoja dan moet je het volgende veranderen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$mail->SMTPSecure = "tls";
$mail->Host       = "smtp.gmail.com";
$mail->Port       = 587; // verander poort van 25 naar 587






Yes dat deed het hem! Mail is verstuurd en aangekomen! Hartstikke bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.