Enemy Territory CFG Checker.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:27:44
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een script om een CFG voor enemy territory te controleren.
Nu heb ik geconstateerd dat er spam word verstuurd vanaf mijn script/Textarea.
Door de Spam heeft de website al 3x op de blacklist gezet.

Hoe kan ik dit verbeteren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
function parse_gamecolors($string)
{

    $string = str_replace('"', '^7"', $string);
    $string = str_replace(";", '^7;', $string);
    $string = str_replace(PHP_EOL, PHP_EOL.'^7', $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "^", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "&#94^", $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "", $string);
    $string = preg_replace("/\^</", "^|", $string);
    $string = preg_replace("/\</", "<", $string);
    $string = preg_replace("/\^>/", "^^", $string);
    $string = preg_replace("/\>/", ">", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "^>", $string);
    $string = "<font color=\"#FFFFFF\">".$string."</font>";

    $color_def = array
    (
        0  => "#000000",    1  => "#FF0000",    2  => "#00FF00",    3  => "#FFFF00",
        4  => "#0000FF",    5  => "#00FFFF",    6  => "#FF00FF",    7  => "#FFFFFF",
        8  => "#FF7F00",    9  => "#7F7F7F",    10 => "#BFBFBF",    11 => "#007F00",
        12 => "#7FFF00",    13 => "#00007F",    14 => "#7F0000",    15 => "#7F4000",
        16 => "#FF9933",    17 => "#007F7F",    18 => "#7F007F",    19 => "#007FFF",
        20 => "#7F00FF",    21 => "#3399CC",    22 => "#CCFFCC",    23 => "#006633",
        24 => "#FF0033",    25 => "#B21919",    26 => "#993300",    27 => "#CC9933",
        28 => "#999933",    29 => "#FFFFBF",    30 => "#FFFF7F"
    );

    $color_chardef = array
    (
        "#000000"    => array (    0 => "0",    1 => "P",    2 => "p",    3 => "°",    4 => "Ð",    5 => "ð"    ),
        "#FF0000"    => array (    0 => "1",    1 => "Q",    2 => "q",    3 => "±",    4 => "Ñ",    5 => "ñ"    ),
        "#00FF00"    => array (    0 => "2",    1 => "R",    2 => "r",    3 => "²",     4 => "Ò",    5 => "ò"    ),
        "#FFFF00"    => array (    0 => "3",    1 => "S",    2 => "s",     3 => "³",    4 => "Ó",    5 => "ó"    ),
        "#0000FF"    => array (    0 => "4",    1 => "T",    2 => "t",     3 => "Ž",    4 => "Ô",    5 => "ô"    ),
        "#00FFFF"    => array (    0 => "5",    1 => "U",    2 => "u",     3 => "µ",    4 => "Õ",    5 => "õ"    ),
        "#FF00FF"    => array (    0 => "6",    1 => "V",    2 => "v",     3 => "¶",    4 => "Ö",    5 => "ö"    ),
        "#FFFFFF"    => array (    0 => "7",    1 => "W",    2 => "w",     3 => "·",    4 => "×",    5 => "÷"    ),
        "#FF7F00"    => array (    0 => "8",    1 => "X",    2 => "x",     3 => "ž",    4 => "Ø",    5 => "ø"    ),
        "#7F7F7F"    => array (    0 => "9",    1 => "Y",    2 => "y",     3 => "¹",    4 => "Ù",    5 => "ù"    ),
        "#BFBFBF"    => array (    0 => ":",    1 => "Z",    2 => "z",    3 => "º",    4 => "Ú",    5 => "ú",
                                6 => ";",    7 => "[",    8 => "{",    9 => "»",    10 => "Û",    11 => "û"    ),
        "#007F00"    => array (    0 => "<",    1 => "\\",    2 => "|",     3 => "Œ",    4 => "Ü",    5 => "ü"    ),
        "#7FFF00"    => array (    0 => "=",    1 => "]",    2 => "}",     3 => "œ",    4 => "Ý",    5 => "ý"    ),
        "#00007F"    => array (    0 => ">",    1 => "^",    2 => "~",    3 => "Ÿ",    4 => "Þ",    5 => "þ"    ),
        "#7F0000"    => array (    0 => "?",    1 => "_",    2 => "¿",    3 => "ß",    4 => "ÿ"                ),
        "#7F4000"    => array (    0 => "@",    1 => "`",    2 => "À",    3 => "à"                            ),
        "#FF9933"    => array (    0 => "A",    1 => "a",    2 => "!",    3 => "¡",    4 => "Á",    5 => "á"    ),
        "#007F7F"    => array (    0 => "B",    1 => "b",    2 => "â",    3 => "¢",    4 => "Â"                ),
        "#7F007F"    => array (    0 => "C",    1 => "c",    2 => "#",    3 => "£",    4 => "Ã",    5 => "ã"    ),
        "#007FFF"    => array (    0 => "D",    1 => "d",    2 => "$",    3 => "€",    4 => "Ä",    5 => "ä"    ),
        "#7F00FF"    => array (    0 => "E",    1 => "e",    2 => "%",    3 => "¥",    4 => "Å",    5 => "å"    ),
        "#3399CC"    => array (    0 => "F",    1 => "f",    2 => "&",    3 => "Š",    4 => "Æ",    5 => "æ"    ),
        "#CCFFCC"    => array (    0 => "G",    1 => "g",    2 => "'",    3 => "§",    4 => "Ç",    5 => "ç"    ),
        "#006633"    => array (    0 => "H",    1 => "h",    2 => "(",    3 => "š",    4 => "È",    5 => "è"    ),
        "#FF0033"    => array (    0 => "I",    1 => "i",    2 => ")",    3 => "©",    4 => "É",    5 => "É"    ),
        "#B21919"    => array (    0 => "J",    1 => "j",    2 => "*",    3 => "ª",    4 => "Ê",    5 => "ê"    ),
        "#993300"    => array (    0 => "K",    1 => "k",    2 => "+",    3 => "«",    4 => "Ë",    5 => "ë"    ),
        "#CC9933"    => array (    0 => "L",    1 => "l",    2 => ",",    3 => "¬",    4 => "Ì",    5 => "ì"    ),
        "#999933"    => array (    0 => "M",    1 => "m",    2 => "-",    3 => "Í",    4 => "í"                ),
        "#FFFFBF"    => array (    0 => "N",    1 => "n",    2 => ".",    3 => "®",    4 => "Î",    5 => "î"    ),
        "#FFFF7F"    => array (    0 => "O",    1 => "o",    2 => "/",    3 => "¯",    4 => "Ï",    5 => "ï"    )
    );

        
    for ($cd1 = 0; $cd1 < 31; $cd1++)
    {

        for ($cd2 = 0; $cd2 < count($color_chardef[$color_def[$cd1]]); $cd2++)
        {

            $string = str_replace("^". $color_chardef[$color_def[$cd1]][$cd2], "</FONT><FONT COLOR=\"" . $color_def[$cd1] . "\">", $string);
        }
    }

    return $string;
}
function
SecureData($string)
{

    //$string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    return $string;
}

if($_POST['action']=="check"){
$CFG = SecureData($_POST['cfg']);
//$CFG= htmlspecialchars($_POST['cfg']);
echo nl2br(parse_gamecolors($_POST['cfg']));
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"><?php echo $CFG; ?></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
} else {
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
}
?>
http://luukdebresser.nl/CFG_Checker dit is de link naar het werkende script waar ook de spam mail van ingevoerd kan worden.
Gewijzigd op 18/01/2012 15:54:49 door Luuk de Bresser
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 03:28:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/01/2012 15:29:25
Quote Anchor link
Zou je jouw code kunnen beperken tot relevante code?
 

18/01/2012 15:30:21
Quote Anchor link
Captcha installeren, of een eigen genereren.
of
Een tijd-limiet erop zetten. Dus de gebruikers bij het versturen een tijd in een sessie zetten ofzo en pas na zoveel tijd mag er een 2e gestuurd worden.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:52:42
Quote Anchor link
@Aar Code is ingeperkt to de relevante code.

@Rick Captcha is al gekraakt en het zorgt er niet voor dat ze geen spam mail kunnen sturen.
 

18/01/2012 15:55:00
Quote Anchor link
Ja alles wat gemaakt word kan gekraakt worden.
SPAM zal je denk ik altijd houden, maar dit zijn mijn oplossingen.

Het zal denk ik wel aanzienlijk verminderen..
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:55:46
Quote Anchor link
Maak een nieuw input veld aan, geef hem display:none mee en value 0. Controleer bij de afhandeling of de value is veranderd.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
@rick Captcha is al gekraakt zelfs recaptcha is al te omzeilen.

Het moet toch mogelijk zijn.
Dat hun geen php/javascript code meer kunnen execute
Gewijzigd op 18/01/2012 15:59:34 door Luuk de Bresser
 

18/01/2012 16:00:25
Quote Anchor link
Ja dat is een stukje beveiliging in je script :P
htmldecode of htmlspecialcharacters

Kijk even daarop php.net
Die breekt alle code taal af naar gewone leestekens.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 16:00:37
Quote Anchor link
htmlentities() en mysql_real_escape_string() handelt daar mee af.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 17:04:40
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp.
ik hoop dat het nu opgelost is maar dat weten we pas wanneer we weer op een blacklist komen.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/01/2012 17:43:17
Quote Anchor link
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

23/01/2012 14:27:04
Quote Anchor link
Hertog Jan op 18/01/2012 17:43:17:
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)


Voor ET zijn nog redelijk veel mensen.
Ik heb eigen server en clan waar ik dit script ook voor scrijf.
Ik zie wel dat het afgelopen jaar veel mensen weg zijn gegaan bij ET dit om nieuwe spellen te gaan spelen zoals BF3 en MW3 maar die mensen komen uit eindelijk naar een paar maanden weer terug.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.