Errors eruithalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Heey,,

Ik heb een nieuw systeem gekocht (www.realrecordz.nl)
Maar er zitten nog een paar errors in zie www.hiphopmusic.nl/systeem
Heel veel dingen doen het al maar ik krijg nog een paar error's
Willen jullie mij helpen met de errors eruithalen ik kom er egt niet uit...

Aller eerst zien jullie een error boven:

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 30

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 32

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/online.php on line 39

Egt geen idee wat het kan zijn.. dit zijn de lines 30 t/m 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$fl = fgets($fp);
if($fl == 0)
{ fputs($fp, $data['n_entries']); }
elseif($fl < $data['n_entries'])
{
fseek($fp, 0);
fputs($fp, $data['n_entries']);
}
else { echo ' - Record: ' .  $fl; }
fclose($fp);


Er zijn nog wel meer errors,,
Maar dit is 1 van de belangerijkste

Verder is de site nog niet helemaal compleet qua plaatjes,,
maar daar moet je even niet op letten
als je mij persoonlijke hulp wilt geven moet je maar even een pb'tje sturen als u wilt.

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 13:08:49
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 20:21:00
Quote Anchor link
Het bestand is niet geopend.
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:26:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 01.02.2010 20:21:
Het bestand is niet geopend.


weet u dan mischien de oplossing,, ?

EDIT: die errors zijn nu weg..
Heb die paar zinnetjes gedelete en nu zijn ze gelukkig weg..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:29:00
Quote Anchor link
Fopen?

Edit:


Aangezien je hem gekocht hebt zou er vast en zeker ook wel een documentatie bij zitten. Ook zal het vast en zeker zo zijn dat je bepaalde mappen het recht 0777 moet geven. DOE DIT NIET, nergens voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:35:00
Quote Anchor link
errors zijn nu weg..
Wat de gevolgen ervan zijn geen idee,

Nu komt ik bij "addartiest.php" een error tegen als ik een nieuwe artiest wilt maken
Ik vul netjes de gegevens in Naam Of ze een groep hebben Woonplaats en een plaatje van hun
als ik dan op upload klik dan krijg ik deze errors

Warning: move_uploaded_file(home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpXlz2fY' to 'home/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/images/artiesten/test.JPG' in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/systeem/modules/addartiest.inc.php on line 69
Fout met uploaden plaatje

Hij zegt (zover ik weet) dat die de map niet kan vinden waar ik het plaatje naartoe moet..
Maar hoe kan ik het pad controleren of het wel juist is..

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:37:00
Quote Anchor link
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:41:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:37:
@ Jurriensz

Zoals ik al eerder zei, dat script die je gebruikt is volgens mij erg slecht. Ze maken niet eens gebruik van een database !!. hij kan niet naar de mappen schrijven omdat je je rechten fout hebt staan.

CHMOD niet naar 0777 !, 0775 is ruim voldoende.


Ze maken wel gebruik van een database hoor.
Heel veel dingen

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.2.3
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Machine: localhost
-- Genereertijd: 01 Feb 2010 om 18:13
-- Serverversie: 5.0.51
-- PHP-Versie: 5.2.11

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `kurdi_123`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `albums`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `albums` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`albumnaam` varchar(255) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(25) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `albums`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `artiesten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `artiesten` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(5) NOT NULL default '0',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`clips` char(3) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`artieste` text NOT NULL,
`img` varchar(255) NOT NULL default 'images/artiesten/',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `artiesten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `audio`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `audio` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
`titel` text NOT NULL,
`url` varchar(255) NOT NULL default 'muziek/',
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`nieuw` char(2) NOT NULL default '',
`bekeken` varchar(20) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `audio`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `bans` (
`IP` varchar(15) NOT NULL default '0',
`reden` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(10) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `clips`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `clips` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '11',
`code` text NOT NULL,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`bron` varchar(15) NOT NULL default 'Youtube.com',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`bekeken` int(12) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
`keer` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `clips`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favocl`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favocl` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`clipid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favocl`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `favotr`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `favotr` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` text NOT NULL,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`trackid` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `favotr`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `HipHop`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `HipHop` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`Titel` text NOT NULL,
`Link` varchar(255) NOT NULL default '',
`door` varchar(255) NOT NULL default 'Robbiinn',
`account` varchar(11) NOT NULL default '11',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `HipHop`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `images`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `images` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(50) NOT NULL default '',
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`album_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `images`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `interviews`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `interviews` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`naam` varchar(50) NOT NULL default '',
`plaatje` varchar(40) NOT NULL default '',
`interview` text NOT NULL,
`datum` varchar(50) NOT NULL default '',
`youtube` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `interviews`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `leden` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(255) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`geslacht` int(2) NOT NULL default '0',
`afkomst` varchar(255) NOT NULL default '',
`img` varchar(255) NOT NULL default 'realrecordz.jpg',
`provincie` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbys` varchar(255) NOT NULL default '',
`pb` text NOT NULL,
`leeftijd` varchar(255) NOT NULL default '',
`info` text NOT NULL,
`laatsonline` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`IP` varchar(255) NOT NULL default '',
`geboorted` varchar(255) NOT NULL default '',
`code` int(1) NOT NULL default '0',
`level` int(11) NOT NULL default '0',
`lid_level` int(11) NOT NULL default '0',
`status` varchar(10) NOT NULL default '',
`echtenaam` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lidcomments`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lidcomments` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`lidid` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lidcomments`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lines`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lines` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`bar` varchar(200) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lines`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `lyrics`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `lyrics` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(11) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`lyric` text NOT NULL,
`plaatje` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `lyrics`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`artiest` varchar(255) NOT NULL default '',
`mp3url` text NOT NULL,
`hits` int(11) NOT NULL default '1',
`addid` varchar(255) NOT NULL default '',
`adder` varchar(255) NOT NULL default '',
`keer` varchar(11) NOT NULL default '0',
`punten` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `mp3up_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mp3up_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `mp3up_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `msn`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `msn` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`email` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
FULLTEXT KEY `email` (`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `msn`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`image` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`bericht` text NOT NULL,
`youtube` text NOT NULL,
`door` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `nieuws_reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`newsid` varchar(255) NOT NULL default '',
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `nieuws_reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `notes`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `notes` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`naar` varchar(255) NOT NULL default '',
`onderwerp` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`gelezen` int(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `notes`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `online` (
`ip` varchar(15) NOT NULL default '',
`timestamp` int(11) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `rate_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `rate_logs` (
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`id` varchar(50) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `rate_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reacties`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reacties` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`van` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`reactie` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reacties`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `reageren_artiest`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `reageren_artiest` (
`ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
`categorie` varchar(50) NOT NULL default '',
`datum` date NOT NULL default '0000-00-00',
`naam` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(60) NOT NULL default '',
`geslacht` char(3) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `reageren_artiest`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `spot`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `spot` (
`spot_id` int(50) NOT NULL default '0',
KEY `spot_id` (`spot_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `spot`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_bans`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_bans` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`lid` varchar(255) NOT NULL default '',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`reden` text NOT NULL,
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_bans`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_berichten`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_berichten` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(75) NOT NULL default '',
`titel` varchar(250) NOT NULL default '',
`datum` varchar(75) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`ip` varchar(75) NOT NULL default '',
`acdatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`bid` int(11) NOT NULL default '0',
`forum` varchar(75) NOT NULL default '',
`id2` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_berichten`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_categorien`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_categorien` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_categorien`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_forum`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_forum` (
`id` tinyint(10) NOT NULL auto_increment,
`naam` varchar(225) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`cid` int(10) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_forum`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_instellingen`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_instellingen` (
`soort` varchar(255) NOT NULL default '',
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`link` varchar(255) NOT NULL default '',
`beschrijving` text NOT NULL,
`taal` varchar(255) NOT NULL default 'nl',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`ipbeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`bodybeveiliging` tinyint(2) NOT NULL default '0',
`abperpagina` int(3) NOT NULL default '25',
`lperpagina` int(3) NOT NULL default '20',
`berichtstatus` int(2) NOT NULL default '1',
`footer` varchar(255) NOT NULL default 'Sitenaam Footer',
`zoek_limit` int(3) NOT NULL default '20'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_instellingen`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_leden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_leden` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`gebruikersnaam` varchar(200) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(225) NOT NULL default '',
`email` varchar(225) NOT NULL default '',
`avatar` varchar(225) NOT NULL default '',
`ondertitel` text NOT NULL,
`profieltekst` text NOT NULL,
`msn` varchar(255) NOT NULL default '',
`woonplaats` varchar(255) NOT NULL default '',
`website` varchar(255) NOT NULL default '',
`hobbies` text NOT NULL,
`email_verborgen` int(2) NOT NULL default '0',
`aanmelddatum` varchar(225) NOT NULL default '',
`posts` int(10) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(3) NOT NULL default '1',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_leden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_online` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`userid` int(11) NOT NULL default '0',
`ip` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
`datum_start` varchar(255) NOT NULL default '',
`pagina` varchar(255) NOT NULL default '',
`referer` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_online`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_outbox`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_outbox` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_outbox`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_pb`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_pb` (
`id` int(10) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(225) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(225) NOT NULL default '',
`bericht` text NOT NULL,
`datum` varchar(225) NOT NULL default '',
`ontvanger` varchar(225) NOT NULL default '',
`status` tinyint(2) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_pb`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uforum_scheldwoorden` (
`id` bigint(20) NOT NULL auto_increment,
`woord` varchar(255) NOT NULL default '',
`vervanging` varchar(255) NOT NULL default '',
`auteur` varchar(255) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `uforum_scheldwoorden`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `view_logs`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `view_logs` (
`id` varchar(20) NOT NULL default '0',
`IP` varchar(20) NOT NULL default '',
`soort` varchar(50) NOT NULL default ''
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `view_logs`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `vriendelijst`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vriendelijst` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`user_id` varchar(20) NOT NULL default '',
`naam` varchar(255) NOT NULL default '',
`van_id` varchar(20) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `vriendelijst`
--



Zn lange sql moest ik invoeren;)
T is wel een mega script hoor een uitgebreid admin paneel
maar de plaatjes worden in een map op je server opgeslagen
maar hoe kan ik het juiste pad vinden

bijv: hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz enz

Gr,
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 20:50:00
Quote Anchor link
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 20:58:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 01.02.2010 20:50:
Waarom maken ze in godsnaam gebruik van schrijven naar bestanden?

Je hebt er vast wel een documentatie bij gekregen als je het hebt gekocht, daar wordt vast en zeker wel aangegeven welke mappen je moet aanmaken.

Maarja, daar schiet je dus niks mee op want nu heb je nog geen antwoord. toevallig heb ik een keer hetzelfde probleem gehad toen ik files wou uploaden. Wat bij mij werkt is als ik de map handmatig aanmaak.

Voorbeeldje:

LEES DE ORANJE TEXT DOOR !

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

# Laten we zeggen dat we een map images hebben
# Die map chmodden we even handmatig naar 0777
# Zorg er natuurlijk wel voor dat je een map images op je server hebt staan

# Hier geven we even aan hoe de map moet heten, we noemen het voor het gemak plaatjes
# Nu voer je het script even uit op je server, upload het bestand naar je server, bestand moet voor de map images komen dan
# Kijk of het succesvol is aangemaakt en CHMOD je images map terug naar 0775
# Verwijder daarna dit bestand van je server en je bent klaar.


$Map = 'plaatjes';

# Kijken of we een folder kunnen aanmaken
if(mkdir('images/'.$Map, 0775))
{

    # Folder succesvol aangemaakt
    echo 'Gelukt !';
}

else
{
    # Folder niet aangemaakt
    echo 'Kon folder niet aanmaken.';
}


?>


Hoop dat het een beetje duidelijk is, ik heb ook geen flauw idee hoe ik het op een andere manier zou kunnen doen zonder mkdir te gebruiken.

Als het goed is zal je nu geen error meer krijgen bij het uploaden.


Okee... verder heb ik geen readme erbij gekregen (jammer...)
Maar sorry, het enigste probleem is dat ik mijn pad niet kan vinden naar de map (die ik heb aangemaakt en de Chmod) en mijn vraag was dus waar kan ik zien wat die pad is

Met pad bedoel ik dus Bijv:

hiphopmusic.nl/public_html/images/ enz

Gr,
 
---- ----

---- ----

01/02/2010 21:30:00
Quote Anchor link
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 21:33:00
Quote Anchor link
Jurriensz schreef op 01.02.2010 21:30:
Weet egt niemand hoe je dat kan vinden:( ??
Sorry voor de bump maar t is beetje met spoed


Tja, kan je nog wel sorry zeggen maar wat schieten we daarmee op? volgende keer doe je het dan weer.

Kijk gewoon in je file wat het pad is naar je bestanden.

Verder zou je het topic nog weleens mogen doorlezen, antwoord & oplossing is allang gegeven voor je probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.