execute

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »
John de Boer

John de Boer

05/01/2005 23:56:00
Quote Anchor link
Ik zou bijv. het commando
"C:\BPFTP Server\bpftpserver.exe -name=test -enabled -login=test -pswd=test -access=C:\ftproot\test\.RWDAMLSK"
uitvoeren door PHP's exec()

Ik heb http://nl.php.net/manual/nl/function.exec.php doorgenomen en ben al uren aan het wijzigen en het testen, zodat het eens werkt...
maar ik kom er maar niet uit.

Wie kan mij helpen???
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:00:50
 
Arend a

Arend a

06/01/2005 02:02:00
Quote Anchor link
Waar kom je niet uit? Misschien moet je je probleem iets verder uitleggen, wat is je foutmelding en wat probeer je?
 
John de Boer

John de Boer

06/01/2005 02:54:00
Quote Anchor link
Heb een klein typefoutje gemaakt...
bpftpserver.exe moet G6User.exe zijn!

ik wil iets van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$useraccount
= "test";
$user_password = "test";
$ftpdir = "C:\ftproot\test\\";
$access = ",RWDAMLSK";

$exec = "C:\BPFTP Server\G6User.exe"
$args = "-name=\" . $useraccount . \" -enabled -login=\" . $useraccount . \" -pswd=\" . $user_password . \" -access=\" . $ftpdir . \",\" . $access . \"";

exec($exec $args);

?>


en dan moet dus een account aangemaakt zijn voor BPFTP (Bulletproof FTP).
Gewijzigd op 06/01/2005 03:38:00 door John de Boer
 
Arend a

Arend a

06/01/2005 11:23:00
Quote Anchor link
Geen foutmelding?
 
John de Boer

John de Boer

06/01/2005 14:14:00
Quote Anchor link
ja hij geeft een parse error op de regel van
exec($exec $args)

EDIT:
in het postje ben ik een ; vergeten achter
$exec = "C:\BPFTP Server\G6User.exe"
maar in me script staat ie er wel hoor :)
Gewijzigd op 06/01/2005 14:16:00 door John de Boer
 
Bram Z

Bram Z

06/01/2005 14:15:00
Quote Anchor link
Dan doe het zo eens :p

exec($exec.$args);
 
John de Boer

John de Boer

06/01/2005 14:40:00
Quote Anchor link
Dat mag ook niet baten, nog steeds parse error :S
 

06/01/2005 14:43:00
Quote Anchor link
exec($exec . " " . $args);

Spatie tussen laten?
 
Mitch X

Mitch X

06/01/2005 14:53:00
Quote Anchor link
system() eens proberen?
Safemode uit? :P
 
John de Boer

John de Boer

06/01/2005 15:33:00
Quote Anchor link
Ik heb zelf safe mode uit...
maar ik zal system() eens proberen, want ik wat ik ook doe krijg aldoor parse error.
 
John de Boer

John de Boer

09/01/2005 00:55:00
Quote Anchor link
Ik krijg zelfs dit niet werkende :S
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
exec("C:\\BPFTP Server\\bpftpserver.exe -reload");
?>


of zou het misschien aan IIS liggen?
ik heb met dubbele quotes (") geprobeerd, met enkele (') en ook met backticks (`)
geen van allen reload de FTP-server.
en system() dito!

EDIT:
ik krijg geen foutmeldingen.
Gewijzigd op 09/01/2005 00:59:00 door John de Boer
 
Bram Z

Bram Z

09/01/2005 01:05:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen apache ??
want op iis zit volgens mij alleen asp en geen php
 
Arend a

Arend a

09/01/2005 10:10:00
Quote Anchor link
Onzin, iis kan ook php, ook perl, ook java, ook javascript, ook phyton, ook tcl als je dat wil.
 
John de Boer

John de Boer

09/01/2005 18:22:00
Quote Anchor link
@D@rk
PHP werkt ook onder IIS, net als ASP e.d., zoals Arend al zegt!

@Arend
Ik krijg bijv. phpMyAdmin (PMA) niet onder IIS werkende, en ik ben niet de enigste.
ben ik dus niet helemaal met je eens Arend!
IIS werkt niet 100% goed met PHP.
Gewijzigd op 09/01/2005 18:27:00 door John de Boer
 
John John

John John

09/01/2005 19:30:00
Quote Anchor link
Nhee inderdaad, ik heb zelf ook lange tijd een IIS gedraaid maar het hele ding crashte gewoon wat te vaak naar men zin,

och ja,.... microsoft... :-) (no offence)
 
Thijs -

Thijs -

09/01/2005 19:38:00
Quote Anchor link
Probeer het eens op een linux server werkt het zeker ;)

exec werkt niet of niet goed op een windows server.. naja..

heb je php als cgi of module geinstaleerd ?
 
Arend a

Arend a

10/01/2005 00:31:00
Quote Anchor link
John: Vaag verhaal. Vage conclusie. Wat is het probleem dan? Hier heb ik nog niet van gehoord?

Op zich kan iis gewoon net als elke andere webserver php als cgi uitvoeren. Dit brengt beperkingen met zich mee in vergelijking met mod_php apache.

Ook op de site van phpmyadmin staan geen beperkingen met iis.
 
John de Boer

John de Boer

11/01/2005 20:17:00
Quote Anchor link
Ik vind het zelf ook vaag eerlijk gezegd...

Maar wat het probleem is?
nou...
nadat ik een account aangemaakt heb voor Bulletproof FTP door naam, wachtwoord etc. weg te schrijven in het bestand Users.ini, moet Bulletproof ge-reload worden zodat het zojuist aangemaakt account gebruikt kan worden, en dat wil ik dan doen d.m.v exec() of iets dergelijks.

Heb deze exec()-regels geprobeerd:
exec("C:\\BPFTP Serv\\bpftpserver.exe -reload");
exec('C:\BPFTP Serv\bpftpserver.exe -reload');
exec(`C:\BPFTP Serv\bpftpserver.exe -reload`);
exec('C:/BPFTP Serv/bpftpserver.exe -reload');
en ook soortgelijke met system()
maar bulletproof wil gewoon niet met die regels 'reloaden' :S

Ik draai onder XP Pro en IIS 5.1

Offtopic:

Ik heb PMA niet onder IIS werkende kunnen krijgen en heb ik van meerdere mensen vernomen dat die het ook niet werkende konden krijgen.
Gewijzigd op 11/01/2005 20:18:00 door John de Boer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.