Feature request

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 20:56:00
Quote Anchor link
Zou het niet handig zijn als de source code in een appart venster weergegeven zou kunnen worden oid? Ik vind 't forum vrij smal en je hebt zowiezo nog die balk met regel nummers en zo. Wat er dus gebeurt is dat elk beetje script een horizontale scrollbar krijgt. Dit is niet handig om te lezen en vooral niet als 't script langer is als je beeld hoog is. Want dan moet je dus naar onder scrollen de balk verschuiven en dan weer naar boven scrollen om de eerste regel fatsoenlijk te kunnen lezen.

En ja ik weet dat je kan selecteren en dan slepen en dan scrollt ie automatisch maar 't is gewoon irrant imo.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:40:58
 
Raymond ---

Raymond ---

06/07/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Ja kan wel handig zijn. Gewoon hetzlefde laten als nu maar den met een resize knopje er bij. (lijkt me niet zo moeilijk om te maken. of heb ik dat mis ?)
 
Eris -

Eris -

06/07/2006 21:04:00
Quote Anchor link
javascript:var blocks = document.getElementsByTagName('div'); for(i = 0; i < blocks.length; i++) { if(blocks[.i.].className == 'code_source') { blocks[.i.].parentNode.style.width = '700px'; } }exit;

Dit opslaan als bookmark :) en opgelost...

[.i.] moeten zonder punten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Bo az

Bo az

06/07/2006 21:10:00
Quote Anchor link
Je kan ook Greasemonkey in Firefox installeren en dan dat script van Eris als een userscript installeren, dan gaat het allemaal automatisch...
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 21:14:00
Quote Anchor link
@ eris. Hoe wil je een javascript bookmarken?

En ik zou idd greasemonkey kunnen installeren. Dat zou een oplossing voor mij zijn. Maar als er hier nog meer mensen zijn die 't irritant vinden moeten zijn dan maar allemaal greasemonkey downloaden?

+ ik heb geen zin om greasemonkey te installeren. Een extra extensie voor 1 website is overdreven :) .
 
Eris -

Eris -

06/07/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Roy

Manage bookmarks --> New bookmark -->

en als location gewoon die tekst...
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Ja en dan? Dan heb ik een bookmark \o/ . Er zit enkel een javascript in wat verder niks kan doen omdat 't niet aan een site gekoppelt zit.

't hele idee van een bookmark is dat je er een URL in klikt en die url wordt dan in de adresbalk geknalt en gesubmit.

Er veranderd hier niks.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

06/07/2006 21:26:00
Quote Anchor link
Eris, zet anders eventjes en om je stukje script heen. En de [ignore] en [/ignore] tags om de [i] niet als echte schuine tekst te laten weergeven. . .

Edit: Roy, je moet het stukje javascript invullen bij Locatie (werkt niet in Internet Explorer volgens mij).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eric Cartman
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 21:29:00
Quote Anchor link
Ja dat heb ik dus gedaan. Maar wat moet je er dan mee doen ? Ik snap 't hele idee niet.

edit: Firefox 1.5.0.4 hierzo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy Bongers
 
Eric Cartman

Eric Cartman

06/07/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Gewoon de bookmark aanklikken als je op een PHPhulp pagina zit met een stukje code uit de tags. . . Het stukje javascript maakt de breedte dan 700 pixelds in plaats van -laat ik zeggen- 350 pixels. . .

Tip: Zet de bookmark in je 'Bladwijzerwerkbalkmap'. Erg handig.
 
Mitch X

Mitch X

06/07/2006 21:40:00
Quote Anchor link
GreaseMonkey heeft menig scripter toch al geinstalleerd?
Of zit ik er dan heel ver naast?

Erg handig die extensie 'or :)
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Mhz 't werkt idd. Echt een mooie oplossing is 't imo niet maar goed.

bookmark werkbalk wil ik niet eens aan hebben staan. Kost me ruimte :) .

Nu ik toch bezig ben :D er zit btw nog wel eens een probleem dat als de start post breeder is als 'normaal' dan komt de tekst onder de reclame banner te staan. En dat is dus totaal niet meer leesbaar. Maar dat is vast al bekend ;)

edit: Nee waarom zou ik? De sites die ik bezoek steken goed in elkaar en hoef ik dus niet aan te passen. En mocht ik toch ooit eens eenmalig iets aan willen passen kan ik met webdev toolbar de CSS aanpassen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy Bongers
 
Winston Smith

Winston Smith

06/07/2006 21:47:00
Quote Anchor link
Quote:
Nu ik toch bezig ben :D er zit btw nog wel eens een probleem dat als de start post breeder is als 'normaal' dan komt de tekst onder de reclame banner te staan. En dat is dus totaal niet meer leesbaar. Maar dat is vast al bekend ;)

Daarvoor heb je de adblock extensie ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Mitch X

Mitch X

06/07/2006 21:55:00
Quote Anchor link
Kortom leuk dat firefox :)
Nu nog wat sneller de pagina's laden en ik ben helemaal tevreden :P
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 21:57:00
Quote Anchor link
mhz idd. Die heb ik geinstalleerd alleen gebruik ik em nooit.

Maja 't is gewoon niet klant vriendelijk zeg maar. Je wilt je site zo toegankelijk mogelijk hebben en dan moet je niet gaan vertrouwen op de firefox extensions van de bezoeker :-/

edit: is pagina's laden niet meer een probleem van de hoster / jou internet verbinding? Volgensmij is firefox niet zo super traag met renderen hoor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy Bongers
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/07/2006 22:39:00
Quote Anchor link
Mitch:
Kortom leuk dat firefox :)
Nu nog wat sneller de pagina's laden en ik ben helemaal tevreden :P


Daar heb je dan weer Fasterfox voor :-p
 
Mitch X

Mitch X

06/07/2006 22:50:00
Quote Anchor link
Roy:
edit: is pagina's laden niet meer een probleem van de hoster / jou internet verbinding? Volgensmij is firefox niet zo super traag met renderen hoor.

Mijn verbinding is 6 Mbit, die zal het dus niet zijn ;)
Maar mijn ervaring is dat sites met Opera sneller laden, vandaar mijn opmerking dus.
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 22:54:00
Quote Anchor link
Fasterfox zorgt er toch alleen voor dat FF sneller opstart?

Mhz gebruikt Opera dan standaard een download accelerator oid? Ik vind 't maar vreemd iig. Maar 't zou kunnen dat Opera pagina's sneller renderd.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/07/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Nee roy :-)

misschien ook, maar fasterfox zorgt er ook voor dat pagina's sneller laden :-)
 
- -

- -

06/07/2006 23:10:00
Quote Anchor link
Geweldig, FF extensies. Als ze het zouden doen... Ik heb ook geen problemen met het laden van pagina's, maar het starten van FF zelf is nog wel tamelijk traag...

Trouwens, hier in Zoetermeer is een verbinding te krijgen van 1 Gbit/sec!! Voor bedrijven, maarja =P
 
Roy Bongers

Roy Bongers

06/07/2006 23:34:00
Quote Anchor link
PHP:
Nee roy :-)

misschien ook, maar fasterfox zorgt er ook voor dat pagina's sneller laden :-)

Oh ja wacht zo zat 't idd. Fasterfox veranderde een paar instellingen zoals max aantal connecties enz. Die hoef je maar een keer uit te voeren toch?

En verder heb je nog een preloader waarmee firefox sneller op start. De enige reden dat IE sneller is komt omdat IE ook al preloaded is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.