FILE image 150x150

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »
Mitch

Mitch

25/09/2009 19:47:00
Quote Anchor link
Hallo.

ben nu bezig met een script om een avatar te uploaden...
het lukt aardig.
alles werkt, maar er is nog 1 ding wat ik mis.
ik wil graag dat de afmetingen maar 150x150 zijn....

hoe kan ik dat doen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 13:04:43
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/09/2009 19:54:00
Quote Anchor link
php image 150x150. Is it really that hard?
 
Daniel H

Daniel H

25/09/2009 19:55:00
Quote Anchor link
deze zouw je kunnen gebruiken bij het opvragen, klik hier, als je het bestand gelijk met deze afmetingen wilt opslaan, dan moet je hier ff kijken:
Klik hier
Klik hier1
Klik hier2
 
Mitch

Mitch

25/09/2009 20:05:00
Quote Anchor link
Hmm

hoe kan ik zo toe passen bij wat ik nu heb? :S

want in vele functies zitten al file chekkers enz...


wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
if ((
($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/GIF")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPEG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/PNG")
)){
if ($_FILES["file"]["size"] < 800000){
  if ($_FILES["file"]["error"] > 0){
    echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
    }else{


    if (file_exists("images/users/" . $_FILES["file"]["name"])){
      echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
      }else{
      move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
      "images/users/" . $_FILES["file"]["name"]);
      }
    }
    }else{
  echo "Uw bestand is te groot.<br>";
  }
  }else{
  echo "bestand type is niet geldig.<br>";
  }
}
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

25/09/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Quote:
((
($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/GIF")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPEG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/PNG")
)){

Daar kun je gewoon met geen mogelijkheid op vertrouwen. Gebruik daar liever getimagesize voor. Als daar niets zinnigs uitkomt weet je gelijk zeker dat PHP het niet ondersteunt. Daarnaast had je voor iets dergelijks beter in_array kunnen gebruiken :).

Heb je wel eens met de GD-functies gewerkt? Kijk anders een naar imagecopyresampled, dat is wat je zoekt geloof ik.

Quote:
if (file_exists("images/users/" . $_FILES["file"]["name"])){
echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
Waarom maak je er niet gewoon een unieke filename van?
 
Mitch

Mitch

25/09/2009 22:04:00
Quote Anchor link
ok ik ben bezig met de array.

het lukt niet helemaal, ik heb de volgende tut gebruikt:
http://phphulp.nl/php/tutorials/4/226/413/

wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$array = array('image/gif','image/gif','image/jpg','image/png','image/GIF','image/JPEG','image/JPG','image/PNG');
if(in_array($_FILES["file"]["type"],$array)){


maar hij zegt bij alles dat het bestand geen geldige typen is.
dus ik neem aan dat er wat verkeerd is?

nee, ik weet niet wat een GD-Functie is.
werk zelf nooit met functies wat ik me wel moet gaan aan leren omdat het veel werk gaat schelen...

Misschien dat ik dat idd ook ga doen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/09/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Waarom staat er dubbel 'image/gif' in?
 
Mitch

Mitch

25/09/2009 22:09:00
Quote Anchor link
Soms hebben mensen fotos .GIF dat kan zo zijn dat de fotos van bepaalde camera's komen, vandaar heb ik het in grote letters en kleine letters.
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

25/09/2009 22:10:00
Quote Anchor link
Quote:
maar hij zegt bij alles dat het bestand geen geldige typen is.
dus ik neem aan dat er wat verkeerd is?
Ja, dat neem ik ook aan... Volgens mij had ik je al verteld dat je niet kunt vertrouwen op het type wat de browser meestuurt. Ik zou gewoon eens met getimagesize-functie proberen. Dan kun je wat meer zien.
En afgezien daarvan doe je het ook nog op een totaal ineffectieve manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(in_array(strtolower($_POST['file']['type']), Array('image/jpeg', 'image/png', 'image/gif')); # Het bestand is volgens de browser een image. Maar controleer dat altijd zelf nog een keertje :D
?>


Quote:
werk zelf nooit met functies wat ik me wel moet gaan aan leren omdat het veel werk gaat schelen...
Tsjonge, ik ben hier op het forum net beginner-af. Maar volgens mij kunnen we wat dat betreft beter ruilen... :)
PHP create thumbnails. Dat geeft je meer informatie dan ik je ooit van mijn leven kan geven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Willem van der Veer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/09/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Voor het werken met plaatjes heb je in PHP de Imagick class. Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if ($_FILES['error'] == 0) {
            $tmp = $_FILES['userfile']['tmp_name'];
            if (is_uploaded_file ($tmp)) {
                $name = preg_replace ('/[^a-zA-z\.]/', '', $_FILES['userfile']['name']);
                $path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/gfx/';
                if (move_uploaded_file ($tmp, $path . $name)) {
                    $msg = '<p>Geupload: ' . $name . '</p>';
                    $msg .= '<p><img src="gfx/' . $name . '" /></p>';
                    
                    $img = new Imagick ($path . $name);
                    $img->scaleImage (150, 150);
                    $img->writeImage ($path . $name);
                    $img->destroy ();
                    // hier moet absoluut beveiling tegen MySQL injection op
                    // dus minstens mysql_real_escape_string () over $name heen halen

                    $sql = "
                        INSERT INTO tabelnaam
                        (filename)
                        VALUES
                        ('"
. $name . "')
                    "
;
                    $msg .= '<pre>' . print_r (htmlentities ($sql), true) . '</pre>';
                }
            }
        }
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title>PHP Image Upload</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
        
        <style type="text/css" media="screen">
            div#container                        {margin: 30px auto; width: 500px; padding: 10px;}
            
            input,
            div#container                        {font: 11px "Lucida Sans Unicode";}
            h1                                    {font: bold 11px "Lucida Sans Unicode";}        
        </style>
    </head>
    
    <body>
        <div id="container">
            <h1>PHP Image Upload</h1>
            <?php
                if (isset ($msg)) {
                    echo $msg;
                }

            ?>

            <form method="post" action="image_upload.php" enctype="multipart/form-data">
                <div>
                    <input id="userfile" name="userfile" type="file" />
                    <input type="submit" value="upload" />
                </div>
            </form>
        </div>
    </body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.