file_put_contents schrijft niet naast elkaar.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

16/10/2017 16:10:49
Quote Anchor link
Ik heb 4 .txt bestanden die geopent worden via 'file_get_contents'.
vervolgens 'echo' ik die op de webpage, dat gaat goed.
4 namen komen naast elkaar te staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php echo $write; ?>
// Koos Jeroen Henk Klaas


vervolgens schrijf ik de $write naar een .php bestand.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$file
= "HalveFinale.php";
$write = "$Kandidaat1 $Kandidaat2 $Kandidaat3 $Kandidaat4";

file_put_contents($file , $write , FILE_APPEND) or die ('ER IS IETS VERKEERD GEGAAN!');
?>


Wat er nu gebeurt is dat de 4 namen in het .php bestand onder elkaar geschreven worden.
Zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Koos
 Jeroen
 Henk
 Klaas


Mijn doel is om ze naast elkaar te schrijven, maar ik zou niet weten hoe.
Zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Koos Jeroen Henk Klaas

code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
$text
= file_get_contents('Kandidaten/flatFile9.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat1 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$text = file_get_contents('Kandidaten/flatFile10.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat2 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$text = file_get_contents('Kandidaten/flatFile11.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat3 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$text = file_get_contents('Kandidaten/flatFile12.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat4 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$file = "HalveFinale.php";
$write = "$Kandidaat1 $Kandidaat2 $Kandidaat3 $Kandidaat4";

file_put_contents($file , $write , FILE_APPEND) or die ('ER IS IETS VERKEERD GEGAAN!');
?>



<?php echo $write; ?>
Gewijzigd op 16/10/2017 16:34:29 door Lorenzho Dealorde
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:07:20
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

16/10/2017 16:40:39
Quote Anchor link
Is dit op Windows of op een Unix variant? Op Windows moet je ook van de \r af komen, het makkelijkst is om hiervoor trim te gebruiken.
 
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

16/10/2017 16:44:55
Quote Anchor link
@Ben van velzen, Op een windows variant. Ik gebruikt /r niet om te schrijven naar het .php bestand.
de output van file_put_contents wordt onder elkaar geschreven, maar mijn doel is om ze naast elkaar te krijgen.
Is er dan een verschil is file_put_contents als het erop aankomt welke variant je gebruikt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

16/10/2017 17:10:34
Quote Anchor link
Yup, dat verschil is er. Maar test het voor de grap eerst eens uit.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

16/10/2017 17:10:40
Quote Anchor link
Zo iets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$text
= file_get_contents('flatFile1.txt');
$string = str_replace(array("\r\n", "\r", "\n"), " ", $text);

$text = file_get_contents('flatFile2.txt');
$string .= str_replace(array("\r\n", "\r", "\n"), " ", $text);

$text = file_get_contents('flatFile3.txt');
$string .= str_replace(array("\r\n", "\r", "\n"), " ", $text);

echo $string;

?>


Een mits.

In dit voorbeeld zullen twee namen aan elkaar staan als het eerste tekstbestand slechts EEN regel ZONDER regelomhaal heeft.

Voor het beste resultaat dient aan het eind van het tekstbestand een lege regel te staan.

Inspiratie deed ik hier op :

http://php.net/manual/en/function.nl2br.php

Btw. Dat de namen naast elkaar staan in de browser komt omdat een browser regelomhalen negeert. In de broncode staan ze onder elkaar.
Gewijzigd op 16/10/2017 17:13:11 door Adoptive Solution
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

16/10/2017 17:18:24
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik je al de hint gegeven dat je gewoon trim() kan gebruiken? Zou het sowieso een heel stuk eenvoudiger maken.
 
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

16/10/2017 19:33:50
Quote Anchor link
Bij deze heb ik door @Ben van Velzen en @Adoptive Solution het opgelost!
heb \n verandert door \r\n.
"\r\n", "\r", "\n"), " " schreef alles wat er in de .txt bestanden zaten.

Erg bedankt!
Gewijzigd op 16/10/2017 19:34:24 door Lorenzho Dealorde
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2017 22:52:00
Quote Anchor link
Maar dit betekent ook dat de bronnen waar je uit leest regelovergangen bevatten? Zou je die namen niet beter op een andere manier kunnen scheiden? Bijvoorbeeld via tab of een "pipe" (verticaal streepje)? Dan heb je dit regelovergangprobleem om te beginnen niet :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.