[fixed] UBB codes toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

20/05/2010 12:04:54
Quote Anchor link
De UBB codes [php] en [google] toevoegen.
Gewijzigd op 31/05/2010 12:40:49 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 23:27:37
 
Chris -

Chris -

20/05/2010 12:26:27
Quote Anchor link
[ignore][/ignore], ook belangrijk![/s] --> was al toegevoegd!

[edit], oud en vertrouwd ;-)

[ignore][img][/ignore] niet meer via phphulp.nl, maar gewoon origineel plaatje laten zien. Eventueel kijken of het echt een plaatje is, cachen en hier opslaan.
Gewijzigd op 20/05/2010 14:17:18 door Chris -
 
Steff   an

Steff an

20/05/2010 12:29:54
Quote Anchor link
Chris, kijken of het een echt plaat is, is zinloos. Je schotelt de server dan gewoon een echt plaatje voor en vervolgens de bezoekers niet.
Zo is dat een tijd geleden ook gedaan met de 'vrienden-feature'(iedereen die vrienden van elkaar werd)

Ik vind ook dat phphulp gewoon het orgineel moet tonen.
Gewijzigd op 20/05/2010 12:30:33 door Steff an
 
Chris -

Chris -

20/05/2010 12:32:35
Quote Anchor link
[quote/] code verbeteren, zodat hij meerdere quotes kan uitlezen (met een level van 2-3?)
 

20/05/2010 14:15:27
Quote Anchor link
[ignore] heeft het wel gedaan... <?php echo 'blaat'[/ignore]
 
Chris -

Chris -

28/05/2010 11:10:42
Quote Anchor link
Deze even een schop omhoog geven, de tags zijn erg hard nodig!
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

30/05/2010 20:01:59
Quote Anchor link
test

test

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'test';
?>
Gewijzigd op 30/05/2010 20:18:58 door PHP hulp
 
Chris -

Chris -

31/05/2010 12:41:40
Quote Anchor link
Even geopend, omdat er volgens mij nog een bug zit...

Hieronder staat een quote, met daarin een ignore en een code tag:

Modedit:
Codes in de -tag gezet
 

31/05/2010 23:36:48
Quote Anchor link
Mooi dat je hem weer open hebt gegooit Chris. Anders had ik weer een staartje moeten maken.
De tag parser vind mijn post daar ook niet zo leuk blijkbaar....

Edit:
Blijkbaar ging er wat mis met [edit] en [quote], is het misschien mogelijk dat als [edit] niet dicht is gedaan dat die automatisch dicht wordt gedaan? Anders krijg je dus een heel geklooi....
Gewijzigd op 31/05/2010 23:38:34 door
 
B a s
Beheerder

B a s

01/06/2010 10:54:24
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Test';
?>


[b]test[/b]setestset


Quote:
Edit:
setsetset


Edit:
blabla

setest

blablabla
Gewijzigd op 03/06/2010 10:43:27 door B a s
 

03/06/2010 16:56:13
Quote Anchor link
Ignore is dood.
 

09/06/2010 13:45:31
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 16:56:13:
Ignore is dood.


Als je ignore met code tags daartussen plaatst, dan vervallen die code tags dus.
Als je een edit plaatst met daarin php tags, dan worden die niet omgezet naar een link naar php.net.
 
Chris -

Chris -

09/06/2010 14:08:16
Quote Anchor link
Test: ignore - code - ignore afsluiten



Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabele
= array('key' => 'value');
echo $variabele['key'];
?>


Wat je bedoelt met ignore-code-ignore zie ik inderdaad, met het tweede echter niet.. (zie edit hierboven)
Gewijzigd op 09/06/2010 14:09:51 door Chris -
 

09/06/2010 15:05:55
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 09/06/2010 14:08:16:
Test: ignore - code - ignore afsluiten



Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabele
= array('key' => 'value');
echo $variabele['key'];
?>


Wat je bedoelt met ignore-code-ignore zie ik inderdaad, met het tweede echter niet.. (zie edit hierboven)


Edit:


Zie ook de topic start in dit topic. Die urls worden niet goed omgezet.
Gewijzigd op 09/06/2010 20:46:42 door
 

03/07/2010 22:22:38
Quote Anchor link
Trapperdetraptrap.
Goh, wat lang geleden dat ik een reactie heb geplaatst.
Goed.
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/xml-herbouwen/71833/1/#504903
Linkjes daar werken kut.
IMG mag wel als starttag maar niet als end tag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.