Font gebruik in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nanno

Nanno

16/08/2007 23:57:00
Quote Anchor link
Luitjes,

Ik heb deze php code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<input type='checkbox' name='Art_nr[$b]' value='".$row['Art_nr']."'/>".$row['Art_nr']."&nbsp;".$row['Omschrijving']."<br />";


Nu wil ik graag een lettertype keuze maken bij het tonen van:

".$row['Art_nr']."&nbsp;".$row['Omschrijving']."

Ik doe steeds iets fout omdat die checkbox erbij zit.

Wie kan me hiermee helpen?

Groet,

Nanno
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 18:24:33
 
Danny K

Danny K

17/08/2007 00:42:00
Quote Anchor link
Dit kan je toch mooi dmv CSS doen?
Maak gebruik van label...
Klik! voor een duidelijke en nette uitleg!
 
Nanno

Nanno

17/08/2007 18:43:00
Quote Anchor link
Is er iemand die me iets verder kan helpen met deze vraag?

Even een uitwerking hoe ik er een lettertype bij kan voegen.

Dank voor de hulp.
 
Bart Tuma

Bart Tuma

17/08/2007 19:18:00
Quote Anchor link
'Even een uitwerking'
pardon ?! je krijgt een website aangeboden, danny probeert je veder te helpen...
Zoek zelf, google is jou vriend...

kan met Flickr ofzo.....ownee das volgens mij alleen werkend met <h2></h2> etc.

edit:
Je kan dat alleen met Flash doen en je hebt de standaard lettertype's...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
Nanno

Nanno

17/08/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Sorry hoor, dacht dat deze website php HULP in zijn titel had staan!
En ik vraag toch niet zoveel?
En ja, Danny gaf me een link waar ik al helemaal niet veel wijzer van wordt.
Maar als deze vraag al teveel is, ben ik wel genoodzaakt om elders te gaan kijken.
Jammer dat er HULP in de titel staat als die niet geboden kan worden.

Groet,

Nanno
 
Bart Tuma

Bart Tuma

17/08/2007 19:28:00
Quote Anchor link
als 1 een opmerking maakt...dan ga je al gelijk ergens anders kijken?!
naja...
Maar ik bood net ook al hulp aan hoor:

maar even opnieuw:

kan met Flickr ofzo.....ownee das volgens mij alleen werkend met <h2></h2> etc. ow wacht,, dat was een verkeerde, pardon kijk eens hier even rond: http://www.mikeindustries.com/sifr/

Je kan dat alleen met Flash doen en je hebt de standaard lettertype's van windows...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
Nanno

Nanno

17/08/2007 19:35:00
Quote Anchor link
Beste Bart,

Ik heb meer forum berichten gelezen, en het valt me op dat er niet altijd even vriendelijk wordt gereageert op 'normale' hulp vragen.
Dus vandaar mijn geirriteerde reactie.
Ik probeer iets te leren met php en weet dat er veel te Googlen valt, maar waarom dan deze website?
Het heet toch PHP HULP? Dan kan ik toch hulp verwachten?

Groet,

Nanno
 
Bart Tuma

Bart Tuma

17/08/2007 19:41:00
Quote Anchor link
ja wij bieden ook hulp, althans de bezoeker, en motators etc.
maar ik viel ook een beetje flauw uit de hoek....
 
Frank -

Frank -

17/08/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Een lettertype stel je in met CSS. Danny heeft je al de juiste kant op geschopt, dat is ook hulp, maar op w3schools wordt ook de font haarfijn uitgelegd. Inclusief voorbeeldje waar je live mee kunt gaan stoeien. Wat wil je nog meer?
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2007 20:16:00
Quote Anchor link
dat we het in zijn plaats gaan doen.

Maar dat is geen hulp meer, dat is werk leveren in uw plaats ofzo.

ontopic:
Idd, moet je gaan zoeken om met css je input opmaak mee te geven.
veel succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.