Form mail php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nanno

Nanno

09/08/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

ik ben een beetje aan het stoeien met php functies.
Ik heb op mijn website een contact form staan en deze wordt via php script verzonden naar een desbetreffende email. Ik ontvang netjes alle informatie die is ingevuld, maar ook de gegevens van de verzendknop. En deze gegevens wil ik eruit filteren tijdens het verzenden.
Wie weet er een oplossing??

Dit is het script wat ik gebruik:
_________________________________________

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
   $email
= $HTTP_POST_VARS[email];
   $mailto = "[email protected]";
   $mailsubj = "Onderwerp";
   $mailhead = "From: $email\n";
   $mailhead .= "CC:[email protected]\n";
   $mailhead .= "BCC:[email protected]\n";
   reset ($HTTP_POST_VARS);

   $mailbody = "Formulier\n";

   while (list ($key, $val) = each ($HTTP_POST_VARS))
   {

      $mailbody .= "$key : $val\n";
   }

   mail($mailto, $mailsubj, $mailbody, $mailhead);
?>

_________________________________________

Dit is wat ik per mail ontvang:

Naam : Test
Adres : Test
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon :
email : [email protected]
Aanvulling(en) :
Verzend : <P><FONT style=\"FONT-SIZE: 13px\" face=\"Trebuchet MS\" color=#000000>Klik hier om te verzenden</FONT></P>

Graag een reactie.

Groet,

Nanno
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 03:18:00
 
Manaus

Manaus

09/08/2006 18:17:00
Quote Anchor link
dan moet je simpelweg bij die veriable mailbody een stukje html zette met dan Naam : $_POST['naam'] eznovoort:)
 
Manaus

Manaus

04/07/2007 08:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?PHP
   $email
= $HTTP_POST_VARS[email];
   $mailto = "[email protected]";
   $mailsubj = "Onderwerp";
   $mailhead = "From: $email\n";
   $mailhead .= "CC:[email protected]\n";
   $mailhead .= "BCC:[email protected]\n";
   reset ($HTTP_POST_VARS);

   $mailbody = "Formulier\n";

   while (list ($key, $val) = each ($HTTP_POST_VARS))
   {

      if($key == "Verzend){}
else{
      $mailbody .= "
$key : $val\n";
}
   }

   mail($mailto, $mailsubj, $mailbody, $mailhead);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.