Formelier verzend niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »
Melvin

melvin

14/04/2009 00:50:00
Quote Anchor link
Hallo ik zit met een Probleem ik heb net een website gemaakt maar het formelier wilt de site niet verzenden.
Ik krijg geen fout melding maar ik krijg ook niks binnen ik heb van alles all gedaan maar ik kom er niet uit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php
$emailadres
= "*********";
$sitenaam = "***********";

if(isset($_GET['actie']) == "verzenden")
{

        if(empty($_POST['onderwerp']) || empty($_POST['naam']) || empty($_POST['email']) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['voornaam']) || empty($_POST['site']))
        {

            echo "Je moet wel alle velden invullen!!";
        }

        else
        {
            mail($emailadres, $onderwerp, "Afzender: $voornaam $naam \nEmail adres: $email \nWebsite: $site Onderwerp: \n$onderwerp \nIP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']." \n\nBericht: \n$bericht", "From: $naam || $sitenaam");
            echo "Bericht succesvol verzonden!";
        }
}

else
{

Bent u particulier, of een bedrijf?</b></td>
        <
td colspan='2'>
          <
input type="radio" name="particulier" value="Ja" checked  onclick="displayBN(this,'Ja');"> Particulier&nbsp;
          <
input type="radio" name="particulier" value="Nee"   onclick="displayBN(this, 'Ja');"> Bedrijf&nbsp;
      <
/td></tr>
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><B>Probleem/storing/wens</b></td>
        <
td colspan='2'><select name="soort">
    <
option value="18">Probleem</option><option value="14">Probleem: Backup werkt niet</option><option value="3">Probleem: Computer traag</option><option value="11">Probleem: Draadloos netwerk werkt niet</option><option value="4">Probleem: Email werkt niet</option><option value="20">Probleem: Installatie Windows Vista geeft probleme</option><option value="13">Probleem: Internetverbinding werkt niet</option><option value="2">Probleem: PC gecrashed</option><option value="5">Probleem: Printer werkt niet</option><option value="9">Probleem: Programma (algemeen) werkt niet</option><option value="10">Probleem: Veel spam in email box</option><option value="1">Probleem: Virus op computer</option><option value="19">Wens</option>
    <
option value="28">Wens: Abonnement Gewoon Computer Support Veilig</option>
    <
option value="25">Wens: Abonnement MKB</option><option value="29">Wens: Abonnement Online-Backup</option><option value="26">Wens: Abonnement ZZP</option><option value="21">Wens: Backup telefoon maken</option><option value="15">Wens: Blokkering ongewenste websites</option><option value="7">Wens: Computer uitbreiden</option><option value="16">Wens: Geheugen uitbreiding computer</option><option value="24">Wens: Hulp op afstand</option>
    <
option value="23">Wens: Installatie Gewoon Computer Support Veilig</option>
    <
option value="22">Wens: Installatie Online-Backup</option><option value="30">Wens: Intake gesprek - Zakelijk</option><option value="12">Wens: Microsoft Media Center installatie</option><option value="8">Wens: mp3 speler / ipod installeren</option><option value="6">Wens: Nieuwe Computer aankoop/ advies</option>      
        <
/select>
      <
/td></tr>
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><B>Type computer</b></td>
          <
td colspan='2'>
            <
input type="radio" name="type" value="Windows" checked> Windows&nbsp;
            <
input type="radio" name="type" value="Mac"> Mac&nbsp;
            <
input type="radio" name="type" value="Linux"> Linux&nbsp;
        <
/td></tr>  
      <
/td></tr>
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><div id="bedrijfsnetwerk" style="display: none;" ><B>Is het een probleem met de server?</b></div></td>
          <
td colspan='2'><div id="bedrijfsnetwerk2" style="display: none;"><input class="search" name="netwerk" type="radio" value='Ja' onclick="displayBNPrijs(this, 'Ja');">Ja <input class="search" name="netwerk" type="radio" value='Nee' checked onclick="displayBNPrijs(this, 'Ja');">Nee</div>
        <
/td></tr>    
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><b>Eventuele toelichting</b>&nbsp;</td>
        <
td colspan='2'><textarea class="search" name="Storing" cols="30" rows="8"></textarea>
      <
/td></tr>  
      <
TR><TD colspan="2">&nbsp;</td></tr>  
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><B>&nbsp;</b></td>
          <
td colspan='2'>
            <
input type="radio" name="geslacht" value="m" checked> Dhr.&nbsp;
            <
input type="radio" name="geslacht" value="v"> Mevr.
        <
/td></tr>        
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Uw achternaam</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Naam" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_naam');"></td>
    <
TD id="inf_naam">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Uw voornaam of voorletters</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Voornaam" value="" maxlength="50" size=25></td>
    <
TD id="inf_voornaam"></TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><div id="bedrijfsnetwerk3" style="display: none;"><B>Bedrijf</b></div></td>
    <
td><div id="bedrijfsnetwerk4" style="display: none;"><input class="search" type="text" name="Bedrijf" value="" maxlength="50" size=25></div></td>
  <
/tr>  
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>E-mail&nbsp;adres</b><BR></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="E-mail" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validateEmail(this, 'inf_email', true);" id="E-mail"></td>
    <
TD id="inf_email">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
      <
td><B>Telefoon</b></td>
      <
td><input class="search" type="text" name="Telefoon" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validateTelnr(this, 'inf_telefoon', true);"></td>
      <
TD id="inf_telefoon">verplicht</TD>
  <
/tr>    
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Postcode</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Postcode" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="makeRequest('postcode.xml.htm'); validatePresent(this, 'inf_postcode');"></td>
    <
TD id="inf_postcode">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Plaats</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Plaats" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_plaats');"></td>
    <
TD id="inf_plaats"></TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Straat</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Straat" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_straat');" ></td>
    <
TD id="inf_straat"></TD>
  <
/tr>  
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Huisnummer</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Huisnummer" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_huisnummer');"></td>
    <
TD id="inf_huisnummer">verplicht</TD>
  <
/tr>

 <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Actiecode</b>
  <
/td>
    <
td colspan='2'><input class="search" MAXLENGTH=30 SIZE=10 name="actie" type="text" value=""></td>
  <
/tr>

      <
/tr>
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><B>Hoe bent u bij ons terecht gekomen?</b>
      <
/td>
      <
td colspan='2'><select name="bron">
      <
option value="15">--- graag kiezen ---</option><option value="1">via google.nl</option><option value="2">via een andere zoekmachine</option><option value="5">via familie, vrienden of bekenden</option><option value="22">via De Zaak</option><option value="4">via een artikel in een krant</option><option value="3">via een flyer</option><option value="11">via een hardware leverancier</option><option value="10">via een software leverancier</option><option value="20">via internetprovider alice</option><option value="12">via internetprovider edpnet</option><option value="7">via internetprovider planet.nl</option><option value="9">via internetprovider tele2</option><option value="8">via internetprovider xs4all</option><option value="6">via kpn</option><option value="19">via de telefoongids</option><option value="13">via een retailer (Media-Markt, Dixons, etc.)</option><option value="18">via goudengids</option><option value="21">via marktplaats.nl</option>
      <
option value="17">Via een bekende die bij Gewoon Computer Support werkt</option>
      <
option value="16">ik ben al klant van Gewoon Computer Support</option>
      <
option value="14">anders</option>      
          <
/select>
      <
/td>
      <
/tr>    
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Prijsindicatie</b>
  <
/td>
  <
td colspan='2' id="inf_prijs">Voor de gekozen service betaalt u 15 &euro; per kwartier. Voorrijkosten worden niet in rekening gebracht, het eerste uur wordt geheel in rekening gebracht.
  <
/td>
  <
/tr>
  <
tr><td>&nbsp;</td><td><input TYPE="Submit" NAME="Submit" value="versturen">
 
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melvin
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:35:33
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2009 00:53:00
Quote Anchor link
Plaats alléén relevante code en geen compleet script.

Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.

Edit:
Maak en dit van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(mail(.......))
{

    echo 'Verstuurd';
}

else
{
    echo 'Mail is niet verstuurd';
}

?>


Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

14/04/2009 09:50:00
Quote Anchor link
Je HTML staat midden in PHP?

Ik weet niet wat hier de bedoeling van is?

Edit
Daarnaast moet je niet met $_GET werken, maar met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
[
/code]
om te controleren of er een formulier is verzonden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Melvin

melvin

14/04/2009 10:01:00
Quote Anchor link
De bedoeling van dit script is dat men online support kunnen aanvragen.
dus het is gewoon normaal contact formulier met wat extra dingen.
voor de rest niks bizonders.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door melvin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.