Formulier verwerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »
Ed van Papenrecht

Ed van Papenrecht

19/07/2011 09:22:19
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik heb een vraag betreft verwerken van een formulier. Ik heb een soort van filterfunctie gemaakt met drie opties. filteren op vestiging filteren op plaats en filteren op opstelling.

Ik maak gebruik van een formulier met select en <option>. Ik heb het zo gemaakt, dat wanneer je bijvoorbeeld bij vestiging rotterdam kiest, de pagina de slq uitvoert (select * from vestigingen WHERE vestiging_naam = 'rotterdam')

Doordat mijn eerste option <option>Maak uw keuze</option> is maakt hij van bovenstaande sql het volgende: (select * from vestigingen WHERE vestiging_naam ='rotterdam' AND opstelling = '' AND prijs_cat = '' )

Door bovenstaande vindt hij dus niets.. Hoe kan ik dit oplossen. Dus dat wanneer je op submit klikt hij alleen datgeen post wat je hebt aangeklikt. En dus niet de standaard tekst die er al staat "maak uw keuze"..

Bedankt alvast voor de oplossing

Toevoeging op 19/07/2011 09:28:43:

PS: in chrome heb ik het op kunnen lossen door op de eerste option een disable te zetten.. Hierdoor stuurt hij ook geen leeg veld mee.. Alleen in IE werkt deze functie niet:(
Gewijzigd op 19/07/2011 09:23:59 door Ed van Papenrecht
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 13:15:21
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/07/2011 13:21:47
Quote Anchor link
Je laat geen (relevante(!)) code zien.
Ik denk dat ik zou kiezen voor het opbouwen van de query o.b.v. if-statements. Als vestiging ingevuld, dan moet die dat toevoegen aan de query, etc.

Zou daarnaast geen gebruik maken van *, maar selecteer het veld/de velden die je nodig hebt.
 
Ed van Papenrecht

Ed van Papenrecht

19/07/2011 13:44:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
$query
= "SELECT vestigingen.vestiging_id, vestigingen.Plaats, naam, foto, prijs_org, prijs_start, uitverkoop_id FROM uitverkoop INNER JOIN vestigingen ON uitverkoop.vestiging_id=vestigingen.vestiging_id";
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    if(isset($_POST['vestiging']) or isset($_POST['opstelling']) or isset($_POST['prijs']))
    {

        if(isset($_POST['vestiging']) and isset($_POST['opstelling']) and isset($_POST['prijs']))
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'
                        AND prijs_cat = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'
                        AND opstelling = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'";
        }

        elseif(isset($_POST['vestiging']) and isset($_POST['opstelling']) and empty($_POST['prijs']))
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'
                        AND opstelling = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'";
        }

        elseif(isset($_POST['vestiging']) and isset($_POST['prijs']))
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'
                        AND prijs_cat = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        elseif(isset($_POST['opstelling']) and isset($_POST['prijs']))
        {

            $query .= " WHERE opstelling = '" . mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'
                        AND prijs_cat = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        elseif(isset($_POST['vestiging']))
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'";
        }
        
        elseif(isset($_POST['prijs']))
        {

            $query .= " WHERE prijs_cat = '" . mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        else
        {
            $query .= " WHERE opstelling = '" . mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'";
        }        
    }
}

$result= mysql_query($query);?>


Dat is de query die ik gebruik..
Voor het formulier gebruik ik onderstaande code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post" style="margin-bottom:20px;">
                <fieldset><legend>Verfijnd zoeken</legend>
                <table width="100%" style="margin-bottom:20px;">
                    <tr>
                        <td>Filter op :</td>
                        <td>Filter op prijs:</td>
                        <td>Filter op opstelling:</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td><select name="vestiging" value="" /><option label="Maak uw keuze" disabled="disabled"></option><?php
                                    $query_vestigingen
= ("SELECT plaats, vestiging_id FROM `vestigingen` ORDER BY plaats ASC ");
                                    $result_vestigingen = mysql_query($query_vestigingen) or die ("FOUT: " .mysql_error());
                                    while (list ($plaats, $id) = mysql_fetch_row($result_vestigingen) ){
                                    echo ("<option value='".$plaats."'>".$plaats."</option>");}
                                ?>
</td>
                        <td><select name="prijs"/><option label="Maak uw keuze" disabled="disabled"></option><option value="0-2000">0 - 2000</option> <option value="2000-5000">2000 - 5000</option><option value="+5000">+5000</option></td>
                        <td><select name="opstelling"/><option label="Maak uw keuze" disabled="disabled"></option><option value="recht">recht</option> <option value="L-vorm">L-vorm</option><option value="U-vorm">U-vorm</option><option value="Eiland">Eiland</option><option value="Wand">Wand</option></td>
                    </tr>
                    <tr>
                         <td colspan="3" style="padding-top:10px; padding-right:20px; text-align:right"><input class="button" name="verstuur" value="Zoeken" type="submit"  id="verstuur" /></td>
                    </tr>
                       
                   </table>
                </fieldset>
      </form>
Gewijzigd op 20/07/2011 15:02:09 door Ed van Papenrecht
 
Ed van Papenrecht

Ed van Papenrecht

20/07/2011 14:15:02
Quote Anchor link
Heeft iemand een idee hoe ik dit op kan lossen?

Bedankt alvast!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/07/2011 14:16:12
Quote Anchor link
plaats je code aub even tussen [code] en [/code] tags
 
Ed van Papenrecht

Ed van Papenrecht

20/07/2011 15:04:08
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik heb het opgelost, met een uitbreiding van de if statement. In plaats van steeds controleren of er de waarde apart is meegegeven. Controleer ik nu of de waarde leeg of gevuld is.

Zie code hieronder:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
$query
= "SELECT vestigingen.vestiging_id, vestigingen.Plaats, naam, foto, prijs_org, prijs_start, uitverkoop_id FROM uitverkoop INNER JOIN vestigingen ON uitverkoop.vestiging_id=vestigingen.vestiging_id";
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    if(isset($_POST['vestiging']) or isset($_POST['opstelling']) or isset($_POST['prijs']))
    {

        if($_POST['vestiging'] !='' and $_POST['opstelling']!='' and $_POST['prijs'] !='')
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'
                        AND opstelling = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'
                        AND prijs_cat = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        
        if($_POST['vestiging'] !='' and $_POST['opstelling']!='' and $_POST['prijs'] =='')
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'
                        AND opstelling = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'";
        }

        elseif($_POST['vestiging']!='' and $_POST['prijs'] !='' and $_POST['opstelling'] =='')
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'
                        AND prijs_cat = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        elseif($_POST['opstelling'] !='' and $_POST['prijs'] !='' and $_POST['vestiging'] =='')
        {

            $query .= " WHERE opstelling = '" . mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'
                        AND prijs_cat = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        elseif($_POST['vestiging'] !='' and $_POST['prijs'] ==''and $_POST['opstelling'] =='')
        {

            $query .= " WHERE vestigingen.plaats = '" . mysql_real_escape_string($_POST['vestiging']) . "'";
        }
        
        elseif($_POST['prijs'] !='' and $_POST['opstelling'] =='' and $_POST['vestiging'] =='')
        {

            $query .= " WHERE prijs_cat = '" . mysql_real_escape_string($_POST['prijs']) . "'";
        }

        elseif($_POST['opstelling'] !='' and $_POST['prijs'] =='' and $_POST['vestiging'] =='')
        {

            $query .= " WHERE opstelling = '" . mysql_real_escape_string($_POST['opstelling']) . "'";
        }      
    }
}

$result= mysql_query($query);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.