Formulier wordt soms meerdere malen verzonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »
Ton Peeters

Ton Peeters

16/09/2021 11:23:16
Quote Anchor link
Hallo,
Niet zo heel erg bekend met PHP-scripts en daarom kan ik dit probleem niet triggeren:

Op een site van een van mijn klanten staat een reserveringsformulier (www.daytonadasburg.com/reservering/index.php)
Basis heb ik ooit ergens gevonden (misschien op dit forum??) aangepast en functioneert al jaren naar volle tevredenheid.
Tot voor enkele maanden geleden; hotelbaas gaf te kennen dat hij soms dezelfde reserveringen meerdere malen achter elkaar ontving - lastig.
Als ik in de inbox kijk dan zie ik idd soms dezelfde reserveringen 3-5 binnenkomen met enkele seconden vertraging.
Maar niet altijd...
Ticket aangemaakt bij hostingbedrijf; hopende dat zij misschien een oplossing of reden van fout kenden- niet dus...
Hun reply: "...Wellicht dat je developer hier eens naar kan kijken om te zien of er ergens een timeout wordt bereikt waardoor het script een 2e email genereert..."
Is wel een hint maar ik heb te weinig kennis van PHP om dat te tackelen.
Misschien dat via dit forum een oplossing gevonden kan worden.

Het formulier is, zoals eerder vermeld, te vinden op : www.daytonadasburg.com/reservering/index.php
Ik heb hier geen mogelijkheid om het script zelf bij te sluiten...of zie ik iets over het hoofd?

Ik zie wel uit naar de reacties.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 17:09:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2021 11:34:41
Quote Anchor link
Het kan veel oorzaken hebben. Kan je de *relevante* code hier plaatsen, tussen code-tags?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

16/09/2021 11:37:50
Quote Anchor link
Als het formulier is verzonden en je doet een pagina reload, krijg je een melding.
Als je dan doorgaat wordt het formulier opnieuw verzonden.

Gebruik deze code bovenaan de pagina code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
session_start();
//https://stackoverflow.com/questions/13889198/php-avoid-browser-reposting-post-on-page-refresh/13889283#13889283
if( strcasecmp( $_SERVER['REQUEST_METHOD'],"POST" ) === 0 )
{

    $_SESSION['postdata'] = $_POST;
    header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']);
    exit();
}


if ( !$_SESSION['postdata'] )
{

    header("Location: forum_login.php");
    exit();
}


if( isset( $_SESSION['postdata'] ) )
{

    $_POST = $_SESSION['postdata'];
    unset($_SESSION['postdata']);
}


?>


Deze regel aanpassen of weglaten naar eigen situatie :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: forum_login.php");
Gewijzigd op 16/09/2021 11:38:12 door Adoptive Solution
 
Ton Peeters

Ton Peeters

16/09/2021 11:56:10
Quote Anchor link
Het PHP script:
>>>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

ob_start();
session_start();

// Config Gedeelte
$cfg['url'] = "http://www.daytonadasburg.com";        // Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$cfg['naam'] = "Hotel Daytona Dasburg";            // Webmaster naam
$cfg['email'] = "[email protected]";        // Webmaster E-mail
$cfg['spam'] = 2;                                    // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$cfg['text'] = TRUE;                                // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['input'] = TRUE;                                // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['HTML'] = TRUE;                                // Een HTML email ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['CAPTCHA'] = TRUE;                                // CAPTCHA ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['onderwerp'] = "reservering";


// Hieronder niks meer veranderen
// E-mail Checker / Validator

function checkmail($email)
{

    if(preg_match("/^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$/i", $email))
    {

        return TRUE;
    }

    return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(!isset($_COOKIE['formulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

        
    if(isset($_POST['verzenden']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {
$aFout = array();
        $datum_aankomst = trim($_POST['datum_aankomst']);
        $datum_vertrek = trim($_POST['datum_vertrek']);
        $naam = trim($_POST['naam']);
        $adres = trim($_POST['adres']);
        $postcode = trim($_POST['postcode']);
        $plaats = trim($_POST['plaats']);
        $telefoon = trim($_POST['telefoon']);
        $email = trim($_POST['email']);
        $aantal_personen = trim($_POST['aantal_personen']);
        $samenstelling = trim($_POST['samenstelling']);
        $ontbijt = trim($_POST['ontbijt']);
        $alacarte = trim($_POST['alacarte']);
        $dagmenu = trim($_POST['dagmenu']);
        $speksteengrillen = trim($_POST['speksteengrillen']);
        $speenvarken = trim($_POST['speenvarken']);
        $BBQ = trim($_POST['BBQ']);
        $opmerking = trim($_POST['opmerking']);
        
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

                
        if(empty($datum_aankomst))
        {

            $aFout[] = "Er is geen aankomstdatum ingevuld.";
            unset($datum_aankomst);
            $fout['text']['datum_aankomst'] = TRUE;
            $fout['input']['datum_aankomst'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($datum_vertrek))
        {

            $aFout[] = "Er is geen vertrekdatum ingevuld.";
            unset($datum_vertrek);
            $fout['text']['datum_vertrek'] = TRUE;
            $fout['input']['datum_vertrek'] = TRUE;
        }


        if(empty($naam))
        {

            $aFout[] = "Er is geen naam ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['naam'] = TRUE;
            $fout['input']['naam'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($adres))
        {

            $aFout[] = "Er is geen adres ingevuld.";
            unset($adres);
            $fout['text']['adres'] = TRUE;
            $fout['input']['adres'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($postcode))
        {

            $aFout[] = "Er is geen postcode ingevuld.";
            unset($postcode);
            $fout['text']['postcode'] = TRUE;
            $fout['input']['postcode'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($plaats))
        {

            $aFout[] = "Er is geen plaats ingevuld.";
            unset($plaats);
            $fout['text']['plaats'] = TRUE;
            $fout['input']['plaats'] = TRUE;
        }
        

        if(empty($telefoon))
        {

            $aFout[] = "Er is geen telefoonnummer ingevuld.";
            unset($telefoon);
            $fout['text']['telefoon'] = TRUE;
            $fout['input']['telefoon'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        // Wanneer je PHP 5.2 > gebruikt
        //elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))

        {
            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($aantal_personen))
        {

            $aFout[] = "Het aantal personen is niet ingevuld.";
            unset($aantal_personen);
            $fout['text']['aantal_personen'] = TRUE;
            $fout['input']['aantal_personen'] = TRUE;
        }


        if(empty($samenstelling))
        {

            $aFout[] = "De groepssamenstelling is niet ingevuld.";
            unset($samenstelling);
            $fout['text']['samenstelling'] = TRUE;
            $fout['input']['samenstelling'] = TRUE;
        }


        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!$cfg['text'])
        {

            unset($fout['text']);
        }

        if(!$cfg['input'])
        {

            unset($fout['input']);
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)
            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        else
        {
            $formulier = FALSE;
            
##########################        
## html - non-html form ##        
##########################

    
            if($cfg['HTML'])
            {

                // Headers
                $headers = "From: \"Hotel Daytona\" <".$cfg['email'].">\r\n";
                $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                $bericht='
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
                <body>
                <br />
                Naam: <b>'
.$naam.'</b><br />
                Email: <b><a href="mailto:'
.$email.'">'.$email.'</a></b><br />
                Datum aankomst:<b> '
.$datum_aankomst.'</b><br />
                Datum vertrek:<b> '
.$datum_vertrek.'</b><br /><br />
                <i>Groep</i><br />
                Aantal personen:<b> '
.$aantal_personen.'</b><br />
                Samenstelling groep:<b> '
.$samenstelling.'</b><br />
                <br />
                <i>Gegevens contactpersoon</i>
                <br />
                Adres:<b> '
.$adres.'</b><br />
                Postcode:<b> '
.$postcode.'</b><br />
                Plaats/Land:<b> '
.$plaats.'</b><br />
                Telefoon:<b> '
.$telefoon.'</b><br /><br />
                <i>Restaurant</i><br />
                Ontbijt:<b> '
.$ontbijt.'</b><br />
                A la carte:<b> '
.$alacarte.'</b><br />
                Dagmenu:<b> '
.$dagmenu.'</b><br />
                Speksteengrillen:<b> '
.$speksteengrillen.'</b><br />
                Speenvarken:<b> '
.$speenvarken.'</b><br />
                BBQ:<b> '
.$BBQ.'</b><br />
                <br />
                Bericht:<br />
                <b>'
.$opmerking.'</b>
                <br />
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b>'
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

                    
            if(mail($cfg['email'], "Hotel Daytona ".$cfg['onderwerp'], $bericht, $headers))
            {

                if(isset($_POST['stuurkopie']))
                {

                    $headers = "From: \"Copy reservering van:\" <".$naam.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "Hotel Daytona Dasburg ".$cfg['onderwerp'], $bericht, $headers);
                
                }

                
                unset($naam, $email, $bericht);
                setcookie("formulier", 1, time() + ( $cfg['spam'] * 60 ) );
        
                echo "
                <p>
                Uw bericht is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>Jan en Hilly Koelewijn</b><br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
            }

            else
            {
                echo "Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de email";
            }

            ##header("refresh:100;url=".$cfg['url']."");##
        }
    }

    if($formulier)
    {


###################    
## het formulier ##    
###################

    ?>

    
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
     "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
        <meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />
    </head>
    
    <body>
    <div id="container">  
    <?php
    if(isset($errors)) {
        echo $errors;
    }

    ?>


        <form method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
        <label <?php if(isset($fout['text']['datum_aankomst'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Datum aankomst:</label>
        <input type="text" id="nieuw" name="datum_aankomst" maxlength="40" <?php if(isset($fout['input']['datum_aankomst'])) { echo 'class="fout'; } ?> value="<?php if (!empty($datum_aankomst)) { echo stripslashes($datum_aankomst); } ?>" size="36"/><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['datum_vertrek'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Datum vertrek:</label>
        <input type="text" id="nieuw" name="datum_vertrek" maxlength="40" <?php if(isset($fout['input']['datum_vertrek'])) { echo 'class="fout'; } ?> value="<?php if (!empty($datum_vertrek)) { echo stripslashes($datum_vertrek); } ?>" size="36"/><br />
<i>Inchecken tussen 16u00u en 18u00, anders even telefonisch melden.</i>
<h4>Contactpersoon</h4>
        <label <?php if(isset($fout['text']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Naam:</label>
        <input type="text" id="naam" name="naam" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($naam)) { echo stripslashes($naam); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['adres'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Adres:</label>
        <input type="text" id="adres" name="adres" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['adres'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($adres)) { echo stripslashes($adres); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['postcode'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Postcode:</label>
        <input type="text" id="postcode" name="postcode" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['postcode'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($postcode)) { echo stripslashes($postcode); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['plaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Plaats / Land:</label>
        <input type="text" id="plaats" name="plaats" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['plaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($plaats)) { echo stripslashes($plaats); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['telefoon'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Telefoonnummer:</label>
        <input type="text" id="telefoon" name="telefoon" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['telefoon'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($telefoon)) { echo stripslashes($telefoon); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Email:</label>
        <input type="text" id="email" name="email" maxlength="255" <?php if(isset($fout['input']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($email)) { echo stripslashes($email); } ?>"size="36" /><br />
<h4>Groep</h4>
        <label <?php if(isset($fout['text']['aantal_personen'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Aantal personen:</label>
        <input type="text" id="aantal_personen" name="aantal_personen" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['aantal_personen'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($aantal_personen)) { echo stripslashes($aantal_personen); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['samenstelling'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Samenstelling groep:</label>
        <input type="text" id="samenstelling" name="samenstelling" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['samenstelling'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($samenstelling)) { echo stripslashes($samenstelling); } ?>"size="36" /><br />
<i>A.u.b. aangeven : m/v - stel/single</i>
<h4>Restaurant</h4>
        <label <?php if(isset($fout['text']['ontbijt'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Ontbijt:</label>
        <input type="text" id="ontbijt" name="ontbijt" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['ontbijt'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($ontbijt)) { echo stripslashes($ontbijt); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['alacarte'])) { echo 'class="fout"'; } ?>> la carte:</label>
        <input type="text" id="alacarte" name="alacarte" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['alacarte'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($alacarte)) { echo stripslashes($alacarte); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['dagmenu'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Dagmenu:</label>
        <input type="text" id="dagmenu" name="dagmenu" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['dagmenu'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($dagmenu)) { echo stripslashes($dagmenu); } ?>"size="36" /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['speksteengrillen'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Speksteengrillen:<br/>
        (min.4 pers.)</label><input type="text" id="dagmenu" name="speksteengrillen" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['speksteengrillen'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($speksteengrillen)) { echo stripslashes($speksteengrillen); } ?>"size="36" /><br /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['speenvarken'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Speenvarken a/h spit:<br /> (min.15 pers.)</label>
        <input type="text" id="speenvarken" name="speenvarken" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['speenvarken'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($speenvarken)) { echo stripslashes($speenvarken); } ?>"size="36" /><br /><br />
        <label <?php if(isset($fout['text']['BBQ'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>B.B.Q.:<br /> (min.4 pers.)</label>
        <input type="text" id="BBQ" name="BBQ" maxlength="30" <?php if(isset($fout['input']['BBQ'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($BBQ)) { echo stripslashes($BBQ); } ?>"size="36" /><br /><br/>
        <i>A.u.b. aangeven: ja / nee of laat veld leeg<br>
        Ook graag hieronder extra aangeven indien iemand een dieet volgt</i>
        <br><br>    
        <label <?php if(isset($fout['text']['opmerking'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Opmerking:</label>
        <textarea id="opmerking" name="opmerking" <?php if(isset($fout['input']['opmerking'])) { echo 'class="fout"'; } ?> cols="35" rows="3"><?php if (!empty($opmerking)) { echo stripslashes($opmerking); } ?></textarea><br /><br />

        <?php
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

        ?>

        <label>Code:</label>
        <img style="margin-left:3px" src="captcha.php" alt="" /><br />
        
        <label <?php if(isset($fout['text']['code'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Vul code in:</label>
        <input type="text" id="code" name="code" maxlength="4" size="4" <?php if(isset($fout['input']['code'])) { echo 'class="captcha fout"'; } ?> /><br />
        <?php
        }
        ?>

        <label for="stuurkopie">Stuur mij een kopie</label><input type="checkbox" id="stuurkopie" name="stuurkopie" value="1" /><br />
        
        <label></label>
        <input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="Verzenden" />
        <input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
        </form>
    </div>
        
</body>  
</html>
    <?php
    }
}

else
{
    echo "
    <p>
    U kunt maar eens in de "
.$cfg['spam']." minuten een e-mail versturen!<br />
    </p>"
;
    ##header("refresh:100;url=".$cfg['url']."");##
}
?>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve deze voortaan zelf toe te voegen via de Afbeelding-knop bij de reactie-pagina, of kijk bij de UBB opmaakcodes bij de Veelgestelde vragen.

Ook wil ik vragen om in het vervolg relavante code te plaatsen, wat niet meer dan ongeveer 20 regels is. Niemand heeft behoefte om 300 regels of langer door te lezen.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/09/2021 00:24:34 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2021 11:59:29
Quote Anchor link
Graag de relevante code (tot ongeveer 20 regels) tussen codetags. Zie ook het opmaakcodeoverzicht in de Veelgestelde vragen.
 
Ton Peeters

Ton Peeters

16/09/2021 12:00:44
Quote Anchor link
Overigens; bij relaod en opnieuw trachten te versturen wordt deze geblokkeerd omdat er slechts 1 x per 2 minuten een bericht mag worden verzonden.

Toevoeging op 16/09/2021 12:07:43:

...sorry, ik mis de "veelgestelde vragen"...

Toevoeging op 16/09/2021 12:12:21:

- Ariën - op 16/09/2021 11:59:29:
Graag de relevante code (tot ongeveer 20 regels) tussen codetags. Zie ook het opmaakcodeoverzicht in de Veelgestelde vragen.

...sorry, ik kan "veelgestelde vragen"niet vinden, noch"opmaak codeoverzicht"
Hele script telt 386 regels(?)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2021 12:34:55
Quote Anchor link
Onderaan staat de link [ur;=https://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/]daarheen[/url]. :-)
Graag de code wat compacter maken tot +/- 20 regel, we willen graag helpen, maar het is erg veel werk voor ons om straks tegen de 400 regels door te spitten.
Gewijzigd op 16/09/2021 13:56:01 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

17/09/2021 13:27:23
Quote Anchor link
maak een script genaamd success.php
met als inhoud
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
                <p>
                Uw bericht is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>Jan en Hilly Koelewijn</b><br />
                <b>".$cfg['naam']."</b>
                </p>


En op regel 265 vervang je de gelijkluidende echo door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header('Location: success.php', true, 303); ?>


Daarmee voorkom je dat iemand op Refresh kan klikken. (of ja, hij klikt wel op refresh,maar verstuurt dan niet meer opnieuw de formdata.)

Toevoeging op 17/09/2021 13:28:17:

aanvulling: ik zie nog een $cfg in die html staan.
Dat moet je dan nog even oplossen.
 
Ton Peeters

Ton Peeters

20/09/2021 00:08:10
Quote Anchor link
Lieden, bedankt voor jullie input.
Ik heb nu 2 wijzigingen doorgevoerd:
1: vóór start script een stukje wat zou moeten voorkomen dat na refresh het formulier nogmaals verzonden wordt
2: De reactie van hotelier als nieuw php-tje zodat er een "ander"script draait.
"cfg['naam']" simpelweg vervangen door de naam.
Script wordt zondag op maandag ge-upload en dan zullen we week eens afwachten; kijken wat er gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2021 00:25:43
Quote Anchor link
Fijn om te horen dat je het script aangepast hebt.
Ik heb je vorige bericht even aangepast met code-tags en wat uitleg. Lees graag even het rode blok onder je bericht.
Gewijzigd op 20/09/2021 00:26:14 door - Ariën -
 
Ton Peeters

Ton Peeters

20/09/2021 00:35:41
Quote Anchor link
Ariën, bedankt voor je moeite én ik heb het blok gelezen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.