Formulieren antispam maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roos

Roos

17/08/2006 21:23:00
Quote Anchor link
Voor een client heb ik een site gemaakt met een aantal formulieren. Nu heeft de client van zijn hostingbedrijf te horen gekregen dat er vanaf zijn site spam verstuurd wordt.

De formulieren moeten dus aangepast worden op de 1 of andere manier.

Heb tutorial doorgelezen http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/340/694/

maar hiervoor heb ik te weinig php kennis om alles goed aan te passen.

Wie kan mij helpen?? Liefst zo spoedig mogelijk, vergoeding in overleg!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:51:49
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 21:34:00
Quote Anchor link
zet in een sessie hoeveel x al op de verzend button is geklikt + tijd. Controleer de session aan de hand van hoevaak je iets mag versturen.
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:00:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Kalle maar is voor mij nog niet de oplossing helaas......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 22:03:00
Quote Anchor link
een simpele vraag laten oplossen in je FORM

geen enkele bot die het kan

hoofstad van nederland?
3+5 = ?

zoiets (liefst zelf random)
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heeft iemand een cc of bcc in een textfield geplaatst en zo spam verstuurd.

Tenminste dat zegt het hostingbedrijf maar ik heb geen idee wat ik precies moet aanpassen in de formulieren om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Please help ('k ben echt een newbie hoor)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Het makkelijkste is gewoon de input beveiligen. Dan krijg jij nogsteeds wazige spam maar krijgen andere van jou teminsten niks meer... zie daarvoor deze website.
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Wat ik eerst noemde is voor bots + mensen die spammen.

Je zou op die van Hipska door kun breien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<table><tr><td align="center">Wat is de hoofdstad van Nederland:</td><td align="left"><input type="text" name="simpele_vraag" /></td></tr>
<tr><td align="center" colspan="2"><input type="submit" value="Verzenden" /></td></tr></table>'
</form>


edit: code tags
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Bedankt Arjan maar dit gaat echt zo niet lukken.
PHP-coderingen die voor velen van jullie al zo vanzelfsprekend zijn, zijn voor mij nog echt abacadabra.....

Ik zoek iemand wie ik de php code kan sturen en die voor mij de wijzigingen doorvoert.
Staat een betaling tegenover!!

Daarna zal ik poberen e.e.a. te begrijpen en ook de andere formulieren zelf aan te passen (zijn allemaal opgebouwd via zelfde principe) mocht dat niet lukken wil ik graag een vervolg beroep op iemand doen.
 
- -

- -

17/08/2006 22:36:00
Quote Anchor link
Ik wil het wel doen. PM me, en stuur je formulieren. We komen wel uit over de prijs!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Ik heb je net even een PM gestuurd, dit zal niet meer dan 5 minuutjes werk zijn, en kan dus makkelijk voor niks.

Reageer even op de PM en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:06:00
Quote Anchor link
het is nog altijd een FORUM kindjes en geen PM/mail systeem!

plaats hier je relevante code en we zoeken een oplossing
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Ben ik het helemaal mee eens anders een oproep in de scripter gezocht categorie
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Mevrouw mailt de code, wordt aangepast en vervolgens hier gepost.

Dit gebeurd vaker, en scheelt enorm veel tijd voor sommigen.
 
Kees de braak

Kees de braak

17/08/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Haha de kindjes willen geld bijverdienen, dan moet je toch echt bij de boer gaan werken op het land:D
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:44:00
Quote Anchor link
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.
 
Erwin

Erwin

17/08/2006 23:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>


Hele rare fout hierin, je maakt de string lowercase, en checkt daarna met een antwoord dat een hoofdletter heeft... :D
 
Roos

Roos

18/08/2006 07:52:00
Quote Anchor link
Hipska:
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.


Hierbij een voorbeeldformulier-code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
        <?

if ($naam == "")  
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw naam in te vullen!</b></h3><br>";  
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  


if ($adres == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw adres in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{
 
if ($postcode == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw postcode in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{

if ($woonplaats == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  

if (!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email))
{


echo "<br><h3><b>Vult u a.u.b. een geldig<br> e-mailadres in!</h3></b>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else
{
$Antwoord="Geachte bezoeker van DEZE SITE XX,


Uw bericht is verzonden.
De eerstvolgende nieuwsbrief wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden naar het opgegeven
e-mailadres.
 
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

http://www.dezesitexx.nl"
;
 
$myemail="[email protected]";  
$myname="DEZESITEXX.NL";  
$onderwerp="Aanmelding Nieuwsbrief";
$Aanhef="Aanhef: $aanhef\n";
$Naam="Naam: $naam\n";
$Adres="Adres: $adres\n";
$Postcode="Postcode: $postcode\n";
$Woonplaats="Woonplaats: $woonplaats\n";
$Emailadres="Email: $email\n";
$Date="Datum van Nieuwsbrief aanvraag: " . date("d-m-Y H:i:s") . "\n";



mail("[email protected]", "$onderwerp", "$Date $Aanhef $Naam $Adres $Postcode $Woonplaats $Emailadres",
"From: $naam<$email>\nReturn-path: $email");  
mail("$email", "$onderwerp", "$Antwoord", "From: $myname<$myemail>\nReturn-path: $myemail");


echo "<br><h3><b>Dank voor uw aanmelding voor de nieuwsbrief<br>
                 van dezesitexx.nl,
                 u ontvangt nu een <br>bevestigings e-mail op:
                 $email</b></h3>"
;  
echo "<br>";
echo "<br>";
}  
}  
}
}
}

?>


GRAAG HULP, nu ligt noodgedwongen de hele site eruit en dat is niet wat de client wil......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 08:57:00
Quote Anchor link
wat is het probleem precies met die code
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Dit is wat het hostingbedrijf mijn client schreef:

"Vanmorgen bleek dat vanaf uw account sinds gister vele duizenden spamberichten zijn verstuurd.
De PHP-scripts die gemaakt zijn bevatten meerdere malen de mail() functie. De input wat vanaf het web komt via de invulformulieren wordt waarschijnlijk totaal niet gecontroleerd wat het voor spammers enorm eenvoudig maakt uw scripts te misbruiken"

Vervolgens wordt verwezen naar de topic zoals ik hierboven in mijn eerste bericht vermeld heb.

Aangezien mijn php-kennis niet voldoende is om het probleem op te lossen graag HULP......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 09:14:00
Quote Anchor link
@ Roos : Ik mis wel een aantal essentiele onderdelen in je form zoals headers om maar is wat te noemen. Met liefde mag je mijn nieuwsbrieven systeem installeren en ik zal je de link hieronder doen dan kan je kijken of je dit wat vindt?
Nieuwsbriefsysteem LissyDesign
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:25:00
Quote Anchor link
Beankt voor je aanbod Lizzy.

De nieuwsbrief is maar 1 van de formulieren die op deze site staan en heb ik als voorbeeld gekozen omdat het een 'klein/kort' formulier is.

Ik dacht wanneer ik daar de juiste code voor heb kan ik de andere formulieren die op de site staan misschien zelf wel aanpassen wanneer ik eindelijk e.e.a. begin te begrijpen......

Wat betreft de essentiele onderdelen die missen daar zoek ik nu juist hulp voor omdat ik dat zelf (nog) niet correct kan toepassen.

Ik probeer het wel te leren maar voor nu is het zaak om deze site weer correct te laten functioneren vandaar mijn vraag in de rubriek vacature.....
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.