Forum maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Niels Beckers

Niels Beckers

08/10/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Hey,

ik denk dat ik nu toch al vrij veel van php ken dus nu wil / moet ik een forum gaan maken,
waarom geen phpbb gebruiken?
Wel omdat ik hem wil inplanten in mijn site en dit vind ik met phpbb niet zo toepasselijk.
Mijn vraag.

ik heb (denkik) een goede database structuur maar nu vroeg ik me af hoe ik ht beste in de database kan zetten.
overal het member id in de database zetten en aan de hand van dit id de gegevens van deze persoon uit de tabel members halen of?...

of zijn er nog andere manieren?
ik denk wel dat jullie hier goede antwoorden op weten.
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:18:44
 
PHP erik

PHP erik

08/10/2006 19:18:00
Quote Anchor link
Niemand kan je zo vertellen hoe je een goed datamodel opzet, daarvoor moet je gewoon de regels van het normaliseren, zoals beschreven in één of twee tutorials op deze site, naleven. De beste tutorial (<-- mijn mening) staat op yapf.net maar die is geloof ik tijdelijk offline.
 
Paul

Paul

08/10/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Ja Het is handig om even de tuts te lezen en als je er niet uitkomt gewoon nog even ene pst doen!

GR Paul
 

08/10/2006 20:01:00
Quote Anchor link
Bedenk eerst eens: Waarom een tabel members? Hoeveel accounts heb je zelf al niet op verschillende websites? Waarom kan het niet gewoon via een veldje naam (en e-mail adres en website) met eventueel een knopje Gegevens bewaren [cookie]?
 
Zim Zim

Zim Zim

08/10/2006 20:06:00
Quote Anchor link
Ikke was de laatste tijd ook bezig met het bekijken hoe ik het beste een forum kan maken in de database. En ik kwam tot ongeveer dit:
THREADS [id,cat_id,topic_id,name_id,title,subject,start_date,edit_date];
NAMES [name_id,nick,post_nr,rank];
PERSONAL [name_id,password,email,birth_date]

Waarbij je Personal kan toevoegen met allemaal extra info over die persoon.

ps: dit ik gelijk een vraag, zouden jullie het ook zo doen?
 
- -

- -

08/10/2006 20:09:00
Quote Anchor link
Stop PERSONAL gewoon erbij in NAMES. Verder kan een tabel met REPLIES handig zijn.

REPLIES
[id, topic_id, name_id, post_date, date_edit, msg]
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/10/2006 20:11:00
Quote Anchor link
@Zim: kijk toch nog eens naar de tutorials over normaliseren. Je hebt namelijk met de tabellen NAMES en PERSONAL twee verschillende tabellen die een uitbreiding zijn van elkaar. Daarbij zet je in de tabel THREADs een kolom topic_id, maar die kom ik dan weer nergens in een andere tabel tegen. Wat is daar het nut van dan?

@Niels: Zoals je in de tuts over normaliseren ook kunt lezen, moet je voor jezelf eerst eens inventariseren welke informatie je nu precies nodig acht, en van daaruit je database op gaan bouwen. Succes in ieder geval...
 
Zim Zim

Zim Zim

08/10/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Topic id is een UNIQUE getal, omdat je dan heel makkelijk naar ?topic=24133 kan gaan. Ik heb dit nog niet gebouwd, mar eerst een inventarisatie gemaakt over wat ik doe.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/10/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Maar als ik het goed begrijp is threads.topic_id hetzelfde als threads.id? Dus als threads.id de primary key is die je neem ik aan op auto_increment hebt staan, is threads.topic_id toch niet nodig?

Of zit ik nu helemaal verkeerd?
 
Zim Zim

Zim Zim

08/10/2006 20:35:00
Quote Anchor link
eh, ja....
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/10/2006 20:41:00
Quote Anchor link
Je hebt minstens drie tabellen nodig: topics, posts en members. Daarmee kun je een minimale opzet maken om te kijken of je het aan de praat kunt krijgen. Daarna uitbreiden met evt. PM, tuts, scripts enz.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/10/2006 20:49:00
Quote Anchor link
ok bedankt allemaal ik ga nu mijn database opzetje maken dus.
- Waarom members?
- Het gaat over een 'Game' die ik gemaakt heb en je moett er dus vragen bugs enzo kunnen posten dit is ook enkel mogelijk door ingelogde leden.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Je tweede punt is het antwoord op de vraag in je eerste punt :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.