Foto uploaden lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 11:34:25
Quote Anchor link
Beste forum helpers,

Ik probreer met een javascript/jquery een foto te uploaden, maar het lukt niet. Zonder het javascript lukt het wel, de fout zit hem namelijk in het javascript maar ik kom er zelf niet meer aan uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
html
        <form method="post" name="foto" id="foto" action="uploaden.php" enctype="multipart/form-data">
           <b>Afbeelding</b><br />
           <input type="file" id="afbeelding" name="afbeelding"><br />
           <input type="submit" name="submit" value="doen"><br />
           <a href="javascript:foto();"><img src="images/terug.png" /></a>
           </form>



Javascript
function foto(){
    var foto_val = $("#foto").val();
    var afbeelding_val = $('#afbeelding').val();
      $.post('uploaden.php', { afbeelding: afbeelding_val}, function(data){
      $("#chat").html(data);
    });
    }
    
    
php
<?php
if (!empty($_POST)) {


              $locatie = "plaatjes/";
              
              if (is_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) {
                  if ($_FILES['afbeelding']['size'] > 1000000) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is te groot.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  if (!eregi("((.gif|.jpg|.png|.PNG|.JPG|.GIF)$)", $_FILES['afbeelding']['name'])) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is niet van het juiste type.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  $afbNaam = $_FILES['afbeelding']['name'];
                  $uniek = md5(rand(0,300000));
                  $afbNieuw = $uniek . '_' . $afbNaam;
                  $doelFile = $doelMap . $afbNieuw . '';

                  if (!move_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'], $locatie . $doelFile)) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand kan niet worden verplaatst.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
 

                 echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center">
                      Je plaatje is geupload.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      //header("Location: index.php?p=avatar");
              } else {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het uploaden is mislukt.</td>
                      
                      </tr>
                      </table>'
;
                      
              }
}

?>

    
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:44:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 12:46:01
Quote Anchor link
- jQuery al ingeladen?
- Ook zie ik nergens je onLoad-functie van jQuery terug
 
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 13:41:46
Quote Anchor link
Hoi Aar,
Jquery wordt geladen, de andere functies van jquery werken wel goed. hoe kan ik enctype mee verzenden naar uploaden.php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$( "#form" )    .attr( "enctype", "multipart/form-data" )    .attr( "encoding", "multipart/form-data" );

dit is de reden dat het niet werkt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 15:08:03
Quote Anchor link
Kijk ook eens wat de error console zegt over je probleem (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])

Ik weet niet zeker of je het ook zo kunt uploaden, anders moet je eens kijken naar een plugin. Zoiets als http://www.uploadify.com/ oid
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:16:41
Quote Anchor link
Dit gaat uiteraard niet werken. Wat jij doet is een $_POST variabele meegeven, terwijl de bestandsgegevens in $_FILES worden weggeschreven. Tevens upload je het bestand nergens, aangezien je alleen een ajax request uitvoert.

Gebruik zoals Vincent zegt gewoon een bestaande uploadmogelijkheid, zoals uploadify.

Ga hier niet mee verder, want dit gaat gewoonweg niet werken.
Gewijzigd op 11/06/2011 15:17:33 door Arjan -
 
Lano Heeren

Lano Heeren

13/06/2011 18:55:54
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, zoek ff verder;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/06/2011 19:52:14
Quote Anchor link
Zie eregi in je code staan: This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.