Foto's worden niet weergegeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 15:33:37
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande code, maar als er een spatie in de foto zit dan laat de pagina de foto niet zien en toont hij een kruis, iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<div class="blogentry"><h2>Fotoalbum</h2>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" width="100%">
<?
 $dir
= dir("data/fotoalbum/fotos");
 $mappen = array();
 while($map = $dir->read()){
 if(is_dir("data/fotoalbum/fotos/".$map) && strlen($map) >
2){
 $mappen[] = $map;
 } }

        $num_cols = 3;
        $i = 0;
        foreach ( $mappen as $item )
        {

$imglist='';
$img_folder = "data/fotoalbum/fotos/$item/";
mt_srand((double)microtime()*1000);
$imgs = dir($img_folder);
while ($file = $imgs->read()) {
if (eregi("gif", $file) || eregi("jpg", $file) ||eregi("png", $file))     $imglist .= "$file ";
 }
closedir($imgs->handle);
$imglist = explode(" ", $imglist);
$no = sizeof($imglist)-2;
$random = mt_rand(0, $no);
$image = $imglist[$random];

    echo $i++%$num_cols==0 ? '</tr><tr>' : '';
    echo '<td align=center valign=top><h3>'.$item.'</h3><a href="?page=7a&id='.$item.'"><img src="'.$img_folder.''.$image.'" class="imagefloat2"></a></td>';
}

$bestand = "data/stats/fotoalbumbezoekers.txt";

if(!is_file($bestand))
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, "<?\\n//");
    fclose($fp);
    chmod($bestand, 0666);
}


$con = file_get_contents($bestand);
$st = substr_count($con, ";");

if(strpos($con, $_SERVER['REMOTE_ADDR']) === FALSE)
{

    $fp = fopen($bestand, 'a');
    fwrite($fp, $_SERVER['REMOTE_ADDR'].";");
    fclose($fp);
    $st++;
}


unset($con);

?>

</tr>
</table></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 04:29:17
 

18/01/2012 15:38:21
Quote Anchor link
uhm de eerste oplossing wat bij mij in me gedachte komt is om op regel 28 een str_replace te plaatsen om de var $image.

str_replace(' ', '%20', $image);

dit haalt de spaties eruit en plaatst %20 ervoor in de plaats.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:48:31
Quote Anchor link
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.
 

18/01/2012 15:53:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
Als je het echt goed wilt doen moet je alle spaties vervangen door underscores. Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Ik nam aan dat de bestanden al zo waren benoemd, dan kan ik de spatie wel door een underscore laten vervangen maar toont de pagina nog steeds niets.
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/01/2012 15:58:00
Quote Anchor link
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.
 

18/01/2012 16:01:18
Quote Anchor link
Kees Schepers op 18/01/2012 15:58:00:
Ik denk dat zijn Eddy zijn opmerking niet over jouw post was maar die van de starter. Jouw oplossing is voor de time being het meest eenvoudig. Verder ben ik het met Eddy eens dat spaties in bestandsnamen niet echt nice zijn.


Ahaa, ja vind ik ook wel hoor. Ik gelijk in de strijd :P (A)
 
Sander van Viegen

Sander van Viegen

18/01/2012 20:24:57
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, ik heb al jullie advies opgevolgd.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/01/2012 10:17:26
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 18/01/2012 15:48:31:
... Spaties horen gewoon niet in bestandsnamen.


Noem me ouderwets ...
wat mij betreft horen bestandsnamen te bestaan uit letters, cijfers en underscores.
Eventueel liggend streepje en punt (uiteraard een punt voor de extensie).

Microsoft denkt daar duidelijk anders over.
Gewijzigd op 19/01/2012 10:18:15 door Kris Peeters
 
Kees Schepers

kees Schepers

19/01/2012 10:24:27
Quote Anchor link
Als ik files weg schrijf op een linux filesysteem gebruik ik niet eens extensies. Alleen maar lastig, je kunt mime-type toch uitlezen met finfo functies .e.d. Veel mensen slaan uit gewenning bestanden op met extensie.

Voorbeeld, voor een aantal shops waarvoor ik een engine in PHP geschreven heb, kun je per product foto's uploaden. Als een upload succesvol is maak ik in de 'productimages' tabel een record aan en de record id wordt de volledige bestandsnaam. In de tabel sla ik ook mime-type op. Dit kun je altijd nog wel on-load opvragen maar kost meer resources.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.