Foutmelding -> Help.. :$

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/login/index.php on line 120

De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>
Index :: Mercurius
</head>
<body>
<?php
// Functies includen -> //
include('functies.php');

// De header -> //
echo "<div id='header'>";
login_header();
echo "</div>";

// De navigator -> //
echo "<div id='navigator'>";
login_navigator();
echo "</div>";
?>


<?php
   switch($action) {
      case
login:
echo "
<div id='pagloc_loginform'>
<div id='loginform'>
<table class='lftable'>
<form>
<tr><td class='lfzero'>Inloggen:</td></tr>
<tr><td class='lfone'>Username</td><td class='lfone'><input type='text' name='username'></td></tr>
<tr><td class='lftwo'>Wachtwoord</td><td class='lftwo'><input type='password' name='password'></td></tr>
</form>
</table>
</div>
</div>
"
;
break;
      case
register:
error_reporting(E_ALL);

include('configuratie.php');

if (IsSet($HTTP_POST_VARS[submit]))
{


    foreach ($HTTP_POST_VARS as $variabele => $waarde)
    {

        if (!trim($HTTP_POST_VARS[$variabele]))
        {

            // Spaties zijn weggehaald uit de variabele
            // en hij heeft nu geen waarde, afbreken dus

            exit('Niet alle velden zijn ingevuld, ga terug en probeer het opnieuw.');
        }
    }


    // Nu kijken of het email adres of de username al niet voorkomt
    // in de database

    $VoorkomQ = @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";

    $ResultsVoorkomQ = mysql_result($VoorkomQ,0);

    if (!$VoorkomQ)
    {
        exit("Kan niets uit tabel selecteren, tabel wel aangemaakt?");
    }

            // Meer dan 0 resultaten; script afbreken
            if ($ResultsVoorkomQ > 0)
            {
                exit("Je e-mail adres of gebruikersnaam is al geregistreerd.");
            }

    // Alle variabelen zijn gevuld, nu even de hash
    // declareren om met het bevestigingsmailtje mee te sturen
    // time() is altijd een uniek getal.

    $hash = time();

    // De user in de tabel zetten
    if (!@mysql_query("INSERT INTO
                    leden
                 (username,password,email,ip,aanmelddatum,hash,
actief)
                    VALUES
                ('
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).',
                 '
.md5($HTTP_POST_VARS[password]).',
                 '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).',
                 '
.$HTTP_SERVER_VARS[REMOTE_ADDR].',
                 '
.time().',
                 '
.$hash.',
                 )
                ))
    {

    exit(Kan niets in tabel zetten, tabel wel aangemaakt?);
    }


// Nu even de user mailen
    // mysql_insert_id() is de net ingevoerde ID in de tabel


if (isset($HTTP_POST_VARS[email])) {
    mail($HTTP_POST_VARS[email],Bevestig registratie,
    Beste {$HTTP_POST_VARS[username]}
    Je hebt je net geregistreerd op mijn site, je moet je
    registratie nog even bevestigen. Klik daarvoor op deze
    link:
    http://members.lycos.nl/ggsa/login/bevestig.php?userid=.mysql_insert_id().&hash=$hash,
    From: Jouw sitenaam<jouw email>);
    echo "Je registratie is bijna voltooid! Klik op de link in je mailbox om de registratie te voltooien.";
}

else
{
Doe iets anders;
}

?>

</body>
[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 01:19:31
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Haakje tellen. ( en ) ... { en } ... waarschijnlijk mis je er ergens eentje.

Edit: Je quotes in de queries zijn fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
je vergeet op regel 63 nog en ) ervoor te zetten,, je sluit hem niet goed af,
had je ook aan je code higliting kunnen zien..
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Nope, ik heb alles 3x doorgezocht, alles is goed geopend en gesloten.

EDIT: heb geen progamma met dat highlighting, werkt hier niet blijkbaar :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Zie mijn edit.
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:35:00
Quote Anchor link
Blijf dezelfde foutmelding krijgen, heb bij de query die (blabla(*) weer gemaakt (blabla(*)) maar ik krijg de melding alweer, en op lijn 120, dus er moet toch ergens iets fout zijn :$
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";
?>

Zie de kleuren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query("SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['username']) . "'
                               OR email = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['email']) . "'");
?>

Edit: Er was ook een ) te weinig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 22:04:00
Quote Anchor link
addslashes($HTTP_POST_VARS['username'])

Dat is ook ernstig achterhaald.

mysql_real_escape_string($_POST['username'])

Dat is meer van deze tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.