Fullscreen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Ad Fundum

Ad Fundum

23/06/2023 16:16:19
Anchor link
In mijn projectje maak ik gebruik van screenfull.js voor cross-browser fullscreen functionaliteit.
Inmiddels gebruikt geen enkele klant nog een oude browser.
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?
Gewijzigd op 23/06/2023 16:17:40 door Ad Fundum
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 03:12:27
 
Jan R

Jan R

24/06/2023 18:09:37
Anchor link
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2023 23:55:30
Anchor link
Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?

Dat kan het zeker hebben, afhankelijk van het soort website.

Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.

Dat kan, maar een knop kan het makkelijker maken. Dan hoef je niet uit te wijken naar je toetsenbord. En ... waar zit die F11 op je mobiel?

Ad Fundum op 23/06/2023 16:16:19:
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?

Ik zou het gewoon even testen. Als je het kunt oplossen zonder library, dan is het prima toch?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/06/2023 14:35:08
Anchor link
De meerwaarde van de fullscreen API is dat veel mensen niet weten van de F11 toets, en dat de F11 toets ook niet direct aanwezig is op mobiele browsers. Een andere meerwaarde is dat je met de fullscreen API niet alleen het hele scherm, maar ook slechts een stukje (bijvoorbeeld alleen een bepaalde div) fullscreen kunt maken waar dan de rest van de website bij wegvalt. (Denk aan het knopje bij YouTube om alleen de video fullscreen te maken)

Zelf testen kan altijd, ik geloof dat het tegenwoordig mogelijk is om Edge te installeren op Debian. Ik dacht alleen sneller klaar te zijn op PHPHulp. Zodra ik getest heb meld ik het terug.
Gewijzigd op 25/06/2023 14:35:46 door Ad Fundum
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2023 19:58:17
Anchor link
OSX Ventura, Chrome 114, getest en werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Fullscreen Test</title>
    <style type="text/css">
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
        font: 14px Verdana;
        height: 100vh;
    }

    .container {
        max-width: 640px;
        padding: 20px;
        border: 1px solid hsla(0, 100%, 0%, 0.5);
        border-radius: 10px;
    }
    </style>
</head>

<body>

    <div class="container">
        <h1>Fullscreen Test</h1>
        <p>
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
            tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
            quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
            consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
            cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
            proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
        </p>
        <button id="fullscreen">Go fullscreen</button>
    </div>
    <script>
    document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
        let btn_fullscreen = document.getElementById('fullscreen');

        function toggleFullScreen() {
            if (!document.fullscreenElement) {
                document.documentElement.requestFullscreen();
            } else if (document.exitFullscreen) {
                document.exitFullscreen();
            }
        }

        btn_fullscreen.addEventListener('click', e => {
            toggleFullScreen();
        });
    });
    </script>
</body>

</html>


Edit:
en werkt ook op Safari 16.5, maar Chrome geeft standaard een message "Press [esc] to exit Fullscreen". Safari doet dat niet, dus ik zou gewoon de buttontekst togglen of zoiets.
Gewijzigd op 25/06/2023 20:01:05 door Jan Koehoorn
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/06/2023 16:07:38
Anchor link
Het werkt ook op Windows 10, met de laatste versies van Edge en Firefox.
Dat scheelt dan weer een paar honder regels JS!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2023 09:52:48
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.