Gameserver restart panel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Emile Verbunt

Emile Verbunt

18/04/2006 18:03:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik zoek naar een gameserver restart panel die niet veel kost(liefst gratis klein budget)
ik heb gehoord dat dat via webmin kan maar daar snap ik gene kont van.
Ik zou het zeer op prijs stellen als iemand mij hiermee kan helpen.
ff wat info zodat makkelijker is:
Hij moet de gameserver kunnen :
Restarten;
Starten;
en Stoppen
Meer hoeft eigenlijk niet.
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 02:49:02
 
Eris -

Eris -

18/04/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Welk os draaien de server op?
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

18/04/2006 18:05:00
Quote Anchor link
linux srry dat was vergeten :p
 
Eris -

Eris -

18/04/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Zoveel gratis programma's zijn er niet voor Linux...
 
Raymond ---

Raymond ---

18/04/2006 18:20:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het kan maar: kan je dat niet met een php scriptje doen? (denk dat het eienlijk niet ken maarja)
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

18/04/2006 18:32:00
Quote Anchor link
het kan zowiezo met webmin alleen heb ik daar niet veel verstand van. En ik denk ook dat het met php kan want xgh.nl heeft het via php gedaan
 
Eris -

Eris -

18/04/2006 18:34:00
Quote Anchor link
Het kan ook met php. Alleen hoe dat is een andere vraag. En zoveel heb ik me er niet in verdiept...
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

18/04/2006 18:36:00
Quote Anchor link
drom ik heb ook veel gelezen dat het met webmin kan alleen hoe :p ze zeggen dat simpel is maja als je niet eens al kan installen
 
Eris -

Eris -

18/04/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat we hier geen server experts zijn...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

18/04/2006 18:51:00
Quote Anchor link
Je kan met bijv shell_exec() een command uitvoeren op je linux bak.

Dan kan je dus 3 knopjes maken, start-stop-restart en daaraan een $_POST hangen die het goede commando uitvoert.

Dat is het gemakkelijke gedeelte... het moeilijkste gedeelte is _wat_ moet er uitgevoerd worden?

Nouja, je zegt niks over welke games, wat voor server etc etc. Dus daar kan ik weinig over zeggen. Wat ik wel weet is dat je waarschijnlijk niet de rechten heb op zo'n server om dat te doen... maar daar kom je snel achter.
 
Jorik

Jorik

18/04/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Je zou een panel kunnen gebruiken, als Webmin (zoals je zei), of ZPanel (thezpanel.com / gratis) en vast nog veel meer.

@Eris
'Zoveel gratis programma's zijn er niet voor linux'
Ik neem aan dat dat sarcastisch is?..
 
Eris -

Eris -

18/04/2006 19:36:00
Quote Anchor link
Niet voor game server pannels...
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

19/04/2006 18:08:00
Quote Anchor link
ik heb wel rechten omdat ik een linux dedicated huur.
Maar kap want ik teveel gezeik en heb weinig tijd dus toch bedankt voor alle moeite spijt me egt
 
Raymond ---

Raymond ---

19/04/2006 18:14:00
Quote Anchor link
ALs je iets wil moet je "wel even door de zure appel heen bijten" :) :P
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

19/04/2006 18:16:00
Quote Anchor link
ik ben pas 15 d8 dat het een leuk id was maar mag nu opeens van me ma niet maar eerst wel dus wordt beetje gek van haar :S
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/04/2006 18:51:00
Quote Anchor link
Je hoeft voor ons geen excusses aan te bieden ;).
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

20/04/2006 17:08:00
Quote Anchor link
:p ach ja zo ben ik
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 12:25:00
Quote Anchor link
en als je zoekt op sourceforge?, of op hotscripts.com?
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

22/05/2006 15:20:00
Quote Anchor link
niks.
maar ik heb al idee hoe ik kan maken.
Namelijk door op knopjes te drukken een rcon commmand naar de server te sturen zoals:
rcon <password> quit = restart en;
rcon <password> shutdownserver = stop
maar hoe je dan up krijgt weet ik niet dusja..
 
Dennis

dennis

22/05/2006 16:47:00
Quote Anchor link
welk spel bedoel je precies dan
 
Han eev

Han eev

22/05/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Kijk eens bij System en Exec
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.