gastenboek titel rechts uitlijnen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Arco

Arco

23/08/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


                 <table border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                        <tr>

                          <td class='mcheader'>

Test

                   
    2007-8-23 19:15:49 <A HREF='mailto:[email protected]' border='0' ><img src='mail.jpg' /></a> <a href='Http://' border='0' ><img src='website.gif' /></a>

        
                        
                      </td>

                        </tr>
                        <tr>
                          <td class='maincbbg'><table width='97%' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                              <tr>
                                <td>    Test

<br>
            </td>
                              </tr>
                          </table></td>
                        </tr>
                        <tr>
                          <td><img src='../../images/mcb_footer.gif' alt='footer' width='368' height='10' /></td>
                        </tr>
                          </table>



hoe krijg ik die datum en tijd en website enzo aan de rechterkant

dit is html het is voor een gastenboek....


de css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
body {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10px;
    background-image: url(images/bgmain.gif);
    margin: 0px;
}
td {
    font-size: 10px;
}
.navon {
    background-image: url(images/nav_on.gif);
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: left;
    height: 23px;
    width: 152px;
    text-indent: 25px;
}


.bgmain {
    background-image: url(images/main_bg2.gif);
    background-repeat: repeat-x;
    height: 287px;
}
.loginbg {
    background-image: url(images/header_01.gif);
    background-repeat: no-repeat;
    height: 40px;
    width: 368px;
}
.navt1 {
    background-image: url(images/header_05.gif);
    height: 41px;
    width: 131px;
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    text-align: center;
    padding-bottom:7px;
}
a:link {
    color: #000000;
    text-decoration: none;
}

.navt2 {
    background-image: url(images/header_06.gif);
    height: 41px;
    width: 129px;
    color: #FFFFFF;
    text-align: center;
    padding-bottom:7px;
    text-decoration: none;
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
}
.crbg {
    background-image: url(images/crbg.gif);
    height: 22px;
    padding-top: 2px;
    padding-bottom: 2px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
}

.navt3 {
    background-image: url(images/header_07.gif);
    height: 41px;
    width: 129px;
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    text-align: center;
    padding-bottom:7px;
}
.navt4 {
    background-image: url(images/header_08.gif);
    width: 131px;
    height: 41px;
        font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    text-align: center;
    padding-bottom:7px;
}
.navt5 {
    background-image: url(images/header_09.gif);
    width: 130px;
    height: 41px;
        font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    text-align: center;
    padding-bottom:7px;
}
.navt6 {
    background-image: url(images/header_10.gif);
    height: 41px;
    width: 127px;
        font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    text-align: center;
    padding-bottom:7px;
}
.mcbg {
    background-image: url(images/mcbg.gif);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 779px;
    padding: 0px;
}
.navoff {
    background-image: url(images/nav_off.gif);
    text-indent: 20px;
    height: 23px;
    width: 152px;
    background-repeat: no-repeat;
    font-weight: bold;
}
.leftcolheader {
    background-image: url(images/left_box_head.gif);
    background-repeat: no-repeat;
    height: 26px;
    width: 151px;
    color: #FFFFFF;
    text-indent: 20px;
    padding-top: 6px;
}
.lcolbg {
    background-image: url(images/lcolmcbg.gif);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 152px;
    padding-top: 3px;
}
.mcheader {
    background-image: url(images/mc_header.gif);
    background-repeat: no-repeat;
    height: 21px;
    width: 368px;
    text-indent: 20px;
    color: #FFFFFF;
    font-weight: bold;
}
.rightboxheader {
    background-image: url(images/right_col_header.gif);
    background-repeat: no-repeat;
    height: 22px;
    width: 215px;
    text-indent: 20px;
    padding-top: 1px;
    color: #FFFFFF;
}
.rightcolboxbg {
    background-image: url(images/right_col_box_bg.gif);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 215px;
    padding-top: 4px;
}

.maincbbg {
    background-image: url(images/mcb_bg.gif);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 368px;
}

input {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 12px;
    color: #FFFFFF;
    background-image: url(images/input_bg.gif);
    border-top-width: 0px;
    border-right-width: 0px;
    border-bottom-width: 0px;
    border-left-width: 0px;
    border-top-style: none;
    border-right-style: none;
    border-bottom-style: none;
    border-left-style: none;
    text-indent: 3px;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    font-weight: bold;
}
a:link {
    text-decoration: none;
}
a:visited {
    color: #000000;
    text-decoration: none;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 08:26:59
 
Arco

Arco

23/08/2007 20:36:00
Quote Anchor link
"test" moet links
"datum tijd mail website" moet rechts


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<table border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                        <tr>

                          <td class='mcheader'>

>   LINKS>>>Test <<<LINKS   <

                  
>     RECHTS>>>2007-8-23 19:15:49 <A HREF='mailto:[email protected]' border='0' ><img src='mail.jpg' /></a> <a href='Http://' border='0' ><img src='website.gif' /></a> <<< RECHTS  <

        
                        
                      </td>

                        </tr>
                        <tr>
                          <td class='maincbbg'><table width='97%' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                              <tr>
                                <td>    Test

<br>
            </td>
                              </tr>
                          </table></td>
                        </tr>
                        <tr>
                          <td><img src='../../images/mcb_footer.gif' alt='footer' width='368' height='10' /></td>
                        </tr>
                          </table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arco
 
Remco

remco

23/08/2007 20:37:00
Quote Anchor link
Ik ben niet heel erg goed in css maar volgens mij moet dit met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.mcheader {
    background-image: url(images/mc_header.gif);
    background-repeat: no-repeat;
    height: 21px;
    width: 368px;
    text-indent: 20px;
    color: #FFFFFF;
    font-weight: bold;
    text-align: right; <<<<<<<<<
}


Edit:
Lees net dat je de naam links wilt. Ik zou niet weten hoe dit met css moet als het om 1 regel gaat maar anders moet je even twee kollommen maken ipv 1 die je nu hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door remco
 
Arco

Arco

23/08/2007 20:41:00
Quote Anchor link
heb van alles geprobeert ik krijg het de heletijd wel rechts aleen buiten de "titel" balk
 
Jan H

Jan H

23/08/2007 20:41:00
Quote Anchor link
probeer eens float:

klik

edit: ik heb dit ook zo gedaan in mijn gastenboek :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan H
 
Arco

Arco

23/08/2007 20:45:00
Quote Anchor link
oke, http://www.onsureterp.nl/includes/gb/gb.php is de mijne ik zal ff wat probeeren;) thx alvast
 
Arco

Arco

24/08/2007 01:13:00
Quote Anchor link
dat werkt wel maar lijkt net als dr een enter tussen komt....
 
Arco

Arco

24/08/2007 09:05:00
Quote Anchor link
werkt nogsteeds niet heb "float" ook al geprobeerd....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.