Gebruik facebook feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 22:51:06
Quote Anchor link
Hallo ik gebruik dit om een image met tekst te sharen op facebook, dat werk goed samen met jquery 1.6.1
Maar nu maak ik gebruik van jquery 1.11.2 en werk mijn button om te sharen niet meer.
Heeft iemand een oplossing hiervoor?

Dit is hoe het wel werkt met 1.6.1 maar niet met 1.11.2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<div id="fb-root"></div>
    <script>
      window.fbAsyncInit = function() {
        FB.init({
          appId  : 'MyId',
          status : true, // check login status
          cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session
          xfbml  : true  // parse XFBML
        });
      };
    
      (function() {
        var e = document.createElement('script');
        e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js';
        e.async = true;
        document.getElementById('fb-root').appendChild(e);
      }());
    </script>




    <div onclick="share_me()"><img id = "share_button1" src = "deel_button.png"></div>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function(){
            $('#share_button1').live('click', function(e){
                e.preventDefault();
                FB.ui({
                    method: 'feed',
                    name: 'titel',
                    link: 'url',
                    picture: 'image.jpg',
                    caption: 'website',
                    description: 'de beschrijving'
                });
            });
        });
    </script>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 27/06/2016 23:05:11 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 17:24:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:07:13
Quote Anchor link
http://api.jquery.com/live/:
As of jQuery 1.7, the .live() method is deprecated. Use .on() to attach event handlers. Users of older versions of jQuery should use .delegate() in preference to .live().

This method provides a means to attach delegated event handlers to the document element of a page, which simplifies the use of event handlers when content is dynamically added to a page. See the discussion of direct versus delegated events in the .on() method for more information.

Rewriting the .live() method in terms of its successors is straightforward; these are templates for equivalent calls for all three event attachment methods:

Je moet nu de on() functie gebruiken op de juiste manier.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 23:22:03
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip het werkt weer als vanouds :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:23:41
Quote Anchor link
Mooi! :-)
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 09:45:22
Quote Anchor link
Het werkt toch niet helemaal goed bij een nieuwe inspectie.
Bij sommige images word een verkeerd images gedeeld (terwijl er in de code wel het juiste image bij staat) iemand enig idee hoe dat kan?

Het vreemde is dat de titel en de beschrijving wel kloppen.

Mijn vermoeden is dat hier ergens iets niet klopt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').live('click', function(e){


wat vervangen is in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('td').on('click', '#share_button<?php echo $share_counter; ?>', function(e){


Waarschijnlijk zou ik hier naar moeten verwijzen "#share_button?"?
Het nummer van "#share_button?" wordt steeds verhoogd naargelang er images zijn om te delen.

Ik krijg ook een aantal keer de melding: Uncaught ReferenceError: share_me is not defined
Dit komt soms 5x voor soms 2x het veranderd steeds.

Als iemand een idee heeft wat er nu mis gaat hoor ik het graag, ook als ik meer code moet plaatsen natuurlijk.

P.S. Zo werkt het ook zonder de on(), maar probleem met het image blijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){


Sietsko
Gewijzigd op 29/06/2016 11:06:20 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 13:50:23
Quote Anchor link
Je hebt ook nergens een share_me() functie gedeclareerd? Het afhandelen van de click gebeurt ook via .on(...), dus je kunt dat hele onclick="share_me()" weglaten?

Ik neem aan dat $share_counter een vaste waarde heeft, dus #share_button<$share_counter> is waarschijnlijk niet uniek? Ook definieer je met .on(...) vaak in één keer onclick-events voor meerdere elementen. Het zou handiger zijn als je een id definieert en aanroept voor een overkoepelende container (table wellicht?) en dan de klikbare elementen voorziet van een klasse ofzo.

Voor het overzicht zou het ook niet misstaan om de laatste versie van relevante code te plaatsen, zodat we hierop kunnen voortborduren - het is nu namelijk nogal koffiedik kijken wat er misgaat... De flarden code die je plaatst bevatten simpelweg te weinig puzzelstukjes.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 14:17:24
Quote Anchor link
Ik heb even wat meer code neergezet zodat het wat duidelijker is wat er gebeurd.
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
// teller om de id's voor de share buttons te maken
$share_counter = 1;
    
    foreach ($resultaat as $both)
    {

    
        echo '<div class="content_container_beeldendevorming"><div class="content_image_beeldendevorming">';
        echo "<div class='wrapper'>";
        echo '<a href="link naar andere pagina"><div align="left"><strong>Titel</strong>'.
             '</div><br><img src="'.$delthumb.$both['thumbnail2'].'" alt="" width="267" height="200" /></a>';
        echo "<div class='description'>";
        echo "<div class='description_content'>";
           echo '<table width="263" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">';
        echo "<tr>";
        echo '<td width="70" scope="row">';
        ?>
                    
        <div onclick="share_me()"><img id = "share_button<?php echo $share_counter; ?>" src = "deel_button.png"></div>

          <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(){
                $('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){
                    e.preventDefault();
                    FB.ui({
                        method: 'feed',
                        name: 'Titel',
                        picture: 'link to image',
                        link: 'link to url',
                        caption: 'www.juf-milou.nl',
                        description: 'description'
                    });
                });
            });
        </script>
        <?php                
        echo '</td>';
        echo '<td width="81">&nbsp;</td>';
        echo '<td width="129" align="right">&nbsp;</td>';
        echo '</tr></table></div></div></div>';
    
        // verhoog de share counter met 1
        $share_counter++;
    }

?>
Gewijzigd op 29/06/2016 14:24:29 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 15:19:15
Quote Anchor link
Sietsko Bos op 29/06/2016 14:17:24:
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.

Waar blijkt dat uit? Stuur je ook de juiste informatie door aan FaceBook?

Observatie: er staat nu JavaScript code in een PHP-loop, deze lap JavaScript-code komt dus meerdere keren voor in het uiteindelijke HTML-document. In plaats van het éénmalig definiëren van een generieke functie voor het afhandelen van een click-event definieer je nu voor elke afbeelding afzonderlijk een click-event(-functie)? Waarom? :/

En zoals eerder gezegd doet dat onclick="share_me()" of whatever dus waarschijnlijk niets. In het ergste geval breekt dit de rest van je JavaScript omdat je refereert aan een niet-bestaande functie. Maak alles eerst eens kloppend door dat weg te halen en kijk dan eens of/hoe het een en ander werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.