Gebruik facebook feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 22:51:06
Quote Anchor link
Hallo ik gebruik dit om een image met tekst te sharen op facebook, dat werk goed samen met jquery 1.6.1
Maar nu maak ik gebruik van jquery 1.11.2 en werk mijn button om te sharen niet meer.
Heeft iemand een oplossing hiervoor?

Dit is hoe het wel werkt met 1.6.1 maar niet met 1.11.2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<div id="fb-root"></div>
    <script>
      window.fbAsyncInit = function() {
        FB.init({
          appId  : 'MyId',
          status : true, // check login status
          cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session
          xfbml  : true  // parse XFBML
        });
      };
    
      (function() {
        var e = document.createElement('script');
        e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js';
        e.async = true;
        document.getElementById('fb-root').appendChild(e);
      }());
    </script>




    <div onclick="share_me()"><img id = "share_button1" src = "deel_button.png"></div>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function(){
            $('#share_button1').live('click', function(e){
                e.preventDefault();
                FB.ui({
                    method: 'feed',
                    name: 'titel',
                    link: 'url',
                    picture: 'image.jpg',
                    caption: 'website',
                    description: 'de beschrijving'
                });
            });
        });
    </script>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 27/06/2016 23:05:11 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 20:11:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:07:13
Quote Anchor link
http://api.jquery.com/live/:
As of jQuery 1.7, the .live() method is deprecated. Use .on() to attach event handlers. Users of older versions of jQuery should use .delegate() in preference to .live().

This method provides a means to attach delegated event handlers to the document element of a page, which simplifies the use of event handlers when content is dynamically added to a page. See the discussion of direct versus delegated events in the .on() method for more information.

Rewriting the .live() method in terms of its successors is straightforward; these are templates for equivalent calls for all three event attachment methods:

Je moet nu de on() functie gebruiken op de juiste manier.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 23:22:03
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip het werkt weer als vanouds :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:23:41
Quote Anchor link
Mooi! :-)
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 09:45:22
Quote Anchor link
Het werkt toch niet helemaal goed bij een nieuwe inspectie.
Bij sommige images word een verkeerd images gedeeld (terwijl er in de code wel het juiste image bij staat) iemand enig idee hoe dat kan?

Het vreemde is dat de titel en de beschrijving wel kloppen.

Mijn vermoeden is dat hier ergens iets niet klopt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').live('click', function(e){


wat vervangen is in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('td').on('click', '#share_button<?php echo $share_counter; ?>', function(e){


Waarschijnlijk zou ik hier naar moeten verwijzen "#share_button?"?
Het nummer van "#share_button?" wordt steeds verhoogd naargelang er images zijn om te delen.

Ik krijg ook een aantal keer de melding: Uncaught ReferenceError: share_me is not defined
Dit komt soms 5x voor soms 2x het veranderd steeds.

Als iemand een idee heeft wat er nu mis gaat hoor ik het graag, ook als ik meer code moet plaatsen natuurlijk.

P.S. Zo werkt het ook zonder de on(), maar probleem met het image blijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){


Sietsko
Gewijzigd op 29/06/2016 11:06:20 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 13:50:23
Quote Anchor link
Je hebt ook nergens een share_me() functie gedeclareerd? Het afhandelen van de click gebeurt ook via .on(...), dus je kunt dat hele onclick="share_me()" weglaten?

Ik neem aan dat $share_counter een vaste waarde heeft, dus #share_button<$share_counter> is waarschijnlijk niet uniek? Ook definieer je met .on(...) vaak in één keer onclick-events voor meerdere elementen. Het zou handiger zijn als je een id definieert en aanroept voor een overkoepelende container (table wellicht?) en dan de klikbare elementen voorziet van een klasse ofzo.

Voor het overzicht zou het ook niet misstaan om de laatste versie van relevante code te plaatsen, zodat we hierop kunnen voortborduren - het is nu namelijk nogal koffiedik kijken wat er misgaat... De flarden code die je plaatst bevatten simpelweg te weinig puzzelstukjes.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 14:17:24
Quote Anchor link
Ik heb even wat meer code neergezet zodat het wat duidelijker is wat er gebeurd.
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
// teller om de id's voor de share buttons te maken
$share_counter = 1;
    
    foreach ($resultaat as $both)
    {

    
        echo '<div class="content_container_beeldendevorming"><div class="content_image_beeldendevorming">';
        echo "<div class='wrapper'>";
        echo '<a href="link naar andere pagina"><div align="left"><strong>Titel</strong>'.
             '</div><br><img src="'.$delthumb.$both['thumbnail2'].'" alt="" width="267" height="200" /></a>';
        echo "<div class='description'>";
        echo "<div class='description_content'>";
           echo '<table width="263" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">';
        echo "<tr>";
        echo '<td width="70" scope="row">';
        ?>
                    
        <div onclick="share_me()"><img id = "share_button<?php echo $share_counter; ?>" src = "deel_button.png"></div>

          <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(){
                $('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){
                    e.preventDefault();
                    FB.ui({
                        method: 'feed',
                        name: 'Titel',
                        picture: 'link to image',
                        link: 'link to url',
                        caption: 'www.juf-milou.nl',
                        description: 'description'
                    });
                });
            });
        </script>
        <?php                
        echo '</td>';
        echo '<td width="81">&nbsp;</td>';
        echo '<td width="129" align="right">&nbsp;</td>';
        echo '</tr></table></div></div></div>';
    
        // verhoog de share counter met 1
        $share_counter++;
    }

?>
Gewijzigd op 29/06/2016 14:24:29 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 15:19:15
Quote Anchor link
Sietsko Bos op 29/06/2016 14:17:24:
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.

Waar blijkt dat uit? Stuur je ook de juiste informatie door aan FaceBook?

Observatie: er staat nu JavaScript code in een PHP-loop, deze lap JavaScript-code komt dus meerdere keren voor in het uiteindelijke HTML-document. In plaats van het éénmalig definiëren van een generieke functie voor het afhandelen van een click-event definieer je nu voor elke afbeelding afzonderlijk een click-event(-functie)? Waarom? :/

En zoals eerder gezegd doet dat onclick="share_me()" of whatever dus waarschijnlijk niets. In het ergste geval breekt dit de rest van je JavaScript omdat je refereert aan een niet-bestaande functie. Maak alles eerst eens kloppend door dat weg te halen en kijk dan eens of/hoe het een en ander werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.