Gecentreerde DIV probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dag PHPhulpers,

Ik ben bezig met mijn eerste DIV layout. Echter lukt het me nog niet om de gecentreerde box op de juiste margin te krijgen.

leftnav, rightnav en content hebben alledrie een top-margin van 10px. Echter doet de content vreemd. Weet iemand hoe dit komt?

De pagina's zijn hier te vinden:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Dank!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 02:48:21
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 05:52:00
Quote Anchor link
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-
 
- -

- -

18/04/2008 06:05:00
Quote Anchor link
Probeer ze eens alle drie naar links te floaten.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 06:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu links + content naar links gefloat, en rechts gewoon naar rechts. Echter is de content DIV niet breed. Hij is maar klein breed. Ik heb hem geupload dus check het maar eens op:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Thnx Jonathan, we zijn er volgens mij bijna!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/04/2008 07:23:00
Quote Anchor link
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/04/2008 10:56:00
Quote Anchor link
css gedeelde voor gecentreerde layout is :
}

#container {
width: 600px;
margin-top: 10px;
margin-right: auto;
margin-bottom: 10px;
margin-left: auto;
}
#header {
height: 90px;
}
#menu {
float: left;
width: 140px;
}

#content {
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
overflow: auto;
}



html div gedeeldte :
<div id="container">
<div id="header"></div>
<div id="menu"></div>
<div id="content"></div>
</div>

Indien je nu nog een extra div wil hebben aan de rechtkant dan zet je die even onder het menu <div id=rechtsmenu> </div>
extra css
#rechtsmenu {
float: right;
width: 140px;
}

Succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Smulders
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/04/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 18.04.2008 07:23:
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.

Mee eens. Volgende bump == topic closed, wat mij betreft.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Mijn excuses. Ik snap 't.

Echter Bart, ik heb het geprobeerd. Maar ik zie / snap niet zo goed wat hier anders aan is dan wat ik zelf heb. Behalve dan die overflow. Wat moet ik wijzigen als je kijkt naar mijn stuk CSS? Dus dan bedoel ik dit stuk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
#outer {
    width: 1000px;
    margin: 0px auto;
    background-color: #fff;
    color: #333;
     line-height: 130%;
}

#inner {
    width: 980px;
    padding-top: 10px;
    margin: 10px auto;
}

#header {
     padding: .5em;
    background-color: #ddd;
    height: 120px;
    border-bottom: 1px solid gray;
}

#leftnav {
    float: left;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#rightnav {
    float: right;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#content {
    float: left;
    overflow: auto;
    position: absolute;
    width: 200px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 15px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:45:00
Quote Anchor link
Daarnaast.

Als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#content {
    float: left;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}


Staat hij goed in het midden, maar is hij niet breed genoeg. Als ik dan dus vervolgens een width: wil toevoegen komt hij eronder te staan. Dit dus bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#content {
    float: left;
        width: 450px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

19/04/2008 15:10:00
Quote Anchor link
Heb hem al opgelost. Duurde even, maar de tip van Bart was toch de goede. Hij formuleerde 'm alleen een beetje raar, maar ben eruit gekomen.

DANK!

p.s. slotje mag erop!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.