Geen bbcode weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Henk PHP

Henk PHP

18/02/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Hoi,
ik heb de volgende functie voor bbcodes:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

function bbcode($txt)
{

$txt = preg_replace('_\[b\](.+?)\[/b\]_is', '<b>$1</b>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[i\](.+?)\[/i\]_is', '<i>$1</i>', $txt);
/* ect. */

    echo $txt;

}

?>

Nu wil ik een soort code tag toevoegen die zorgt dat alles binnen de code tag niet word omgezet.
Dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[b]hoi[/b]

moet niet worden omgezet in hoi.

Hoe krijg ik dat voor elkaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:13:14
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 19:26:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Je zou gebruik kunnen maken van tags waartussen de tekst niet geparsed wordt. Dit doe je door allereerst de tekst tussen deze tags op te slaan in een array en te vervangen door de index waarin je die opgeslagen hebt. Vervolgens ga je al je andere UBB parsen en uiteindelijk zet je de te negeren tekst weer terug.

http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/966/

Kijk eens naar dit script, een goed voorbeeld van hoe je het zou kunnen aanpakken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Hm, hoe moet ik dat dan precies doen?
Ik ben bang dat ik de werkwijze in dat script niet helemaal door heb.

Kun je een klein voorbeeldje geven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 19:51:00
Quote Anchor link
Het gaat enkel om deze drie functies uit die klasse:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
    function ubb_ignore($string = '', $return = false){
        
        //if(!empty($string)) $this->setText($string);
        $this->text = preg_replace('#\[ignore\](.*?)\[/ignore\]#sie',"\$this->_ignore('\\1')",$this->text);
        if($return) return $this->getText();
    }


// En:
    function getText(){
        //$this->text = preg_replace('#\[highlight\]([0-9])\[/highlight\]#sie','$this->_highlight(\\1)',$this->text);
        //$this->text = preg_replace('#\[highlight=(.+?)\]([0-9])\[/highlight\]#sie','$this->_highlight(\\2,"\\1")',$this->text);

        $this->text = preg_replace('#\[ignore\]([0-9])\[/ignore\]#sie','$this->_ignore(\\1)',$this->text);
        return $this->text;
    }


// En:
    function _ignore($code){
        if(is_numeric($code)){
            return $this->code[$code];
        }
else{
            $n = array_push($this->code,nl2br(htmlspecialchars($code)));
            return '[ignore]'.--$n.'[/ignore]';
        }
    }

?>

De eerste die aangeroepen wordt is ubb_ignore(). Vanaf daar kun je vast zelf wel achterhalen wat er met de data gebeurt.

ps. Minder belangrijke regels nog even gecomment...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Hm, ik snap het een beetje denk ik maar ik gebruik geen classes dus t is een beetje puzzel werk.
Zo ziet mijn code er nu uit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function smileys($txt)
{

$smileys = array(
':)',
 ':(',
':P',
'8)',
'8-)',
':w',
'(a)',
'(ja)',
'(nee)',
'(ok)',
'_0_'
);

$imgs = array(
'<img src="afbeeldingen/smileys/smile.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/sad.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/clown.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/cool.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/bonk.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/bye.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/hypocrite.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/yes.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/no.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/thumbsup.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/worshippy.gif" border="0"/>'
);




$txt = str_replace ($smileys, $imgs, $txt);
$txt = preg_replace('_\[b\](.+?)\[/b\]_is', '<b>$1</b>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[i\](.+?)\[/i\]_is', '<i>$1</i>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[u\](.+?)\[/u\]_is', '<u>$1</u>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[url=(.+?)\](.+?)\[/url\]_is', '<a href="$1" target="_blank">$2</a>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[url\](.+?)\[/url\]_is', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $txt);

 while (preg_match('_\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]_is', $txt))
    {

$txt = preg_replace('_\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]_is', '<table class="quote"><tr><td><b>$1</b> schreef:</td></tr><tr><td><i>$2</i></td></tr></table>', $txt);
    }

 while (preg_match('_\[quote\](.+?)\[/quote\]_is', $txt))
    {

$txt = preg_replace('_\[quote\](.+?)\[/quote\]_is', '<table class="quote"><tr><td>quote:</td></tr><tr><td><i>$1</i></td></tr></table>', $txt);
    }

$txt = preg_replace('_\[img\](.+?)\[/img\]_is', '<img src="$1" border="0">', $txt);




    echo $txt;
}

?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo smileys(nl2br(stripslashes(htmlspecialchars($reactie1['bericht']))));

?>


Ik zie ff niet hoe ik dat hierop moet toepassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.