geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 11:43:04
Quote Anchor link
Onderstaande code geeft geen output bij regel 35 van het script "echo $row[name];"
Indien de select name from j_jtmb_members_directory l where l.user_id=186 wordt toegepast dan krijg ik wel de naam. ik heb al gekeken of de $_REQUEST["code"] wel meekwam door een echo te gebruiken, maar die werdt netjes aangegeven.

Waar gaat het fout. Ik kwam her en der al opmerkingen tegen dat je beter geen mysql_ statements meer moest gebruiken, maar helaas ben ik erg nieuw met php en mysql en ben ik bezig een oude site met specifieke code in joomla te verweven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    if (empty($_REQUEST["code"]) != 1)
    {

        $sql =     'SELECT * '.
                'FROM j_jtmb_members_directory l '.
                'WHERE l.user_id=' . $_REQUEST["code"];            
        $result = mysql_query($sql);
        $row = mysql_fetch_array($result);
    }

?>


<html>

<head>
<link REL="STYLESHEET" TYPE="text/css" HREF="/.include/template.css">
<title>Wijzigen Ledenlijst</title>
</head>

<body >
<table width="100%" border="0">
<tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
              $mi
= "beheer";
            //include('../menu/menu.php');
        ?>

</td>
<td>
<h1> Verzamelstaat overzicht </h1>
<h2>van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
         echo $row[name];

?>
</h2>
<p align="right"><a href="/beheer/beheer_ledenlijst.php">Naar de
ledenlijst> </a></p>
<p align="left"><a href="wijzig_staat1ster.php?code=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["code"];?>
">1* opleidingsresultaten</a></p>
<p align="left"><a href="wijzig_staat2ster1.php?code=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["code"];?>
">2* opleidingsresultaten </a> </p></td>
</tr>
</table>
</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:44:04
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

21/03/2013 11:58:17
Quote Anchor link
Misschien $row[name]; veranderen naar $row["name"];
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2013 12:08:02
Quote Anchor link
De function empty() geeft alleen true of false return.
Je query is lek. Zie sql-injection.
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 12:44:02
Quote Anchor link
Ik snap het feit dat de query lek is, maar dat is nu voor latere zorg.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

21/03/2013 13:50:29
Quote Anchor link
Waar komt de $_REQUEST['code'] vandaan?
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 14:01:53
Quote Anchor link
Die wordt meegegeven uit een ander script.
Als ik die echter weg laat en in de query gewoon een bestaande code gebruik dan blijft de $row(name) ook nog leeg, terwijl bij een query op de databasee wel een resultaat wordt weergegeven.

Toevoeging op 21/03/2013 14:15:25:

geprobeerd de code te wijzigen

$sql= 'SELECT * '.
'FROM j_jtmb_members_directory l, param p '.
'WHERE l.user_id = p.var' ;
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);

nog geen resultaat

de query laat op de database wel resultaat zien, dus het moet ergens in de

$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);
Gewijzigd op 21/03/2013 14:39:08 door Martin Kleijn
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2013 14:27:31
Quote Anchor link
Misschien mislukt die query wel.
Bouw foutafhandeling in.
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 15:08:16
Quote Anchor link
de query los op de database loslaten geeft wel resultaat, dus dat is het niet

en ik ben ook nog een 'echte' beginner, dus dat is makkelijker gezegd dan voor mij gedaan

$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($result);

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
Gewijzigd op 21/03/2013 16:59:53 door Martin Kleijn
 
Jasper DS

Jasper DS

21/03/2013 19:59:58
Quote Anchor link
Typisch geval van het ontbreken van een foutafhandeling. Kijk even naar deze foutafhandeling. En zoek op SQL-injection, zoals Santhe als zei, je script is lek!
 
Martin Kleijn

Martin Kleijn

21/03/2013 20:33:41
Quote Anchor link
Ik heb het script aangepast
en de query opgebouwd zoals in het voorbeeld van de foutafhandeling.
Hiermee is mijn probleem opgelost.

Bedankt!
Gewijzigd op 21/03/2013 20:39:05 door Martin Kleijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.