Geen sessions?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:04:00
Quote Anchor link
Ik heb net een nieuwe host gekocht, alles werkt tot nu toe, maar:

Ik kan geen sessions aanmaken :S

Ik heb session_start(); etc.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 15:52:15
 
Harmen

Harmen

11/02/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Mmm,
wat is nu de vraag? Of is het gewoon de bedoeling dat we met je mee huilen?
:'S :'( :'@
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:08:00
Quote Anchor link
de vraag is:
Waarom ik geen sessions aan kan maken..
 
PHP erik

PHP erik

11/02/2006 14:09:00
Quote Anchor link
Hi PurpleMadness,

Heb je een script dat je hebt getest? Post die hier even, dan kunnen we meekijken of het niet aan je script ligt.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:15:00
Quote Anchor link
Ik heb het met een test geprobeerd:
pagina1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
session_start();
$_SESSION['test'] = "test";
echo '<a href="pagina2.php">pagina2.php</a>';
?>


pagina2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
session_start();
echo $_SESSION['test'];
?>



Maar bij pagina 2 output hij helemaal niks..
 
PHP erik

PHP erik

11/02/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Oké, dat is inderdaad wel heel gek. Misschien draait de host een heel oude versie van PHP en lukt het wel met session_register(), maar dat lijkt me niet echt een oplossing.

Ik zou toch m'n host even bellen of mailen, misschien hebben ze de session-dir niet goed ingesteld.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:22:00
Quote Anchor link
PHPerik:
Oké, dat is inderdaad wel heel gek. Misschien draait de host een heel oude versie van PHP en lukt het wel met session_register(), maar dat lijkt me niet echt een oplossing.

Ik zou toch m'n host even bellen of mailen, misschien hebben ze de session-dir niet goed ingesteld.

Ik heb het al met session_register geprobeerd, ik zal inderdaad een een mailtje sturen
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/02/2006 14:38:00
Quote Anchor link
Het beste kun je deze vraag even bij je nieuwe hoster leggen, daar betaal je namelijk voor en hij kan het je beter vertellen dan ons.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/02/2006 15:13:00
Quote Anchor link
en als ze toch nog met session_register() werken zou ik een andere host adviseren ;)
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 15:22:00
Quote Anchor link
PHPerik:
Oké, dat is inderdaad wel heel gek. Misschien draait de host een heel oude versie van PHP en lukt het wel met session_register(), maar dat lijkt me niet echt een oplossing.

Ik zou toch m'n host even bellen of mailen, misschien hebben ze de session-dir niet goed ingesteld.

Wat zou dan een verkeerde pad moeten zijn?

BTW: slaat hij de sessions in een bestand op of kan je dat niet zien?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/02/2006 15:37:00
Quote Anchor link
Php slaat zijn gegevens inderdaad op in een bestand, die je gewoon kan uitlezen als je voldoende rechten daarvoor hebt :).
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

11/02/2006 15:53:00
Quote Anchor link
IK hou het met deze informatie hier op een instellings"foutje" bij je nieuwe host en wanneer ik jou was stuurde ik ze een net mailtje met dezelfde vraag als die je ons stelt.

Soms is een kleine wijziging aan de serverside al voldoende en is alles voor jou toppies geregeld.
Om de snelheid voor jou erin te houden vertel je host ook wat je allemaal al gedaan hebt en dat jij het niet meer weet wat te doen maar dat je graag PHP met sessions had gehad en of dit ook kan?

Heel veel Succes!!!


edit: typo :(
Gewijzigd op 11/02/2006 15:54:00 door Lissy Pixel
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 16:16:00
Quote Anchor link
lissy:
IK hou het met deze informatie hier op een instellings"foutje" bij je nieuwe host en wanneer ik jou was stuurde ik ze een net mailtje met dezelfde vraag als die je ons stelt.

Soms is een kleine wijziging aan de serverside al voldoende en is alles voor jou toppies geregeld.
Om de snelheid voor jou erin te houden vertel je host ook wat je allemaal al gedaan hebt en dat jij het niet meer weet wat te doen maar dat je graag PHP met sessions had gehad en of dit ook kan?

Heel veel Succes!!!


edit: typo :(

Bedankt, 't zal wel lukken hoop ik

Ik kijk in die folder waar de sessions in "horen"te staan, en met webdevolper voor FF kan je ook je sessions zien, en in die map staan ze niet, en wel in webdeveloper :S
 
Eris -

Eris -

11/02/2006 16:19:00
Quote Anchor link
Sessions staan client side en vaak in de temp dir.. En die is vaak niet voor je toegangkelijk (Als de server niet van jouw is...)
 
Oid T

Oid T

11/02/2006 17:20:00
Quote Anchor link
Serverside neem ik aan dat je bedoelt?

Cookies staan clientside

Misschien kan je ons ook vertellen welke host dit is?? Niet om hem/haar in een kwaad daglicht te zetten maar om te kunnen kijken of meer mensen dit probleem hebben?
Gewijzigd op 11/02/2006 17:23:00 door Oid T
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 17:59:00
Quote Anchor link
kijk bovenaan op de banner..

Hostingdiscounter.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.