Gegevens inserten in database lukt wel maar gegevens ophalen niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco van Akker

Remco van Akker

05/10/2012 17:30:56
Quote Anchor link
Hallo Progammeurs,

Ik ben bezig met een scriptje waarbij je laatste bezoekers
terug kan zien van je profiel pagina alleen insert hij die bezoekers
wil in de database maar als ik de gegevens wil ophalen en dan laten zien
lukt dat op 1 of andere manier niet. Hier onder zie je de code.
Ziet iemand het probleem?
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
include('config.php');


$ophalen = mysql_query('SELECT naam, visitor, datum FROM lastvisits WHERE naam = "'.$_SESSION['naam'].'" ') or trigger_error(mysql_error());
while($show = mysql_fetch_assoc($ophalen)) {
    echo $show['visitor'].' - '.$show['datum'];
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 00:49:43
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/10/2012 17:56:15
Quote Anchor link
Dat lijkt me correct te kunnen zijn.
Krijg je iets van errors te zien?
Krijg je iets te zien?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/10/2012 17:58:08
Quote Anchor link
Nee ik krijg echt helemaal niks te zien.
Gewoon een witte pagina.
 
Reshad F

Reshad F

05/10/2012 18:04:29
Quote Anchor link
doe is een print_r op je query variabele
 
Eddy E

Eddy E

05/10/2012 18:04:57
Quote Anchor link
Zet eens dit helemaal bovenaan de pagina (nog voor session_start()):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

05/10/2012 18:34:28
Quote Anchor link
Als je helemaal niets te zien krijgt dan betekent dit dat "mysql_fetch_assoc($ophalen)" meteen FALSE oplevert, m.a.w. "no rows selected".
Gewijzigd op 05/10/2012 18:37:59 door Ivo Breeden
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/10/2012 18:39:31
Quote Anchor link
Laat maar het is al opgelost :)
Server reageerde heel traag, dus de gegevens
kwamen laat aan. Toch bedankt voor jullie hulp!
 
Jaron T

Jaron T

05/10/2012 18:57:16
Quote Anchor link
Dat moet wel een hele trage server zijn...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.