[GEZOCHT] Designer (spoed)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 11:37:00
Quote Anchor link
Waarde PHPhulpers,

Ivm een zieke designer, een werkende designer, en ik, de scripter die niet kan designen zit met een probleem. Vandaag moet ik een website opleveren, de back-end is al volledig af, alleen het design nog niet. Nou is mijn vraag wie mij uit de brand kan helpen.

Beschrijving
Het wordt een website voor een feest, een simpel en schoon design, met een Hollandse uitstraling. Blauwe achtergrond, gras aan de onderkant, molentje ergens en een hollands kaasmeisje. Dan daaroverheen een vierkant blok, rand van tulpen, daarin een iframe. Links het menu. 5 simpele knoppen, kleur van Nederland. Boven het blok een header met daarin het logo. Klaar is Kees. Ik kan het je zo uitleggen en vertellen, ik denk dat je er niet lang mee bezig bent.

Verdiensten
100E, maar daar kan uiteraard over worden gepraat.

Geinteresseerd en behulpzaam? (DANK!)
Reageer hieronder of stuur me een PM. Ik ben vrijwel de hele dag op phphulp en zal dit topic en mijn inbox uiteraard in de gaten houden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:32:04
 
- wes  -

- wes -

02/06/2008 11:42:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik dit zeg maar wat ben jij enorm slecht in plannen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/06/2008 11:45:00
Quote Anchor link
En wat ben je enorm slecht in topic titels verzinnen.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 11:51:00
Quote Anchor link
@wes
Hahaha.
Plannen is het niet zo zeer. Ook ooit wel eens gehoord van je opdrachtgever die de planning wijzigd? Dank in ieder geval voor je scherpe constatering.

@Jacco
Ja ik zit nog even te denken wat we beter kunnen doen. Waar zat jij aan te denken dan? [DESIGN] designer nodig?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

02/06/2008 11:55:00
Quote Anchor link
Zoiets zou beter zijn, nu haal je niet uit het topic titel of je nu hulp zoekt met bijv CSS oid.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/06/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Quote:
Ook ooit wel eens gehoord van je opdrachtgever die de planning wijzigd?


En wanneer heb je gehoord dat het is gewijzigd. Als je dit optijd gehoord hebt is het slechte planning. Als je het niet optijd hebt gehoord dan moet je contact opnemen met de opdrachtgever.... Dan moet je er namelijk zijn prbleem van maken en niet jou probleem.

En zat meer te denken aan iets als :
[GEZOCHT]Designer (spoed)

Lijkt me ongeveer alles omvattend genoeg
 
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 12:00:00
Quote Anchor link
@Jurgen @Jacco
True true. Ik kreeg het vrijdag per SMS te horen terwijl ik in Mechelen zat waarvan ik gisteren om 17h00 uur terug kwam.

Ik heb het topictitel gewijzigd heren. Jacco heeft hem gewonnen, maar oke...

[ontopic]!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/06/2008 12:04:00
Quote Anchor link
Quote:
True true. Ik kreeg het vrijdag per SMS te horen terwijl ik in Mechelen zat waarvan ik gisteren om 17h00 uur terug kwam.


Ga dan gewoon direct je opdrachtegeven bellen en vertel hem dat hij de boom in kan omdat dit niet te halen is. Het verschuiven van deadlines (met name naar voren :P) Dient gewoon ruim optijd gemeld in mijn opinie. Bel hem op en zeg dat het niet haalbaar is.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2008 12:09:00
Quote Anchor link
Zullen we dit maar even naar vacatures verplaatsen?
Ja, dus.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 12:16:00
Quote Anchor link
@Jacco
Wat doe je ingewikkeld zeg. Ik snap je punt wel, maar dat werkt nu even niet. Als je niet wilt of kunt helpen moet je gewoon even op CTRL + W, APPELTJE + F of ALT + F4 klikken...

@SanThe
Thnx!
 
- wes  -

- wes -

02/06/2008 12:34:00
Quote Anchor link
Mogen we zelf weten!

We zeggen alleen slechte planning, en als dat het niet , slechte communicatie en afspraken. Je snijd jezelf in de vingers op deze manier. Deadlines worden gezet met een goede reden, daar kan je niet zomaar van afwijken, helemaal niet naar voren als opdrachtgevert.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/06/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Eventueel heb ik dit liggen voor je. Gras, wolken, zon... en het sized allemaal mee.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/06/2008 13:24:00
Quote Anchor link
Wes en Jacco hebben groot gelijk, een deadline kan niet zomaar naar voren worden geschoven, net zo min als dat je hem zomaar uit kan en mag stellen. Jij houdt rekening met een deadline, waarbij je er geen rekening mee houdt dat dingen echt heel slecht lopen.

Het verschuiven van een deadline dient ten allen tijde door beide partijen te worden goedgekeurd, wat betekend dat er overleg plaats moet vinden. Een eenzijdige verandering van de planning kan natuurlijk nooit goed zijn.

Daar komt nog eens bij dat je waarschijnlijk zelf nu de fout hebt gemaakt dat je naar je opdrachtgever toe hebt laten merken dat je het wel zou kunnen redden. Deze gaat hier dan natuurlijk vanuit, dan heb je jezelf in de vingers gesneden. Heb je niet gezegd het te gaan redden, dan moet de opdrachtgever wat meer geduld hebben. Je kan hem wel beloven er vaart achter te zetten.
 

02/06/2008 13:25:00
Quote Anchor link
De opdrachtgever kan heel bijdehand een deadline verschuiven, maar zolang jij van te voren alles duidelijk hebt vastgelegd in een contract / plan van aanpak wat ondertekend is kan hij hoog of laag springen, maar kan jij het ondertekende plan van aanpak gewoon hanteren. Mocht hij het echt willen verschuiven mag hij over de brug komen :)
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

02/06/2008 14:37:00
Quote Anchor link
@ts: kijk eens op tbforum ben je hoogst waarschijnlijk nog goedkoper uit dan 100E.
 
Sven Haveman

Sven Haveman

02/06/2008 15:01:00
Quote Anchor link
Voor 100 euro kom je nergens. Tenzij je genoegen neemt met een template.

Maar dat moet je ZELF WETEN ;)
 
ArendJan

ArendJan

02/06/2008 17:51:00
Quote Anchor link
Je hebt een PM, als je snel reageert heb je misschien geluk. ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.