Google Ads

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

04/07/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn Google ads.
Deze staan om mijn website:
http://bf.web-share.nl (linksonder)

Nou is het probleem dat ik een achergrond afbeelding heb namelijk:
http://bf.web-share.nl/img/menu_bg.gif

Hoe krijg ik het voorelkaar om of de geen achtergrond kleur te krijgen met de google ads.
Of zoiets als div boxen te gebruiken (met een achergrondafbeelding), om zo de achtergrond kleur weg te werken maar de tekst niet.

Mvg,
Melroy v/d Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:50:08
 
Eris -

Eris -

04/07/2006 10:43:00
Quote Anchor link
Ben bang dat het niet mogelijk is..
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

04/07/2006 10:53:00
Quote Anchor link
De pagina van Google ads zien er zo uit (schematisch):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<html><head><base target=_top></head>
<body bgcolor=#1a1a1a text=#d0d0d0>
<table bgcolor=#1a1a1a border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 height=100% width=100%><tr><td height=18 bgcolor=#AFAFAF valign=middle><div class=bb><img border=0 align=right height=13 width=13 src="" style="margin:1px" alt=""><a href="" target=_blank>Ads by Google</a></div></td></tr><tr><td valign=top><div style="padding:0px 0px"><div><img height=1 width=1 alt=""></div><a href=""></script>BlaBla</a><div class=sep><img height=1 width=1 alt=""></div><a href="">BLaBla</a></div>
</td></tr></table></body></html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Eris -

Eris -

04/07/2006 11:04:00
Quote Anchor link
Ja maar je kan geen code aanpassen die gedraaid word op de server van Google...
 
Leo

Leo

04/07/2006 11:11:00
Quote Anchor link
Idd, je zal toch echt de standaart kleuren moeten gebruiken of zelf banners maken

Offtopic:
[/b] Ik zie al dat ik nodig eens een header tutorial moet schrijven xO
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

05/07/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Hoe zo Leo?
Heb ik zo'n slechter header :(

Geef me dan wat tips via:
---
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Eris -

Eris -

05/07/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Wij zijn een forum dus we doen niets via msn...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/07/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Oke Eris, dit vind ik beetje jammer, als hij wat hulp qua design via MSN wil, moet hij dat toch zelf weten...
Hoef je het emailadres niet meteen weg te halen :S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/07/2006 13:37:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan

Eris heeft wel gelijk, tips geven over designen kunnen we hier ook doen, er zijn mensen genoeg die wel een website kunnen maken, maar de ballen verstand hebben van designen. Ik voel me daar een beetje in thuis, al wordt het beter, met mijn Fireworks talent en het algemene css designen (ik "leen" nog wel eens een cssje van iemand)
En als iemand een plaatje maakt voor hem, kan het ook altijd nog via internet...-->plaatje uploaden, en dan hier de link plaatsen, daar hebben we allemaal wat aan!
 
Barry

Barry

05/07/2006 14:14:00
Quote Anchor link
@robert
je hebt wel gelijk,
ik idd ook, programmeren, en functies dat gaat goed, maar zodra het op een goede site en compatibiliteit aankomt, wordt het idd ook lastig, dankzij ook dit forum leer ik steeds meer! ;-)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/07/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Robert, sorry hoor, maar het is toch onzin...
Wie geeft de admins en mods hier het recht mensen te verbieden te MSNen...
Tuurlijk, kennis hier delen is niks mis mee, maar het ging mij om het weghalen van het emailadres, ik vind dat gewoon belachelijk.
Iets over zeggen dat het beter is om het gewoon op het forum te doen? Groot gelijk! Maar verbieden het niet te doen is gewoon achterlijk.
 
Roy

Roy

05/07/2006 14:24:00
Quote Anchor link
Helemaal mee eens Willem-Jan. Ookal wil ik hier neerzetten waar ik woon...
 
- wes  -

- wes -

05/07/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Wil net zeggen sommige dingen spreek ik ook liever face to face. goed contact met erik (ook mod) en lissy (ook mod) over email en msn, gaat vaak ook over php maar ik schiet er meer op als dat via msn gaat.

dus idd, geef het alleen aan dat het forum er niets aan heeft , maar haal niets weg
 
Eris -

Eris -

05/07/2006 15:23:00
Quote Anchor link
WJ dan stuur je even een PM met je MSN adress.

Straks plaatst iedereen een msn adress en kunnen wij hier gaan opdoeken... Daarnaast zijn hier zat mensen die er ook nog wat van kunnen leren...
 
Eric Cartman

Eric Cartman

05/07/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Psst, Eris, je had beter kunnen zeggen dat je de persoon in kwestie (?) wilde behoeden voor spam :cp
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

06/07/2006 08:14:00
Quote Anchor link
Nou dan stuur ik HEM wel een PM, is dan iedereen te vreden?
Als iemanders mij nog wilt helpen, stuur MIJN dan een PM...
 
ChristianNN

ChristianNN

06/07/2006 08:21:00
Quote Anchor link
Het kan wel degelijk. Mijn code ziet er zo uit:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-rarara";
google_alternate_ad_url = "http://www.geheim.nl";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "468x60_as";
google_ad_type = "text";
google_ad_channel ="";
google_color_border = "F4F3FF";
google_color_link = "000000";
google_color_bg = "F4F3FF"; <<<!!!!! WEGHALEN !!!>>>
google_color_text = "666666";
google_color_url = "808080";
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Succes!
 
Eris -

Eris -

06/07/2006 08:27:00
Quote Anchor link
Melroy,

Nee Wij zijn hier een forum en daarbij ga je inprincipe niet verwijzen naar een PM.. En zeker niet voor vragen. Dit is ook de reden dat ik op PMs als

Hallo Eris,

Ik heb script x via website y gedownload. Voeg mijn msn [email protected] even toe aan je msn omdat makelijker praat.

groetjes

z

die beantwoord ik niet of met de teskt ja hoor het kost je alleen 25 euro per uur...

Vergeet niet dat wij een forum zijn en dat wij daarmee ook bezoekers trekken als iedereen verwijst naar zijn PM kunnen wij niets meer...

Dus stel je vraag gewoon hier en dan wordt je 99 van de 100 gevallen ook gewoon geholpen..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.