Handleiding plaatsen site reviews

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »
Arend a

Arend a

24/12/2006 20:56:00
Quote Anchor link
De laatste tijd zijn er een hoop verzoeken site reviews, die kritiek krijgen op dingen die niet helemaal af zijn. Hier heb ik een paar dingen opgeschreven die je kan meenemen in je verzoek om een review, om betere en gerichtere reviews te krijgen.

Om zinnig commentaar op je site te geven is het handig dat je een paar dingen aangeeft. Het gaat namelijk om kritiek die je hebt op een site, en om zinnig kritiek te krijgen, is het handig dat je in je post een paar dingen aangeeft:

[1] Wat is de reden van je site (waarom maak je je site, en wat wil je ermee bereiken?
Als je dit aangeeft kunnen de reviewers tips geven hoe je je lay-out of visueel beter/anders/zinniger kan inrichten.

[2] Wat heb je tot nu toe gedaan aan je site?
Veel commentaar is van technische aard, en het is vaak onmogelijk om in een tussentijdse vraag om commentaar alles goed te hebben. Dit is niet erg, maar als je aangeeft wat je gedaan hebt of waar je overna gedacht hebt, kunnen de reviewers hier zinner kritiek op geven dan als je dit niet aangeeft.

Geef dus bijvoorbeeld aan hoe je je css geregeld hebt, welke delen php getest moeten worden en wat nog niet werkt.

[3] Wat doet het nog niet, en wil jenog wel maken?
Wat het niet doet zul je terug krijgen als commentaar, als je dit vermeld kunnen de reviewers hier aan denken

[4] Commentaar is niet altijd positief!
Ga volwassen om met kritiek. Je kunt (harde) kritiek krijgen op je site. Ga hier volwassen mee om, en ga niet klagen over degene die kritiek heeft. Wanneer je het niet eens bent met de kritiek kun je hier inhoudelijk over discussieren of de kritiek naast je neerleggen.

Wat afgeraden wordt is om te klagen over degene die kritiek heeft. Dit is vaak kinderachtig en overbodig. Verwacht wanneer je hier post kritiek, en ga er vanuit dat het niet positief kan zijn. Hier kun je van leren en van verbeteren. Je kan zelf harde kritiek ondervangen door aan te geven wat nog niet af is en wat je nog wil veranderen.

[5]Gebruik CSS in plaats van tabellen
Het gebruik van tabellen voor opmaak is in de html verknocht. Het is alleen not done om tabellen te gebruiken voor je lay-out. Ons advies is dan ook: gebruik CSS om de elementen van je site te positioneren. Het is even een avondje pielen en leren om het door te hebben, maar dan heb je opeens veel meer mogelijkheden, en is het een stuk netter opgelost.

Jan Koehoorn heeft een zeer goede reeks over het positioneren in CSS geschreven:
[1]CSS Positionering CSS
[2]CSS Shorthands
[3]CSS Liquid Lay-out
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arend a
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 01:37:39
 
Red Crew

Red Crew

24/12/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je best van deze post een sticky post maakt.
 
Arend a

Arend a

24/12/2006 21:41:00
Quote Anchor link
Jap, gedaan
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2006 21:57:00
Quote Anchor link
Is het niet slim om dit erbij te zetten, of beschikbaar te maken als je een nieuwe post maakt in het review forum?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Ik zou het ook leuk vinden als het een eis was dat je een lay-out met CSS maakt. Lay-outen met tabellen is echt niet meer van deze tijd.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2006 22:15:00
Quote Anchor link
Daar ben ik het helemaal mee eens Jan, als je de moeite neemt om een hele website te maken, dan vind ik het gebruiken van css (of het leren daarvan) slechts een kleine extra moeite.

Een kleine aanvulling nog:
Mocht er een member onderdeel op de site zijn, maak dan een test account aan, want ik ga me NIET aanmelden als iemand wil dat ik zijn/ haar site ga testen.

Edit:

typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Arend a

Arend a

25/12/2006 00:01:00
Quote Anchor link
Hmm, misschien als een soort van faq dat we het van harte aanbevelen. Ikvind niet dat we het kunnen dwingen.

Maar ik vind het wel een goed idee, Jan, had jij geloof ik een paar goede tutorials geschreven over css ipv tables?

Weet je waar ik die kan vinden?

Groet,

Arend
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/12/2006 00:06:00
 

25/12/2006 01:20:00
Quote Anchor link
CSS : Optioneel maar warm aanbevolen.

Mooie uitleg ;-) Deze mag in de reeks top dingen van Ad-je
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2006 09:19:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 25.12.2006 00:01:
Hmm, misschien als een soort van faq dat we het van harte aanbevelen. Ikvind niet dat we het kunnen dwingen.

Maar ik vind het wel een goed idee, Jan, had jij geloof ik een paar goede tutorials geschreven over css ipv tables?

Weet je waar ik die kan vinden?

Groet,

Arend


Maak die faq dan leesbaar of op zijn minst aanklikbaar wanneer iemand een nieuwe post doet in de site reviews. (neem aan dat dat dan ook wel gebeurt hoor, maar je weet maar nooit)
 
Arend a

Arend a

25/12/2006 11:07:00
Quote Anchor link
Robert: ik denk dat je mijn superpowers wat overschat ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2006 11:21:00
Quote Anchor link
Ik zei ook niet dat jij dat wel zou doen, maar ik neem aan dat Bas dit topic ook wel zou lezen ;)
 
Niek s

niek s

25/12/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Goed dat je dit hier neer zet Arend, is denk ik wel iets wat we kunnen gebruiken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.