header error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
Ik krijg een irritante error, namelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\index.php:2) in C:\xampp\htdocs\main.php on line 2

bij het volgende script:
Ik heb niets voor session_start(); dus ik hoopte dat iemand het antwoord weet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
session_start();
require_once("config.php");

$user = $_POST["user"];
$pass = $_POST["pass"];
$_SESSION['user'] = $user;
$_SESSION['pass'] = $pass;
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<link href="css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<body bgcolor="#000000" text="#FFF" link="#FFF" vlink="#FFF" alink="#FFF">
<p class="header">
<img src="images/dark_vb.gif" width="100%" height="100%">
</p>
<p class="back1"></p>
<p class="nav" align="center"><a href="index.php">HOME</a> - <a href="register.php">REGISTER</a> - <a href="download.php">DOWNLOADS</a> - <a href="http://ignition-gaming.net">FORUM</a> - <a href="ranks.php">RANKINGS</a> - <a href="clans.php">CLANS</a> - <a href="#">SHOP</a> - <a href="#">USERPANEL</a>
</p>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
if ($user == NULL){
  echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">
  <p class=\"Login\">Please login:<br>
  Username:<br>
  <input type=\"text\" maxlength=\"9\" HSPACE=\"9\" name=\"user\">
  <br>
  Password:<br>
  <input type=\"text\" maxlength=\"10\" HSPACE=\"10\" name=\"pass\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login!\">
  <br>
  </p>
</form>"
;
}
else {
echo "<p class=\"Login\">";
if (!$user == NULL){
    if (!$pass == NULL){
    mssql_select_db("GunzDB", $con);
    $coop = mssql_query("SELECT UserID,Password FROM Account WHERE UserID='$user'");
    $cooprow = mssql_fetch_array($coop);
    if ($cooprow['UserID'] == $user){
        if ($cooprow['Password'] == $pass){
                echo "Welcome ".$user;
                echo "<input type=\"submit\" name=\"Logout\" value=\"Logout\"></p>";
        }

    else {
    echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">
    <p class=\"Login\">Please login:<br>
        Username:<br>
    <input type=\"text\" name=\"user\">
    <br>
    Password:<br>
    <input type=\"text\" name=\"pass\"><br>
    <input type=\"submit\" value=\"Login!\">
    <br>
    UserID/Password Wrong
    </p>
    </form>"
;
    exit;
    }
        
    }
}
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<p class="info">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?
mssql_select_db("GunzDB", $con);
echo "QuestServer: ";
if(!empty($server) && !empty($poort) && !empty($timeout)){
$verbinding = @fsockopen("$server", $poort, $errno, $errstr, $timeout);
}

if(!$verbinding) {
echo "<span style=\"color:#FF0000\">OFFLINE</span><br />";
}

else {
echo "<span style=\"color:#00FF00\">ONLINE</span><br />";
}


$getcurp = mssql_query("SELECT CurrPlayer,MaxPlayer FROM ServerStatus WHERE ServerID='1'");
$getcur = mssql_fetch_array($getcurp);
Echo "Online: ";
echo $getcur['CurrPlayer'];
echo "/";
echo $getcur['MaxPlayer'];
echo "<br />";

echo "ClanServer: ";
if(!empty($server) && !empty($poort2) && !empty($timeout)){
$verbinding = @fsockopen("$server", $poort2, $errno, $errstr, $timeout);
}

if(!$verbinding) {
echo "<span style=\"color:#FF0000\">OFFLINE</span><br />";
}

else {
echo "<span style=\"color:#00FF00\">ONLINE</span><br />";
}


$getcurp2 = mssql_query("SELECT CurrPlayer,MaxPlayer FROM ServerStatus WHERE ServerID='2'");
$getcur2 = mssql_fetch_array($getcurp2);
Echo "Online: ";
echo $getcur2['CurrPlayer'];
echo "/";
echo $getcur2['MaxPlayer'];
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
</p>
</p>
</body>
<title>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if (empty($title))
{

$title = "igGunz CMS";
}

echo $title; ?>
</title>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 03:26:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Sla je bestand eens op in een andere encoding, die geen UTF-8 is?
Waarschijnlijk is het probleem de B-O-M.. Byte-Order-mark
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/01/2009 15:55:00
Quote Anchor link
Ook niet toevallig een loze spatie voor je openingstag? Kopieer anders je code eens naar bijvoorbeeld kladblok en controleer of er geen verborgen tekens voor je openingstag staan (denk bijvoorbeeld aan de UTF8 BOM)...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/01/2009 15:55:00
Quote Anchor link
*Tip* gebruik niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? maar [code]<?php ;-).
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/01/2009 15:58:00
Quote Anchor link
En wat staat er in je index.php? Je include daar je main.php maar in je index.php zit op regel 2 al output.
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 16:15:00
Quote Anchor link
volgens mij is er niet veel verschil tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en [code]<?php. heb het ook getest en het maakt geen verschil. En er zit ook geen space ofzo voor session_start();
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2009 16:17:00
Quote Anchor link
Sandy Cohen schreef op 12.01.2009 16:15:
volgens mij is er niet veel verschil tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<? en [code]<?php. heb het ook getest en het maakt geen verschil. En er zit ook geen space ofzo voor session_start();[/quote]
Zie mijn vorige post.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/01/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Sandy Cohen schreef op 12.01.2009 16:15:
volgens mij is er niet veel verschil tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? en [code]<?php. heb het ook getest en het maakt geen verschil. En er zit ook geen space ofzo voor session_start();[/quote]En de reactie van Arjan?

Wat staat er op regel 2 in je index.php? Daar is volgens de foutmelding de output al begonnen en dat mag niet voor een functie als session_start()...
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 16:26:00
Quote Anchor link
zoals je ziet is dit main.php, de hele interface die op alle pagina's gebruikt wordt.

index.php ziet er zo uit:

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
include("main.php");

(
de error komt ook op alle andere pagina's voor).


Also, hoe sla ik het op als een non-UNICODE pagina? (Ik heb ook bezoekers op mijn site uit aziatische landen, heeft dit hier geen effect op?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 
Rens nvt

Rens nvt

12/01/2009 16:30:00
Quote Anchor link
als je eerst je <body> tag opent, en dan pas je session start, heb je je probleem te pakken...

Dit moet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
?>

<body>

Of nog beter: al je output in een variabele stoppen, en pas op de laatste regel PHP naar de browser sturen... Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
/**
 * Hier een berg PHP, met header dingen, enz.
 */

$output = "<body>";
/**
 * Hier nog wat PHP, en misschien nog wel een header
 */

echo $output;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Sandy Cohen

Sandy Cohen

12/01/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Werkt. En alweer, iedereen bedankt voor de hulp.
Alleen nu heb ik een ander probleem, het script werkt niet. Als ik de pagina refresh dan blijft de login maar als ik naar een andere pagina ga, dan vervalt de login. Heeft iemand daar een oplossing voor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sandy Cohen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.