header refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »
Delano

delano

12/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Hoi, onderstaande heb ik in een php formulier staan, maar naar 4 sec gaat ie niet naar de andere site toe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header( 'refresh: 4; url=/informulier.php' );
exit
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 08:36:39
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/04/2008 17:34:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat het:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("refresh: 4; url: /informulier.php");
?>

is.
 
Superwauwie

superwauwie

12/04/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Refresh: 4; URL= /infoformulier.php");
?>

kan volgens mij ook hoor (gebruik ik zelf namelijk).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door superwauwie
 
GaMer B

GaMer B

12/04/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Je kunt inderdaad gewoon dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Refresh: 4; url= /informulier.php");
 
Delano

delano

12/04/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Hallo all,

Bedankt voor jullie snelle reacties, heb nu onderstaande code alleen in een php bestand staan, maar na 4 sec gebeurt er niets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Refresh: 4; url=http://www.knmi.nl");

?>
 

12/04/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Werkt dit wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
header("Location: http://www.example.com/"); /* Redirect browser */

/* Make sure that code below does not get executed when we redirect. */

exit;
?>

Is rechtstreeks uit php.net gehaalt. Lees ook dit comment effe, je moet altijd exit na een redirect header doen.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:08:00
Quote Anchor link
In de comment staat niet dat het altijd moet hoor. Maar dat het beter/makkelijker is als de refresh na een error komt, aangezien je de rest van je script daardoor niet meer laat uitladen.

Probeer anders dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// Dit zet je bovenaan de root pagina. (dus de pagina waar het echt mee begint, dus de pagina die in je browser url staat)
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Nu zal hij naar alle waarschijnlijkheid aangeven wat er mis gaat. Ik vermoed namelijk dat er al headers verzonden zijn.
 
Delano

delano

12/04/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Sorry, ik denk dat de server niets meer laat zien, heb onderstaande code in een php bestand geplaatst en geupload, maar als ik de code opvraag laat ie een blanco pagina zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "test";
?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Staat er wel iets in de broncode? Als je daar de PHP code ziet staan ondersteunt je server (op het moment) geen PHP.
 
Delano

delano

12/04/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Goedenavond Willemjan,

Bedankt voor je reactie. onderstaande code werkt wel en laat ie dan ook goed zien.

<form name="form" method="post" action="/contactform/contactscript.php">
<table width="400" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
<tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Name: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="text" name="name" size="25" maxlength="200" />
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Email: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="text" name="email" size="25" maxlength="100" />
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Comments: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<textarea name="msg" cols="25" rows="4"></textarea>
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top"> </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="reset" name="Reset" value="Reset" />
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</td>
</tr>
</table>
</form>
 
Delano

delano

12/04/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Willemjan, het werkt nu, server doet het weer, sorry!
gr,
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:50:00
Quote Anchor link
Ik bedoelde eigenlijk of je de php code in je broncode zag (van de echo), maar het werkt weer, dus maakt niet uit ;) Waarschijnlijk een apache restart oid.
 

12/04/2008 22:58:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 12.04.2008 22:08:
In de comment staat niet dat het altijd moet hoor. Maar dat het beter/makkelijker is als de refresh na een error komt, aangezien je de rest van je script daardoor niet meer laat uitladen.

Toch is het best practice, je doet een redirect, waarom moet de zooi d'r onder dan nog worden uitgevoerd? En dus kan er wat gebeuren wat er helemaal niet zou moeten gebeuren...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 23:01:00
Quote Anchor link
Het ging me enkel om de manier waarop je het zei, ik bouw mijn code over het algemeen namelijk zo op dat er überhaupt niks meer valt uit te voeren als ik een header uitvoer.
 

12/04/2008 23:12:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 12.04.2008 23:01:
Het ging me enkel om de manier waarop je het zei, ik bouw mijn code over het algemeen namelijk zo op dat er überhaupt niks meer valt uit te voeren als ik een header uitvoer.

Mjah, ik dacht dat die comment wel voldoende was. Maar iig, niet iedereen bouwt zo z'n code op hé. (Ik gebruik eigenlijk nooit location.)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2008 09:24:00
Quote Anchor link
@WillemJan en Jeej

Wanneer je de header refresh uitvoert op een pagina, zorg dan dat dit het eerste is wat er in je code gebeurt. (je kan nog wel een sessie setten en ook wat php controles loslaten, maar output VOOR je refresh is uit den boze)

Wanneer je na 4 seconden wil dat de pagina wordt doorgestuurd, dan is het wel zo netjes om een melding te geven. Dus er valt wel wat uit te voeren als je de header uitvoert. Ook verder PHP gebruik maakt niet uit, de pagina wordt gewoon geladen en na zoveel seconden doorgelinkt.

Het ligt geheel aan de opbouw van je code of het goed gaat, bij een goede opbouw is er niets aan de hand.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/04/2008 09:44:00
Quote Anchor link
Exit en die() en al dat soort lelijke functies zijn niet nodig zolang je netjes script. Netjes scripten is o.a. wat Robert hierboven vertelt. Ook als je iets in een if loop hebt zitten, en je wilt daarna niets meer weergeven: script netjes, zet de rest in een else {} ;-).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Fout:
if(isset($_SESSION['user'])) {
  echo "Welkom ".$_SESSION['user'];
  exit;
}
else {
  echo "Welkom gast!<br />";
}

echo "<a href='?p=inloggen'>Log in</a>";
// Goed:
if(isset($_SESSION['user'])) {
  echo "Welkom ".$_SESSION['user'];
}
else {
  echo "Welkom gast!<br />";
  echo "<a href='?p=inloggen'>Log in</a>";
}

?>


Exit zorgt ervoor dat de pagina direct stopt met laden. HTML wat onder het script zit, wordt dus niet meer weergegeven: lelijk!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Voorbeeld met Header refresh
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
session_start();
//set error reporting on
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
//check
if(!isset($_SESSION['loggedin'])){
    //refresh
    header("Refresh: 4; url=login.php");
    echo 'U bent niet ingelogd. U wordt doorgestuurd naar de loginpagina';
    }

else{
    //hier rest van de html code indien nodig
    }
?>

Dit zal keurig de opgegeven tekst na de header refresh laten zien, en je ook na 4 seconden verder sturen naar de opgegeven pagina. Een goede opbouw van je code is de oplossing voor je header problemen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.