header werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »
Georg Kellersmann

Georg Kellersmann

19/03/2015 18:18:41
Quote Anchor link
Hallo php-ers
Probleem dat ik na uitvoerig zoeken niet heb kunen oplossen:
Bekenden komen op een page van mijn website via een link die ik ze heb toegestuurd.
Daar wordt ze gevraagd hun voornaam in te vullen en een keuze uit 3 mogelijkheden te maken.
Als ze dat doen, dan komen ze op een mailformulier, worden bedankt voor het invullen en zij krijgen een bevestiging dat ze hebben geantwoord en ik krijg hun antwoord.
Dat gaat allemaal goed. Maar als ze de submitknop hebben ingedrukt en vergaten in te vullen, dan moeten ze op een andere page komen en dat mislukt. Ze komen altijd op het mailformulier, maar er kan natuurlijk geen mail worden verstuurd.
het script waar het mis gaat is dit:
(code)php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//check of voornaam en keus aangeklikt
$_POST["keus"]=''; // vermijdt undefined index
$_POST["voornaam"]='';
if(isset($_POST["bevestig"]) && ($_POST["voornaam"]=' ' ||  $_POST["keus"]=' '))
{
header("location:http://www.mijndomein/pagina-1a.php");}

?>

de rest werkt goed mits ingevuld door bezoeker
het gaat om regel 6.
isset( $_POST["bevestig"]) is zeker, want er is op de submit-knop in pagina-1.php gedrukt en die heeft deze naam.
Maar omdat nagelaten is voornaam in te vullen en de keus uit 3 te maken (radiobuttons) zijn
$_POST["voornaam"] en $_POST["keus:] leeg.
Op het deel voor de && zegt de server ja en op het deel achter de && zegt de server ook ja.
Dan zou dus de header moeten worden uitgevoerd.
Waar zit de fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:00:19
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2015 18:22:16
Quote Anchor link
Georg Kellersmann op 19/03/2015 18:18:41:
... zijn $_POST["voornaam"] en $_POST["keus"] leeg.


Dat doe je zelf op regel 3 en 4.


Een = is een toekenning.
In een vergelijking gebruik je == (of ===)

En in je header mist .nl of .com of ...
Gewijzigd op 19/03/2015 18:26:05 door - SanThe -
 
Georg Kellersmann

Georg Kellersmann

19/03/2015 20:19:54
Quote Anchor link
Als die $_POST["voornaam"] en $_POST["keus"} niet als string worden gedeclareerd komt de mededeling dat ze undefined zijn.
Ik heb dat nu vervangen door gebruik te maken van $_SERVER["REQUEST_METHOD"]= "POST"
helpt niet. De header wordt gewoon overgeslagen.
het woord mijndomein in de header staat voor mijndomein.nl.
PHPMailer-5.2.8 of Apache is blijkbaar erg kritisch op undefined variables.
hoewel dat in PHP niet echt nodig is wordt het tegenwoordig veel aangeraden.
Elke call naar een undefined variabe wordt genegeerd en dus werkt het mailform dan niet meer.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2015 20:31:06
Quote Anchor link
Georg Kellersmann op 19/03/2015 20:19:54:
Als die $_POST["voornaam"] en $_POST["keus"} niet als string worden gedeclareerd komt de mededeling dat ze undefined zijn.

Dan is er dus niet gePOST.


Georg Kellersmann op 19/03/2015 20:19:54:
$_SERVER["REQUEST_METHOD"]= "POST"


Is weer een toekenning en geen vergelijking.
 
Georg Kellersmann

Georg Kellersmann

19/03/2015 20:32:58
Quote Anchor link
@SanThe
Ik had er nog even bij moeten zetten dat als de naam en keus wel zijn ingevuld het prima werkt.
En nu staan dus die op leeg gestelde POST variabelen er niet meer in.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2015 20:43:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{
   // er is gepost
    if(trim($_POST["voornaam"]) == '' or trim($_POST["keus"]) == '')
    {
    header("location:http://www.mijndomein.nl/pagina-1a.php");
    }

    else
    {
         // gegevens verwerken
    }
}

?>
 
Georg Kellersmann

Georg Kellersmann

19/03/2015 20:47:22
Quote Anchor link
Er staat nu:
(code)php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//check of er iets is aangeklikt
if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] =="POST" && ($_POST["voornaam"]='' ||  $_POST["keus"]=''))
{
header("location:http://www.mijndomein.nl.nl/pagin1-aa.php");}
$Naamaan='';
$Naamaan = $_POST["voornaam"];

?>

voor deze $Naamaan=''; ook weer als die string niet eerst als leeg wordt gedefineerd werkt het niet
Er is echt wel gepost, want in de $_POST array zit ook altijd de button als wordt die weinig gebruikt.
Maar als ik die met de juiste naam oproep dan verschijn keurig d naam, in dit geval "bevestig".
Ht werkt dus, beghalve als er geen naam is ingevuld en/of geen keus is gemaakt.

Toevoeging op 19/03/2015 20:48:36:

@SanThe
dat ga ik even proberen.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2015 20:50:18
Quote Anchor link
Er staan weer geen vergelijkingen.
 
Georg Kellersmann

Georg Kellersmann

19/03/2015 21:04:47
Quote Anchor link
@SAnThe
Je bent erg snel en dat houd ik niet bij want ik moet het op de live website zetten om het te testen.
Ik zit momenteel in Indonesie en het is hier nu 03:00 uur, dus ik raak at uit de pas.
Maar je suggestie probeer ik nog uit. Bedankt voor deze hulp.

Toevoeging op 20/03/2015 04:03:10:

@SanThe
Het werkt. Niet ingevuld wordt doorgestuurd naar de "herstel"pagina met verzoek om alsnog correct in te vullen. Nogmaals bedankt dus.
Wat betreft het meten declareren van variabelen werd ik best verrast en het heeft me heel wat zoekwerk gekost. In wat oudere versies van php en phpmailer was het niet nodig en velen houden nog steeds vol dat het niet hoeft. Maar als je het niet doet, dan krijg je onherroepelijk de foutmelding van "undefined" variable en werkt het script absoluut niet. Een mail wordt niet verstuurd wegens "empty body".
Dat vind ik een vervelende inconsequentie van php.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.