Help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:44:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben nu alweer 2 dagen bezig met een script aan het maken, maar het wil me niet lukken, ik krijg steeds deze error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/new/esta.php on line 98


dan als ik het stukje dat deze error oorzaakt weghaal dan is het weer goed, dan splits ik ze(vanaf de eerste } else { tot de laatste }) dan blijft die error er nog, dan haal ik de andere helft die deze error veroorzaakt weg en blijft hij er nog...

Terwijl als ik ze samen weghaal dan is er helemaal geen error...

ps regel 98 is de laatste regel, en het is niet dat ik een } ben vergeten, ik heb alles 3x nageteld, en ook nog een replace all gedaan... Het klopt precies..

xD vandaag, 24 april 2006 even aan het googlene kwam ik deze topic weer tegen:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 20:43:25
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:48:00
Quote Anchor link
Enige broncode?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:52:00
Quote Anchor link
Removed, delete topic please;)

ik heb ff aangegeven welk stuk je weg kan halen, dan werkt ie wel.
Gewijzigd op 22/08/2005 16:19:00 door Zero Dead
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:59:00
Quote Anchor link
Wanneer ik
Quote:
print <<<ENDHTML
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>For Sale</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">
<form method="post" action="esta.php?e={$_GET['e']}">
<img src="images/esta/For Sale.jpg" width="150" height="150" border="0" alt="For Sale!"><br>
This establishment is for sale for <b>\${$prijs}</b>!<br>
<input type="text" name="buyit" value="Buy It!">
</form>
</td></tr>
</table>
ENDHTML;


Hier weghaal, lijkt alles in orde... Dus daar ligt je fout veronderstel ik...
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 15:40:00
Quote Anchor link
?>
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>Establishment Owned</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">This land is currently owned by <b>{$esta->owner}</b>.
</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
je vraagt daar een var op terwijl het buiten het php staat dus een fout
dat moet [code]<?=$esta->owner?>
worden
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:10:00
Quote Anchor link
ik had daar eerst print <<<ENDHTML
en dan
ENDHTML;
maar dat had ik verandert om te kijken of het heel misschien werkte...
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:14:00
Quote Anchor link
ik heb die print <<<ENDHTML en ENDHTML; die ik was vergeten te vervangen vervangen en nu werkt ie wel!

thx anyway!
 

11/09/2005 10:14:00
Quote Anchor link
lolol!!!!!!!!!!! zero having truble with yr game then i see ;)
 

11/09/2005 10:15:00
Quote Anchor link
zero lololololololololololo!!!! i see yr having truble with yr game :-\


trust me to find u hear ;)
 

28/09/2005 21:22:00
Quote Anchor link
zero ur game suks dis y aint it workin it aint bin workin for nearly a month wtf sort ur head out and the game (and the price of the satalites people pay millions if not billions on them n the u give them in return $20 an hour) everything ur changing because of the bandwidth is ur own fault u shud of thought things through before hand p.s i like the cars:)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 21:56:00
Quote Anchor link
@ZeRoDeaD: Vriendjes van je? Zo te zien hebben ze zojuist hun allereerste Engelse les gehad. Ze moeten nog een hoop oefenen, dat is duidelijk.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/09/2005 21:58:00
Quote Anchor link
@ SanThe : wat zal ik zeggen dit is een nieuwe trent om zo openlijk iemand af te maken en dan ook nog verschuilen in het babytalk engels...
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 22:09:00
Quote Anchor link
@Lissy: Het vertelt inderdaad veel over de inzenders zelf.....
 
Zero Dead

Zero Dead

29/09/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik ken Smith ja, hij spreekt een beetje Nederlands, en is het aan het leren maar die andere die zal wel van mijn site af komen:P

Maar ik zou niet weten hoe ze aan deze link komen:|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.