hoelang geleden vorige post?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »
Niels Beckers

Niels Beckers

27/11/2007 23:04:00
Quote Anchor link
Hallo,

Omdat ik mijn reactie systeem wil beveiligen tegen spammers (ja ik heb al een captcha) ben ik op zoek naar wat hulp.
Ik wil een sessie scrhijven (ja ik weet dat dit niet geheel veilig is). Dat de bezoekers pas na 2 minuten opnieuw een reactie kan schrijven.
ik heb dit reeds zo in gedachten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_SESSION['request'])+2 < date('i'))
{

echo 'U mag pas na 2 minuten een nieuwe request aanvragen';
}

else
//dit werkt echter niet.
// de sessie request schrijf ik zo:
// $_SESSIE['request'] = date('i')

?>

Iemand die mij een tip kan geven en dit mss helpen op te lossen.

Alvast bedankt iedereen.

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 10:42:46
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/11/2007 23:18:00
Quote Anchor link
isset($_SESSION['request']) zal een true opleveren. Daarna tel je er 2 bij op?
Edit:
Zo dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (isset ($_SESSION['request'])) {
        $_SESSION['request'] += 2;
        // nu vergelijken
    }
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Frank -

Frank -

27/11/2007 23:22:00
Quote Anchor link
Wanneer iemand eens in de 2 minuten mag posten, dan sla je bij iedere post een datumtijdstempel op en controleer je bij een nieuwe post eerst of er al 2 minuten zijn verstreken. Dat is vrijwel waterdicht.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

28/11/2007 08:00:00
Quote Anchor link
oke bedankt. dit werkt nu, echter heb ik nog wel een andere vraag / probleem:

nu heb ik deze structuur:

if(isset($_SESSION['request']))
{

// nu vergelijken

if($_SESSION['request']+2 > date('i'))
{
echo 'U mag pas na 2 minuten een nieuwe request aanvragen';
}
else
{
///////////////
//hier komt alles voor te posten
}
else
{
//hier staat alles voor te posten
}
} // else voor de date
?>

Dus ik heb 2x dezelfde code. kan ik dit oplossen?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/11/2007 08:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(isset($_SESSION['request']) && $_SESSION['request']+2 < date('i'))
{

echo 'U mag pas na 2 minuten een nieuwe request aanvragen';
}

else
{
///////////////
//hier komt alles voor te posten

}
?>


Op deze manier :)?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/11/2007 09:08:00
Quote Anchor link
met sessions kun je gewoon je browser sluiten en dan kun je geloof ik ook weer posten en natuurlijk een andere browser openen. Ik zou gaan voor de oplossing van pgFrank, een tijdstempel in de database.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

28/11/2007 23:09:00
Quote Anchor link
oke gemaakt.
bedankt iedereen.

Nu nog een Seo vraagje

hoe kan ik het beste mijn geuploade foto's noemen?

-een willekeurige naam (jhsjshhs.jpg)
-een naam van de categorie en naam samen(categorie-naam.jpg?)

ik vermoed het 2de maar ga ik dan hier ook echt beter op scoren in google images?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

29/11/2007 23:06:00
Quote Anchor link
nu zit ik met het probleem van: Waneer ik een reactie post slaag ik de minuten op: bv 59. Waneer ik hier nu opnieuw wil posten kan dat eigenlijk pas op 61. maar dit bestaat niet.
dus ik wil ook een sessie aanmaken met het huidige uur.
hoe ga ik dit dan vergelijken?
ik gok op dit:

if datumsessie == datum

minuten vergelijken

else

je mag posten want verschil is met het uur.
 
Joep

Joep

29/11/2007 23:19:00
Quote Anchor link
plaatjes kun je opslaan met datum/tijd erin om ze unique te maken.

Dat andere kun je op veel manieren oplossen, misschien grappig om strtotime() ermee te gebruiken, iets van strtotime('+2 minutes') ofzo..

bedtijd :(
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/11/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Moeten mensen ingelogd zijn voor het posten van een reactie of niet?
 
IoValduc

ioValduc

29/11/2007 23:23:00
Quote Anchor link
Probeer het eens zo:

Timestamp moet opgeslaan zijn in DB als: YmdHis

Tijd van nu min 2:
$DateStampMinus2Min=date("YmdHis", mktime($HourNow,$MinuteNow-2,$SecondNow,$MonthNow,$DayNow,$YearNow));

Dan vergelijken en klaar is kees.

ps: Lees wat over mktime, ipv je druk te maken over de 61ste second van een minuut...
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/11/2007 23:33:00
Quote Anchor link
Waarom PHP gebruiken als MySQL zoiets prima zelf af kan handelen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
    $sql
= "INSERT INTO
                reacties
                (
                    reactie,
                    topic_id,
                    user_id,
                    datum
                )
            VALUES
            (
                '"
.mysql_real_escape_string($_POST['reactie'])."',
                '"
.mysql_real_escape_string($_GET['topic'])."',
                "
.mysql_real_escape_string($_SESSION['u_id']).",
                NOW()
            )"
; //doe zoiets bij je insert query
    
    $sql2 = "SELECT
                id
             FROM
                 reacties
             WHERE
                 user_id = "
.mysql_real_escape_string($_SESSION['u_id'])."
                 AND
                 TIMEDIFF(datum,NOW) => 00:00:02
             ORDER BY
                 datum
             LIMIT 1"
; //zet hier eventueel ook een topic id bij, als iemand wel mag reageren in een ander topic, binnen 2 minuten
    
    if(mysql_num_rows(mysql_query($sql)) == 1)
    {

        echo 'Je moet minimaal 2 minuten wachten';
    }

    else
    {
        //handle je form
    }
?>
 
Kalle P

Kalle P

29/11/2007 23:39:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 28.11.2007 08:00:
oke bedankt. dit werkt nu, echter heb ik nog wel een andere vraag / probleem:

nu heb ik deze structuur:

if(isset($_SESSION['request']))
{

// nu vergelijken

if($_SESSION['request']+2 > date('i'))
{
echo 'U mag pas na 2 minuten een nieuwe request aanvragen';
}
else
{
///////////////
//hier komt alles voor te posten
}
else
{
//hier staat alles voor te posten
}
} // else voor de date
?>

Dus ik heb 2x dezelfde code. kan ik dit oplossen?


Als je nou een post hebt op 58 en dan +2 is 60 dat zal altijd groter zijn 59 dus het is niet waterdicht.
 
Thijs X

Thijs X

30/11/2007 00:22:00
Quote Anchor link
Waarom zou je een sessie aanmaken?

Je hebt toch de timestamp van de laatste post in je DB staan?
Dan zou je daarmee kunnen vergelijken of het langer dan 2 minuten geleden is dmv een Query
 
Niels Beckers

Niels Beckers

02/12/2007 00:44:00
Quote Anchor link
ik zit al redelijk ver nu, (iedereen al bedankt)

nu loop ik toch hier vast:

$sql2 = "SELECT
id
FROM
reacties
WHERE
user_id = ".mysql_real_escape_string($_SESSION['u_id'])."
AND
TIMEDIFF(datum,NOW) => 00:02:00
ORDER BY
datum
LIMIT 1"; //zet hier eventueel ook een topic id bij, als iemand wel mag reageren in een ander topic, binnen 2 minuten

wat ik ook probeer hij blijft 0 rijen geven
 
Niels Beckers

Niels Beckers

02/12/2007 00:44:00
Quote Anchor link
Dubbele post, mag verwijderd worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
Niels Beckers

Niels Beckers

07/12/2007 13:36:00
Quote Anchor link
kan iemand mij een voorbeeld geven over hoe ik TIMEDIFF(datum,NOW) => 00:02:00 dit moet gaan gebruiken?

Ik graak er echt niet uit
 
Frank -

Frank -

07/12/2007 13:40:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb je geen TIMEDIFF nodig, probeer deze eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
SELECT
  *
FROM
  tabelnaam
WHERE
  (datum + INTERVAL 2 MINUTE) < NOW()


Edit: foutje...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/12/2007 13:41:00
Quote Anchor link
De syntax is TIMEDIFF(eind, begin) dus jij moet TIMEDIFF(NOW(), datum) gebruiken...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/12/2007 13:52:00
Quote Anchor link
TIMEDIFF(NOW(),datum) => 00:02:00


-> Wat ik zelf vaak doe is gewoon in PHPmyAdmin (voor MySQL) een query invullen als onderstaand:

SELECT TIMEDIFF(NOW(),datum) AS verschil FROM reacties WHERE
user_id = USERID

Het voordeel is dat je kan zien hoe het eruit komt. Zoals jij die TIMEDIFF hebt staan, gaat het ook niet goed.

Is het precies 2 minuten geleden, dan komt er bij jou -00:02:00 te staan. Je moet ze dus omdraaien :0
 
Niels Beckers

Niels Beckers

07/12/2007 16:46:00
Quote Anchor link
het werkt,
heb de oplossing van frank genomen,

thx mate
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.