horizontal menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

24/09/2014 11:32:56
Quote Anchor link
hallo mensen,

Ik werk met Wordpress met het thema 'Make' en ik heb daarmee gewoon een menu gemaakt, met sub-menu items
nu wil ik dat het eerste sub-menu items verticaal naar beneden gaat, en daarna de rest van de sub-menu items horizontaal ernaast komen, zoals op deze foto ongeveer :

http://snag.gy/gxVg0.jpg

Hoe moet ik dit doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:55:26
 
Eddy E

Eddy E

24/09/2014 14:48:58
Quote Anchor link
Je kan ook hierachie toevoegen aan je menu.
De template (in jouw geval: Make) bepaalt hoe dat wordt getoond.
Dat kan je zelf aanpassen in de HTML-bestanden van je thema.

Wat staat daar nu?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

24/09/2014 14:54:53
Quote Anchor link
ik heb nu al een verticaal menu, gewoon een dropdown.
alleen moet na het eerste sub-menu-item de rest rechts ervan komen (horizontaal)
 
Eddy E

Eddy E

24/09/2014 21:25:20
Quote Anchor link
Eddy E op 24/09/2014 14:48:58:
Wat staat daar nu?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 08:43:27
Quote Anchor link
#menu-home
{
float: none;
width: 100%;
margin: 0 auto;
}

.header-layout-3 .site-navigation {
float: left;
max-width:100%;
width: 100%;
text-align: center;
}
.header-layout-3 .site-navigation .menu {
width:100%;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
.header-layout-3 .site-navigation .nav-menu {
margin-bottom: 0;
background-color:rgb(93,93,93);
/*margin-left:-400%;
width: 900%;*/
width: 100%;
float: none;
width: 100%;
margin: 0 auto;

}

Dit zal natuurlijk wel helemaal fout zijn (anders zou het wel werken)

kijk anders even zelf op http://178.62.60.35/sp/
Gewijzigd op 25/09/2014 08:43:57 door Gijs Anoniem
 

25/09/2014 12:07:03
Quote Anchor link
Kijk eens naar .site-navigation .menu li, .site-navigation .nav-menu li {}
Deze staat op position: relative; maar hoezo? Dat is niet nodig. verder heb je ook een media-query waar het instaat.

Daarna kan je het menu horizontaal laten weergeven door op het element
.site-navigation .menu .sub-menu li, .site-navigation .menu .children li, .site-navigation .nav-menu .sub-menu li, .site-navigation .nav-menu .children li
float: left; te geven.
Gewijzigd op 25/09/2014 12:07:37 door
 
Eddy E

Eddy E

25/09/2014 12:11:54
Quote Anchor link
Die online-versie is handig.

Mijn Element-inspector (rechtermuisknop > element inspecteren in Chrome) zegt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
media="all"
@media screen and (min-width: 800px)
.site-navigation .menu li, .site-navigation .nav-menu li {
/* position: relative; */
display: inline-block;
}


En dat staat in style.css regel 731 (of er net iets onder, 733 oid).
Daar staat position: relative; Als je die weghaalt (of beter: uitschakelt door /* comments */ ),
dan staat het zoals jij wilt:

Afbeelding
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 12:12:23
Quote Anchor link
Ik begrijp nog steeds niet wat nu de fout is, ook is de menubalk niet over de volledige breedte van de pagina.. terwijl de width wel op 100% staat en de margin left en right op auto.
 
Eddy E

Eddy E

25/09/2014 12:13:08
Quote Anchor link
He, is Rick de Graaf weer aan het antwoorden terwijl ik mijn antwoord en schermafdruk plaats...

In elk geval komen we op hetzelfde uit, dus daar ligt de oplossing ook wel ;).
 

25/09/2014 12:15:55
Quote Anchor link
Dat haalde ik niet uit je comments dat je hem over de gehele breedte wou hebben.

Ik moet wel zeggen dat je CSS een beetje een rommeltje is.

http://jsfiddle.net/rb4abf4s/

Kijk hier eens naar, wellicht helpt het en kom je eruit. In de tussentijd zal ik het 1 en ander voor je proberen.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 12:18:07
Quote Anchor link
Ahh nu snap ik dus ook meteen wat Rick de Graag bedoelde, de plaatjes hebben geholpen ;)
als jullie mij misschien ook nog kunnen helpen met de breedte van de menubar, en van de submenu items dan zou dat tegek zijn.

Bedankt beide!
 

25/09/2014 12:24:41
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
.header-layout-3 .site-navigation
{
text-align: center;
clear: both;
float: left;
}

.site-branding {
width: 50%;
clear: both;
}

.header-layout-3 .site-navigation .nav-menu
{
background-color: #5D5D5D;
margin: 0 0 1em 0;
padding: 0;
}


helpt al een hoop om de elementen wat meer normaal te laten gedragen.
Gewijzigd op 25/09/2014 12:31:15 door
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 12:51:17
Quote Anchor link
Rick ik heb dit gemaakt met de code die je hier geeft, nog steeds niet over de hele breedte..
 

25/09/2014 12:53:57
Quote Anchor link
Gijs Anoniem op 25/09/2014 12:51:17:
Rick ik heb dit gemaakt met de code die je hier geeft, nog steeds niet over de hele breedte..


Bekijk even je PM's

Toevoeging op 25/09/2014 16:30:07:

Maak van je topic title [OPGELOST] van.
Anders lijkt het of het nog steeds open staat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.