.htaccess rewrite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »
M B

M B

13/10/2006 01:08:00
Quote Anchor link
hi PHP'ers

Zoals bekend kan een forum zoals PHPBB niet overweg met plaatjes in de vorm van:

plaatje.php?foto=bladiebla.jpg

dus probeer ik het op te lossen door met .htaccess een rewrite op te stellen maar dan krijg ik weer een gigantische foutmelding als ik alleen al de map benader :(

.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^site/images/ava/(.*)/(.*)/ site/images/ava/avatar.png?$1=$2
RewriteRule ^site/images/ava/(.*)/(.*) site/images/ava/avatar.png?$1=$2


fout melding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.27 Server at **.**.**.*** Port 80


iemand een idee?

Groetjes,

Michel
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 06:48:39
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/10/2006 01:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^site/images/ava/(.*)/(.*)/ site/images/ava/avatar.png?$1=$2
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
M B

M B

13/10/2006 08:35:00
Quote Anchor link
@PHP Newbie,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.27 Server at **.**.**.*** Port 80


ik blijf deze error houden.

Groetjes,

Michel
 
- -

- -

13/10/2006 11:35:00
Quote Anchor link
Je brengt me op ideeën! Ik kwam er gisteren ook achter dat phpBB geen ?id= plaatjes ondersteunt. Ik heb nu dit gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*)/$ stats_img.php?id=$1
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*)$ stats_img.php?id=$1


Ik heb dat in de map www.domein.nl/addons gestopt, in een .htacces, en nu werkt het. Misschien heb je er wat aan.

Edit:
phpBB stinkt, dit werkt ook niet op phpBB. Even een kleine wijziging waardoor het wel werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*).jpg/$ stats_img.php?id=$1
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*).jpg$ stats_img.php?id=$1


Nu moet je gewoon naar stats_plaatje/(waarde).jpg linken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 14:04:00
Quote Anchor link
Ik gebruik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^profile/(.*)/ profile.php?x=$1
RewriteRule ^profile/(.*) profile.php?x=$1


Zoals het eruit ziet, lijkt het hetzelfde, dus ligt het waarschijnlijk aan je server(of PHPBB)...

Ik heb hetvolgende in httpd.conf moeten veranderen met WAMP 5 om de bovenstaande code juist te krijgen(is het je eigen server, kan je het zelf zoeken, vraag anders aan je hosting of hij al aan staat:)):

Zoek naar(CTRL-F):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

verander in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

(zonder het #'je)

Als je geen WAMP5 gebruikt, is het waarschijnlijk anders, en moet je dus naar rewrite_module zoeken...

Succes!:o
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
- -

- -

13/10/2006 14:11:00
Quote Anchor link
In je PHPinfo staat of mod_rewrite aan is. Ergens bij de apache-gegevens.
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Zoiets verwachtte ik al, maar omdat ik PHPinfo niet uit mijn hoofd ken zeg ik hier ook niets over...

Nog iets, als je toegang hebt tot alle bestanden op de server, is het slim om een kijkje in de apache error log te nemen, hier staat waarschijnlijk de error en zijn oorzaak wel in...

Quote:
More information about this error may be available in the server error log.
 
- -

- -

13/10/2006 15:50:00
Quote Anchor link
Ik heb heel lang moeten proberen voor hij het deed, en er kwamen geen errors in m'n error-log, dus ik vraag me af of het erin staat.

Trouwens, bij de meeste hosts kun je wel bij de error-logs volgens mij =P
 
M B

M B

13/10/2006 17:50:00
Quote Anchor link
@ZeRoDeaD

thnx het werkt :D

bedankt allemaal voor het meedenken!

Groetjes,

Michel
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Toch even benieuwd - gebruik je WAMP5 of niet?:P

Bw, graag gedaan!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
M B

M B

13/10/2006 19:42:00
Quote Anchor link
ik maak gebruik van EasyPHP -> www.easyphp.org

Groetjes,

Michel
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/10/2006 19:58:00
Quote Anchor link
Dan moet je even snel netserver op wamp of xamp gaan instaleren want easyphp is hoploos verouderd.
 
M B

M B

13/10/2006 20:01:00
Quote Anchor link
@PHP Newbie:

?¿?

zo gezegd: ik kan je ff niet volgen

Groetjes,

Michel
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/10/2006 20:06:00
Quote Anchor link
zoek even op google naar die begrippen en je ziet wel wat het is.

het zijn allemaal servertjes die je zo maar hoeft te instaleren, Standaard AMP pakketje
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 22:36:00
Quote Anchor link
http://www.wampserver.com

Hier kan je wamp(5) downloaden, en daarna installeren:)

Word veel gebruikt, en is makkelijk aan te passen:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.